Cati bani se fac din Videochat?

Vrei sa te angajezi în videochat, dar nu stii exact la ce incasari poti ajunge? Castigurile unui model de videochat depind de sistemul de lucru, orele petrecute online, trainingul de care are parte modelul și de imaginea acesteia online. Și tu poti sa faci bani din videochat, daca alegi sa lucrezi la un studio de videochat care te sustine. Dar hai sa vedem ce influenteaza incasarile modelelor.

De ce ai nevoie pentru a face bani din videochat?

Ai nevoie de foarte multe lucruri pentru a face bani de la inceput. Pentru a lucra pe site-uri de videochat premium ai nevoie de sedinte foto/video profesionale pentru a putea crea conturi care sa te ajute sa atragi atentia membrilor. De asemenea, ai nevoie de aparatura profesionala și decoruri de lux. Astfel ca daca vrei sa faci videochat, cel mai bine este sa lucrezi de la un studio care iti poate oferi aceste beneficii.

Spre exemplu, la Rich Girls Studios ai parte de echipamente profesionale și decoruri de lux în toate sediile, iar sedintele foto și video sunt programate în perioada de pregatire inainte de a intra online pentru ca profilul tau pe site-uri sa fie unul excelent. În plus, orice model beneficiaza gratuit de servicii profesionale de infrumusetare (make-up, coafor, extensii gene si solar) inainte de fiecare tura. 

Ulterior, daca iti doresti, poti apela chiar la operatii estetice pentru o schimbare de look. Rich Girls Studios are parteneriate clinici exclusiviste de infrumusetare, astfel incat vei fi sigura ca vei obtine imaginea pe care o doresti.

În plus, este foarte important trainingul inainte de a incepe sa lucrezi ca model de videochat, pentru ca astfel inveti cum sa faci bani din videochat chiar inainte de a intra online. Fara training, indiferent ca alegi sa faci videochat adult sau videochat non adult, va fi dificil sa ajungi la incasari mari. O echipa de training precum cea de la Rich Girls Studios iti va oferi suportul din prima zi, te va ajuta sa alegi pe ce site-uri sa lucrezi, iti va dezvolta o strategie online și iti va fi alaturi cand esti online.

Tu cati bani vrei sa faci din videochat? Vino la un interviu!

La ce castiguri din videochat ajunge un model incepator?

La Rich Girls Studios un model incepator poate depasi cu usurinta 1500$ inca din prima luna datorita celui mai performant sistem de training. Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim pe chat este “cati bani se fac din videochat?”. Le explicam fetelor de fiecare data ca acest lucru depinde foarte mult și de implicarea fiecarui model. Trainerii Rich Girls le recomanda modelelor sa stabileasca un program de lucru la videochat care sa le avantajele și sa il respecte. În acest program personalizat stabilit cu trainerii sunt incluse un numar de ore de petrecut online și intervale de timp care avantajeaza un anumit tip de model. Astfel ca și un model incepator poate depasi peste 5000$ în prima luna cu bonusul de angajare acordat.

Este adevarat ca te angajezi la videochat pentru a castiga foarte multi bani, fiind recomandat sa alegi plata prin procent fata de salariu. Cu toate acestea, pentru ca tu sa ai garantia unui venit stabil și în perioada de acomodare, la Rich Girls Studios beneficiezi ca model de videochat de venit garantat de 18.000 lei în primele 3 luni. 

De obicei, orice studio de videochat serios face plata de 2 ori pe luna, deoarece este sistemul de plata recomandat de site-urile cu care colaboreaza. În mod normal, nu este posibila pentru niciun studio de videochat plata la zi, pentru ca incasarile modelelor pe site-uri sunt procesate la finalul unei perioade. Stim ca multe modele la inceput de drum sunt interesate daca la videochat se face plata la zi, pentru ca prima luna poate fi dificila din punct de vedere financiar pentru orice persoana, indiferent de jobul ales.

Cu un procent din incasari, sunt modele care au ajuns la castiguri din videochat la care nu s-ar fi asteptat. Insa, ca la oricare alt job, este importanta disciplina, seriozitatea și implicarea de care da dovada fiecare persoana.

Castigurile unui model care nu a mai avut experienta în videochat pot varia în functie de orele lucrate și de cat de mult asculta sfaturile trainerilor Rich Girls Studios. Inca din prima zi va avea parte de pregatire, inainte de a intra online, iar pe toata perioada turei va avea sprijinul unui trainer și ii va putea cere sfaturi cand are nevoie.

Din graficul urmator se pot vedea cum incasarile modelului, care este la inceput în aceasta industrie, variaza și în functie de orele petrecute online.

Importanta orelor online

 • 82 Ore
  $4.312
  Luna 1
 • 77 ore
  $4.151
  Luna 2
 • 100 Ore
  $6,783
  Luna 3
 • 113 Ore
  $7,638
  Luna 4

Este important ca un model sa respecte un ritm de lucru, insa nu doar asta conteaza, dupa cum vom explica ulterior în acest articol.
Inca nu crezi ca se fac bani din videochat? Vino la un interviu sa te convingi!

Ce castiguri din videochat are un model cu experienta?

Toate modelele Rich Girls beneficiaza de training inca din prima zi. Insa, pe masura ce obtin tot mai multe experienta în acest domeniu, modelele pot opta pentru programul intensiv de videochat training dezvoltat de echipa noastra, care le aduc rezultate exceptionale. Sunt o multime de modele care au parcurs acest program și au ajuns la incasari de peste 10.000$ în doar 10 ture.

Cati bani se castiga din videochat atunci cand incepi deja sa ai experienta? Poti castiga fara probleme la videochat bani pe care ii obtii intr-un an la un job cu un salariu mediu. Insa ce trebuie sa inteleaga fetele care vor sa devina modele este ca aceste castiguri se obtin prin eforturi considerabile.

Castigurile la videochat de zeci de mii de dolari nu vin din prima luna. În prima luna un trainer cu experienta poate ajuta un model incepator sa obtina și peste 5000$, insa pentru a depasi 10.000$ lunar este nevoie de timp, implicare și dorinta de a invata. Da, se fac bani din videochat, insa este necesar sa ai perseverenta.

Prin Centrul de Excelenta în Training Rich Girls Studios, modelele ajung sa castige bani vorbind pe chat cu membri din intreaga lume. Iar din videochat castigurile difera în functie și de timpul petrecut online.

Videochatul este un domeniu în care poti castiga multi bani. Se vehiculeaza multe pareri despre cat se castiga din videochat, dar adevarul este ca acest aspect depinde foarte mult de cat de mult isi doreste un model sa castige și cat de mult o ajuta studioul sa faca asta.

Importanta orelor online

 • 79 Ore
  $6.188
  Luna 1
 • 144 ore
  $21.973
  Luna 2
 • 80 Ore
  $7.254
  Luna 3
 • 65 Ore
  $3.660
  Luna 4
 • 28 Ore
  $1.145
  Luna 5

În graficul de mai sus este exemplul unui model care a urmat programul intensiv de training și a ajuns la incasari de peste 20.000$ pe luna, insa care nu respecta un program constant de lucru. Nu este suficient sa ai parte de cel mai bun training la nivel international daca tu nu petreci timp online.

Afla și tu cati bani castigi din videochat în prima luna ca model Rich Girls. Vino la un interviu!

Ce castiguri au modelele de videochat Rich Girls?

Asa cum spuneam, pentru a ajunge la incasari de zeci de mii de dolari pe luna este nevoie sa ai parte de un training eficient și un program de ore online pe care un model sa il urmeze. De ce este atat de important? Pentru ca doar impreuna un model poate ajunge la incasari foarte mari.

Vom folosi ca exemplu în graficul urmator un model care a lucrat inainte la un alt studio. Desigur, nu putem face o comparatie exacta a incasarilor totale pe un anumit numar de ore lucrate deoarece orele online difera de la o luna la alta. Asa ca am ales sa facem o medie a incasarilor pe ora, pentru a putea explica de ce trainingul de care au parte modelele la Rich Girls Studios este atat de valoros.

Media / h 31.58

 • 40 Ore
  $1.236
  INCASARI
 • 60 ore
  $1.894
  INCASARI
 • 80 Ore
  $2.526
  INCASARI
 • 160 Ore
  $5.052
  INCASARI

Media / h 109

 • 40 Ore
  $4.360
  INCASARI
 • 60 ore
  $6.540
  INCASARI
 • 80 Ore
  $8.720
  INCASARI
 • 160 Ore
  $17.440
  INCASARI

Pe cand lucra la un alt studio unde avea parte de training doar ocazional, media incasarilor pe ora era de 31,58$, astfel ca și la 80 de ore lucrate pe luna incasarile ei ajungeau doar la aproximativ 2500$ pe luna. Sigur, modelul isi dubleaza incasarile dubland și numarul orelor petrecute online. În acest fel ajunge la incasari lunare de aproximativ 5000$, desigur urmand și un program stabilit impreuna cu studioul de videochat.

Dar de ce sa castigi 5000$ pe luna lucrand 160 de ore, cand poti sa castigi 17.440$ pentru acelasi numar de ore petrecut online? Motivul pentru care se ajung la incasari mult mai mari decat la oricare alt studio ramane sistemul de training unic, a carui eficienta este dovedita.

Vrei sa afli și tu de la oameni cu experienta daca cum faci bani din videochat? Sediile Rich Girls Studios!

Intrebari esentiale despre castigurile din videochat

Da, poti avea incasari mari inca din prima luna datorita sistemului de training. Spre deosebire de alte studio-uri, la Rich Girls Studios fiecare model beneficiaza de training individual inca din prima zi. Acest lucru ajuta modelul sa invete mai rapid particularitatile site-urilor, precum și sa jongleze cu mai multe site-uri și sa isi tripleze incasarile din prima zi.

Categoric. In echipa noastra sunt multe modele care au lucrat fie la alte studio-uri, fie de acasa si aveau incasari lunare de aproximativ 5000$ pe luna. Cand au inceput sa lucreze in studio-urile Rich Girls au ajuns din prima luna aici la 10.000$, iar ulterior la cel putin 10.000$ pe perioadă.

Incurajam modelele sa considere jobul de model la fel ca oricare alt job unde este necesar un program de 8 ore pe zi si 5 zile pe saptamana. In acest fel, iti dezvolti propria rutina, membrii vor sti cand este disponibila online pentru a conversa cu tine si beneficiezi de tratament special din partea site-urilor partenere. Desi programul este cel al unui job obisnuit, veniturile tale vor fi mult mai mari decat in oricare alta industrie.

Sau mai bine spus, cum castigi cel putin 5000$ in prima luna. Trebuie doar sa vii la tura, sa iti programezi timp in plus pentru o vizita la salonul de infrumusetare din studio si sa colaborezi cu trainerita ta. Daca esti responsabila si perseverenta, alaturi de noi succesul este garantat.

Bonusul de angajare reprezinta un procent de 100% brut din prima luna lucrata. Din castigurile tale din prima luna, se platesc doar taxele pentru venitul obtinut. Restul iti va ramane tie. Iar diferenta de la procentul standard de inceput de 50% pana la 82% cat este procentul scazand taxele reprezinta bonusul de angajare. Aceasta diferenta care este bonusul de angajare a insemnat pentru modele ce lucreaza la Rich Girls Studios sume precum: 2000, 2300, 2500$, 2800$ sau chiar 3000$. In anumite cazuri doar bonusul de angajare a depasit 3000$. Depinde doar de tine.

Orice model care incepe o colaborare cu studio-urile studio-urile Rich Girls.

Noutati