Cea mai mare si mai tare echipa de profesionisti

Desi am inceput cu 3 oameni in urma cu 17 ani, acum ne bucuram de peste 100 angajati si consultanti si cea mai mare si mai experimentata echipa de traineri, care asigura evolutia modelelor noastre si le ajuta sa ajunga la performante si incasari de zeci de mii de dolari pe luna.

„Rich“ in profesionisti

Ne-am dezvoltat pana acum avand la baza un principiu foarte solid: pregatirea constanta a personalului este secretul unei productivitati crescute. Suntem mandri ca avem o echipa numeroasa de trainerite dedicate, care ofera suport permanent si sunt alaturi de modele pentru cresterea incasarilor si pentru orice sfat, fie ca este vorba despre outfit, make-up sau atitudine, arta conversatiei sau a seductiei.

„Rich“ in trainerite

Traineritele noastre invata modelele tehnici esentiale de comunicare, atat verbala cat si non-verbala, astfel incat sa poata comunica mai usor cu membrii online si sa se muleze pe asteptarile lor.

Managerele fiecarui studio au experienta vasta in industria internationala de videochat si inteleg rezultatul intregii echipe ca pe un tot dedicat unui singur obiectiv – venituri mari care sa garanteze independenta financiara colaboratoarelor noastre.

Pentru ca modelele noastre au statut de vedeta in studiourile RichGirls, am adunat cea mai mare echipa de experti in videochat care sa le sustina eforturile de dezvoltare pe toate planurile.

Despre noi

Cea mai mare experienta in videochat

Povestea noastra a inceput in anul 2001 si inca de atunci facem tot ceea ce este mai bun pentru modelele noastre. Experienta in domeniul videochat este foarte importanta pentru ca ea ne ajuta sa controlam fiecare situatie si sa ne ajutam modelele sa faca fata oricarei circumstante astfel incat sa ajunga in top.

„Rich“in schimbari

In cei peste 17 ani in acest domeniu, am crescut alaturi de tehnologie si de inovatiile din jurul nostru.

Experienta ne-a ajutat sa ne adaptam la cererile membrilor, sa studiem psihologia lor si sa reusim sa le oferim aproape tot ceea ce isi doresc. Ne-am adaptat constant la schimbarile din jurul nostru, atat tehnologice, cat si sociologice si psihologice si ne-am dezvoltat pentru ca acum sa fim unul dintre cele mai puternice studiouri de videochat de pe piata.

Adaptabilitatea si viziunea ne-au ajutat sa ne mentinem si sa ne crestem constant pe o piata extrem de competitiva, astfel incat sa ajungem in top.

Principiile manageriale solide si cunoasterea pietei ne-au propulsat de-a lungul timpului si asa am ajuns un studio apreciat si respectat pe plan international.

„Rich“ in viziune

Rich Girls Studios considera ca lidership-ul nu e dat doar de marimea si valoarea business-ului, ci mai ales de viziunea avangardista despre videochat si despre viitorul acestuia.

Suntem intr-o continua dezvoltare si absorbtie de informatii care sa ne propulseze spre culmi noi in aceasta industrie.

Noi nu privim modelele ca pe niste furnizori, ci ca pe niste parteneri egali, de aceea crestem si invatam impreuna cu ele, ca sa devenim din ce in ce mai buni.

Noutati