Termeni si Conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.richgirls-studio.ro

1. Definirea termenilor

Prin termenii „utilizator”, „vizitator” si „dumneavoastra” ne referim la persoanele fizice, persoane juridice sau autoritati publice care acceseaza Site-ul indiferent de motiv.
Termenii „regulament”, „termeni”, „termeni si conditii”, „acord” se refera la prezentul contract de utilizare.
Prin termenul „date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include – fara limitare – numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail.

2. Acceptarea termenilor si conditiilor

Inainte de a viziona si folosi acest Site va rugam sa cititi cu atentie acest document care stabileste termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a acestui Site. Accesarea Site-ului si folosirea Site-ului precum si a datelor si informatiilor aflat pe Site presupun si implica acceptarea explicita sau implicita, cumulativa, a tuturor clauzelor mentionate in acest document, denumit „Termeni si Conditii”. Orice activitate de utilizare a Site-ului este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.
Operatorul site-ului www.richgirls-studio.ro poate modifica in orice moment termenii prezentului contract, fara a cere acordul utilizatorilor sau vreunei parti. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie acordul acestuia cu privire la acceptarea modificarilor aduse termenilor si conditiilor. Daca nu sunteti de acord sau, din diverse motive, nu acceptati fara limitari Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui Site, va rugam sa nu folositi Site-ului si sa parasiti Site-ul.

3. Continutul site-ului si drepturile asociate

Toate informatiile existente pe Site au rol pur informativ si nu au scopul de a oferi consultanta sau sfaturi intr-un anumit domeniu. Continutul postat pe Site constituie informatii de interes general despre ofertele de munca oferite de catre Operator sau parteneri ai Operatorului, opinii generale ale Operatorului, ale angajatilor, reprezentantilor, colaboratorilor sau partenerilor Operatorului.
Continutul poate suporta modificari (completari, stergeri etc).
Continutul site-ului, constand in – fara a se limita la acestea – imagini, text, grafica, simboluri, scripturi, programe, date, statistici, know how, etc, incluzand si bazele de date asociate – constituie proprietatea exclusiva a Operatorului sau se afla sub licenta Operatorului si/sau a partenerilor sai, fiind aparat de prevederile legale privind protectia drepturilor de autor. Folosirea in scopuri comerciale a oricarei forme de continut de pe Site, fara acordul explicit, scris, al Operatorului este pedepsita conform legilor in vigoare.
Este strict interzisa utilizarea Site-ului si a oricarui continut cu scopul de a accesa si/sau folosi in mod neautorizat respectivele informatii in folos propriu sau al tertilor, precum si in orice mod care prejudiciaza interesele Operatorului. Operatorul isi va asigura si, daca este cazul, impune in mod hotarat recunoasterea drepturilor si intereselor sale in conformitate cu legile in vigoare, ajungand chiar la actionarea in judecata prin instantele penale si civile a celor vinovati de incalcarea drepturilor si intereselor sale (de natura intelectuala, comerciala, financiara etc).
Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati, sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati folosirea, sa creati oferte derivate din, sau sa transferati, sa vindeti ori sa folositi Continutul Site-ului fara un acord explicit si prealabil, scris, al Operatorului.
Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite, in orice fel, materiale ce au caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Operatorul va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma oricarei sentinte judecatoresti prin care i se cere sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului. Este interzis sa utilizati site-ul in scop de publicitate.

4. Materiale provenind de la terti

Acest Site poate contine materiale in special sub forma unor fotografii, care se afla in proprietatea unor terti. Folosirea acestora de catre utilizatori in scop comercial, fara acceptul proprietarului de drept, este interzisa in mod expres.

5. Accesul la site

Pentru a avea acces la ofertele de munca oferite prin intermediul Site-ului sunteti obligat sa ne furnizati date adevarate, complete si exacte, despre dumneavoastra, intocmai dupa cum prevad formularele pentru aplicare aflate pe Site. Furnizarea de date si informatii incomplete, sau neconforme cu adevarul, atrage dupa sine imposibilitatea Operatorului de a va pune la dispozitie informatii sau detalii suplimentare cu privire la ofertele de munca postate pe Site.
Operatorul are dreptul de a suspenda sau restrictiona accesul utilizatorilor la Site, ori la anumite sectiuni din acesta, local sau regional, fara notificari prealabile, fara alte formalitati si fara motivarea actiunilor sale.

6. Legaturi catre site-urile unor terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri operate de terti, ori catre alte asemenea resurse. Raspunderea pentru site-urile respective o poarta in intregime proprietarii acestora. Operatorul nu controleaza si nu este raspunzatoar pentru continutul si politica de confidentialitate ori de securitate a acestor site-uri, precum nici de parametrii lor de functionare. Operatorul nu poate fi responsabil daca aceste site-uri incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti, contin informatii inselatoare, nu ofera o securitate adecvata, contin virusi si/sau alte elemente cu caracter distructiv, nu folosesc un limbaj civilizat.
Operatorul nu ofera nici-o descriere si nici-o garantie de orice fel referitoare la orice alt site pe care puteti alege sa il accesati prin intermediul prezentului Site. Legaturile (link-urile) oferite de Operator catre astfel de site-uri sunt oferite doar pentru confortul dumneavoastra si nu trebuie considerate a sugera ca Operatorul aproba continutul acelor site-uri de web sau orice continut al acestora.
Operatorul nu este responsabil pentru eventualele pagube sau pierderi de orice fel, cauzate ori presupus a fi cauzate de datele si informatiile furnizate de catre site-urile sau resursele accesate prin intermediul link-urilor. Daca accesati printr-un link de pe site asemenea site-uri, o faceti pe propriul risc.

7. Parteneri

Operatorul poate posta prin intermediul Site-ului oferte de munca oferite de catre terti, parteneri ai Operatorului. Aceste oferte de munca constituie responsabilitatea partenerilor respectivi.

8. Declinarea responsabilitatii si limitarea raspunderii

Accesarea si utilizarea acestui Site este in totalitate pe contul dumneavoastra si se face pe propria dumneavoastra raspundere. Operatorul nu este raspunzatoar pentru daune directe sau indirecte, de orice natura ar fi acestea, ce ar putea rezulta din sau in legatura cu utilizarea Site-ului si/sau a informatiilor si/sau serviciilor oferite prin intermediul acestuia, ori ca urmare a nefunctionarii Site-ului, sau rezultand din imposibilitatea de accesare a lui ori a anumitor link-uri publicate pe site. Operatorul nu isi asuma nici-o responsabilitate si nu va fi raspunzatoar pentru nici-o dauna produsa de virusi, trojeni, spyware etc., care ar putea sa va infecteze computerul sau sa va afecteze alte bunuri, in urma accesarii si/sau utilizarii acestui Site.
Operatorul nu ofera nici-o garantie cu privire la Site si informatiile furnizate prin intermediul sau, nici expresa si nici implicita. Este responsabilitatea Dvs. sa reveniti la aceasta pagina pentru a verifica daca s-au modificat termenii si conditiile de utilizare, sau pe celelalte pagini care afiseaza clauze privitoare la raporturile dintre Operatorul si dumneavoastra. Acest site va este oferit pe o baza „asa cum este”. Informatiile continute pe acest Site va sunt oferite „ca atare”, doar pentru scopurile dumneavoastra de informare, fara a oferi vreo garantie de orice fel. Aceste informatii pot contine erori tipografice, iar informatiile vor fi modificate, reactualizate si sterse fara instiintare prealabila.
Operatorul isi declina orice responsabilitate fata de orice persoana cu privire la orice fapt rezultat in urma utilizarii informatiilor existente pe acest site. Operatorul nu va fi in nici-o situatie responsabil fata de nici-o persoana pentru orice daune directe, indirecte sau alte tipuri de daune rezultante din accesarea Site-ului, ca de exemplu, dar fara a se limita la, orice pierderi de profit, intreruperea afacerilor sau pierdere de date, chiar daca partea nu este avertizata in mod expres asupra posibilitatii unor astfel de daune.

9. Incercarile de frauda

Orice accesare ori incercare de a accesa datele personale ori ale altor utilizatori, sau orice date si informatii din baza de date a Site-ului, orice incercare de a modifica continutul Site-ului sau de a afecta functionarea lui ori a serverului care gazduieste site-ul vor fi considerate fraude sau tentative de fraudare a site-ului, si vor duce la inceperea cercetarii penale impotriva autorului sau autorilor acestor fapte.

10. Confidentialitate

Orice date cu caracter personal precum nume, adresa de domiciliu/resedinta, numarul de telefon, sau adresa dumneavoastra de e-mail, care sunt incarcate pe Site, ori transmise prin e-mail, telefon sau prin alta modalitate, vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate.
Comunicatiile de la utilizatori (altele decat datele cu caracter personal) sunt tratate ca neconfidentiale, iar Operatorul poate utiliza informatiile in orice scopuri, incluzand reproducerea si publicarea, precum si utilizarea ideilor in orice scopuri, inclusiv comerciale. Astfel, in cazul in care cei care acceseaza documentele produse de Operator intervin cu intrebari, comentarii, sugestii sau alte informatii de acest tip, in legatura cu continutul unui material, aceste informatii vor fi considerate drept non-confidentiale iar operatorul nu va avea nici un fel de obligatie legata de asemenea informatii, avand libertatea de a reproduce, utiliza, publica si distribui informatiile respective fara nici-o restrictie. Operatorul va avea libertatea de a utiliza, in orice scop, ideile, conceptele, know how-ul si tehnicile mentionate in aceste informatii.

11. Litigii

Site-ul functioneaza in conformitate cu legile Statului Roman. In cazul in care rezolvarea eventualelor litigii in legatura cu prezentele clauze privind termenii si conditiile de utilizare, sau in litigiile pentru care aceste clauze reprezinta un element relevant, nu este posibila pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente de pe teritoriul Romaniei, urmand ca litigiile sa fie solutionate in conformitate cu legile Statului Roman in vigoare.

Politica de confidentialitate a site-ului www.richgirls-studio.ro

Operatorul site-ului www.richgirls-studio.ro respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate, aceasta politica rezumand informatiile identificabile personal pe care le putem colecta prin intermediul site-ului si modul in care putem utiliza aceste date. Operatorul va culege numai informatii personale pe care dumneavoastra le oferiti voluntar.

1. Datele personale

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, numarul de telefon, adresa de email sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt oferite de catre vizitator pe Site sau sunt trimite la adresa de email a Site-ului. De asemenea, datele de mai sus sunt colectate de Operator in masura in care aceste date sunt comunicate de vizitator prin telefon. Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia vizitatorilor pe Site, cu date personale , acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe Site in legatura cu respectivul formular. Operatorul si/sau imputernicitii sai vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a vizitatorilor sau in scopurile care sunt prezentatate pe Site. Pentru acest scop, aceste date pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii in scopurile pentru care acestia le-au furnizat.

2. Preluarea si prelucrarea anonima a datelor

Puteti vizita acest Site fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Vom culege informatii informatii generale, precum tipul de browser pe care il utilizati, fisierele pe care le solicitati si numele domeniului si tara din care solicitati informatiile. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

3. Transmiterea datelor la terti

Operatorul respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Transmiterea datelor catre terti (altii decat imputernicitii Operatorului), prin vanzarea, inchirierea, schimbarea sau prin orice alta modalitate a acestora, nu se va face decat in cazul in care exista acordul ferm al persoanei care a transmis aceste date.

4. Confidentialitate

Siguranta datelor trimise de dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Inainte de a fi transmise pe Internet, acestea vor fi securizate. De asemenea, in vederea asigurarii confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, Operatorul a implementat masuri tehnice si organizatorice de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal.

5. Cookies

Una sau mai multe pagini ale Site-ului pot contine fisiere temporare („cookies”), care reprezinta date ce pot fi trimise catre browserul dumneavoastra de web si memorate in computerul dumneavoastra. Acest lucru permite serverului nostru sa va „recunoasca” atunci cand vizitati Site-ul in viitor. Majoritatea browserelor de web pot fi configurate sa nu accepte cookies sau sa va anunte cand un cookie este trimis catre dumneavoastra. Operatorul isi rezerva dreptul de a folosi informatiile colectate de cookies in scopuri statistice, pentru a-si putea imbunatati anumite servicii, produse, proceduri, aspecte si functionalitati alte Site-ului.

6. Acordul utilizatorului

Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (i.e: optiuni de genul „sunt de acord”, „ok”, „trimite”, „aplica”, „send”, „leave reply”, „post” etc), utilizatorul confirma ca a citit si inteles prezenta prezenta Politica de Confidentialitate si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa contacteze Operatorul la adresa de email mentionata in sectiunea „Contact” de pe acest Site.

7. Politica anti spam

Operatorul poate notifica utilizatorii privind locurile de munca curente printr-un newsletter, si poate trimite informari, oferte speciale sau alte mesaje in scop de recrutare, marketing, reclama sau informare.
Operatorul nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Operatorului poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

 

Rich Girls Studios este marca inregistrata, proprietate a Summit Management Systems LLC, companie inregistrata in Statele Unite ale Americii, cu sediul in  Virginia, 506 Monticello Ave, Culpeper, VA 22701.