Energia feminina - descopera superputerea din interiorul tau

richgirls-studio.ro, 26 noiembrie 2021
Energia feminina - descopera superputerea din interiorul tau

Intai de toate, trebuie clarificat ca energia feminina nu are nicio legatura cu feminitatea si cu sexul feminin. Fiecare persoana are in aura ei o energie feminina si una masculina, indiferent daca este barbat sau femeie. Odata ce ti-ai activat aceasta energie, care poate sa-ti ghideze cu usurinta viata, de tine depinde pe care vrei sa o insusesti mai mult sau daca doresti sa mentii o balanta intre cele doua. Citeste articolul urmator ca sa afli care este diferenta dintre energia feminina si cea masculina si cum poti s-o stimulezi pe cea feminina in calitate de model videochat.

Ce este energia feminina?

Energia feminina trebuie vazuta ca un set de trasaturi care se ghideaza dupa emotii. A-ti imbratisa latura feminina inseamna sa fii mereu optimista, sa fii creativa si foarte energica. Este important de retinut ca energia feminina nu are nicio legatura cu genul. Asocierea energiilor interioare cu "masculin" si "feminin" vine din cele mai vechi timpuri, asta pentru ca inainte se faceau mult mai usor diferente intre un barbat si o femeie. In societatea de azi, o femeie, in afara de anumite situatii, poate sa faca orice face un barbat, iar acest lucru este valabil si invers. De aceea, fiecare om are in sinea lui ambele energii, pe care ar trebui sa le afle si sa le tina in balanta.

Energia feminina este foarte dinamica, spontana si imprevizibila. O persoana cu energia feminina dezvoltata se ghideaza dupa emotii, isi asculta inima si se bazeaza mai mult pe legea atractiei.

Energia feminina versus energia masculina

Energia feminina si energia masculina trebuie sa fie importante pentru tine, pentru ca intruchiparea celor doua energii te completeaza pe tine ca persoana. Ca sa-ti fie mai usor de vizualizat, imagineaza-ti un cerc in stil yin si yang. Yin este asociat cu feminitatea si reprezinta partea neagra a cercului, pentru ca simbolizeaza intunericul, luna si misterul. Femeia doreste doar "sa fie".

Yang este asociat cu masculinitatea si reprezinta partea alba a cercului, pentru ca simbolizeaza puterea, soarele si lumina arzatoare. Masculinul tanjeste "sa faca". Cu toate acestea niciunul nu poate trai fara celalalt.

Energia feminina - partea creativa a fiecarui om

Energia feminina se caracterizeaza prin intelegere, creativitate si intuitie. O persoana a carei balanta se inclina spre energia feminina si stie cum sa profite de ea este o persoana energica, spontana, empatica si se gandeste la prea multe lucruri simultan, datorita euforiei si entuziasmului sporit. Se spune ca energia feminina este "partea moale" a energiei divine. Iata cum arata profilul unei persoane care are o energie feminina dominanta:

O femeie care isi imbratiseaza calitatile de mai sus este recunoscuta automat ca fiind o persoana buna, empatica si care va simti in permanenta liniste in suflet.

Energia masculina - partea rationala a fiecarui om

Energia masculina este reprezentata printr-o viata aventuroasa, prin logica, incredere, loialitate si abilitati bune de leadership. Daca te simti mereu obosita, suprasolicitata si stresata, inseamna ca balanta din interiorul tau se inclina spre energia masculina. Iata care este profilul personal al unei persoane cu o energie masculina divina:

Balanta este cheia, pentru ca trebuie sa existe un echilibru intre cele doua energii, ca tu sa traiesti armonios in interiorul tau in viata de zi cu zi. Partea feminina are un spirit de creator si visator, iar partea masculina este genul mai rational, caruia ii place sa planifice. Cu toate astea, pentru modelele online este importanta accesarea energiei feminine. Citeste pana la final ca sa afli de ce.

Invata cum sa-ti activezi energia feminina

Multe dintre femei si-au descoperit deja energia feminina, iar altele nu stiu cum sa o acceseze, desi isi doresc s-o activeze. Afla mai departe care sunt metodele prin care poti sa scoti la iveala energia feminina.

femeie sexy, sutien rosu, buze rosii

Cum poti sa accesezi energia feminina ca model videochat?

Constientizarea energiei feminine este un pas important catre dezvoltarea de sine, dar nu ai voie sa te opresti aici. In calitate de model videochat, trebuie sa o stimulezi permanent, ca sa te poti conecta mult mai usor cu membrii si sa-i faci sa se simta bine si dezinhibati. Iata cum poti sa-ti accesezi energia feminina.

Acceseaza energia feminina prin vestimentatie

Se spune ca nu haina il face pe om, ci omul face haina, dar cand vorbim de energie feminina, orice aspect din exterior contribuie la stimularea ei, iar in prima categorie intra vestimentatia.

In continuare poti afla cum sa accesezi energia feminina prin vestimentatie:

femeie, fusta neagra matase, oras

Acceseaza energia feminina prin machiaj

Machiajul este unul dintre cele mai importante aspecte prin care poti accesa si stimula energia feminina. Afla cum poti sa faci asta:

Acceseaza energia feminina prin dans

Dansul este, pur si simplu, o arta si este benefica din foarte multe puncte de vedere: pentru sanatatea fizica, mentala, pentru incredere in sine si, evident, pentru stimularea energiei feminine. Dansul creste increderea in tine, lucru care te ajuta sa stimulezi energia ta feminina. Iata care sunt dansurile potrivite pentru acest exercitiu spiritual:

Acceseaza energia feminina prin comportament

Este cert ca toate sugestiile enumerate anterior nu pot fi complete fara personalitatea ta, de aceea, este extrem de important felul in care te comporti. Iata cum ar trebui sa comporte un model de videochat:

Dupa cum ai aflat, este extrem de important ca balanta ta interioara sa se incline catre energia ta feminina, pentru ca acest lucru te va ghida atat la job, cat si in viata de zi cu zi. Tine cont de sfaturile de mai sus si nu vei da gres!

Surse foto: shutterstock.com

Alte noutati


Studiourile de videochat Rich Girls - Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
7+1=