Aplicarea tusului – Cele mai folositoare sfaturi pentru un model online

Sa ai machiajul potrivit este foarte important in industria videochatului. Fie ca esti un model incepator, ori ai deja experienta, trebuie sa ai grija ca imaginea ta in fata membrilor sa fie perfecta. Pentru asta, este nevoie sa iti evidentiezi trasaturile. Unul dintre elementele pe care, daca le vei accentua, vei capta cu siguranta atentia, este privirea. Pentru asta ai nevoie doar de un machiaj complet, care sa cuprinda si o linie de tus impecabila.

Aplicarea tusului in functie de culoare

O aplicare de tus de ochi incepe prin pregatirea pleoapei. Daca nu esti familiarizata cu tehnica, este recomandat sa nu il aplici peste un fard, ci sa trasezi linia de tus pe pielea curatata, dupa aplicarea unui primer. Acesta va face ca machiajul tau sa fie mult mai rezistent.

Aplicarea tusului negru

Aplicarea tusului - Cele mai folositoare sfaturi pentru un model online imagine 1

Exista mai multe tehnici pentru aplicarea tusului de ochi. Poti face mai intai “codita” de lungimea si grosimea pe care vrei sa le obtii. Te poti ajuta de o banda scotch sau de un plasture, pentru a o schita cat mai drept. Apoi, fara a te departa de linia pleoapei, traseaza o linie subtire. Ultimul pas este sa creezi in coltul extern un “triunghi”, care va uni cele 2 elemente. Realizeaza mai intai conturul acestei forme, iar mai apoi umple golurile.

De asemenea, poti incepe din interior si traseaza cateva puncte la distanta potrivita de linia pleoapei, in functie de grosimea dorita, pe care apoi sa le unesti. Nu uita sa deschizi constant ochii pentru a verifica cum arata linia trasata cu ochiul deschis.

Nu este intotdeauna un impediment daca nu reusesti sa iti faci linia perfecta. Unele studiouri pun la dispozitia modelelor make-up artisti profesionisti, care stiu mai bine ca oricine cum se aplica tusul. Printre altele, serviciul de infrumusetare gratuita este unul dintre avantajele si beneficiile videochatului intr-un studio, asadar nu te ingrijora daca nu te pricepi.

Aplicarea tusului - Cele mai folositoare sfaturi pentru un model online imagine 3 Aplicarea tusului - Cele mai folositoare sfaturi pentru un model online imagine 5 Aplicarea tusului - Cele mai folositoare sfaturi pentru un model online imagine 7

Aplicarea tusului colorat

Aplicarea tusului - Cele mai folositoare sfaturi pentru un model online imagine 9

De ce sa te limitezi la a aplica un tus negru cand poti fi creativa alegand dintr-o mare varietate de culori? Daca te intrebi cum sa aplici corect tusul colorat, afla ca pasii sunt aceiasi ca pentru cel negru. Rezultatul insa este unul special, iar intr-un studio de videochat, cu cat esti mai speciala, cu atat vei fi mai apreciata si vei castiga mai multi bani. Mai mult decat atat, tusul colorat este foarte in trend anul acesta.

Culoarea tusului se alege in primul rand in functie de cea a ochilor. Cele mai potrivite tusuri pentru ochii caprui sunt cele albastre si galbene. Daca ai ochii albastri, foloseste auriu, iar daca sunt verzi, opteaza pentru nuante de rosu.

Regula este ca in restul fetei sa ai un machiaj mai temperat, pentru a dirija atentia privitorului doar spre zona ochilor. Astfel, poti realiza usor un contact vizual de impact, ceea ce iti va fi de mare ajutor pentru o interactiune de durata.

Aplicarea tusului - Cele mai folositoare sfaturi pentru un model online imagine 11 Aplicarea tusului - Cele mai folositoare sfaturi pentru un model online imagine 13

Cum folosesti corect tusul intr-un machiaj?

Daca ai invatat cum sa aplici tusul, urmeaza sa te concentrezi si pe restul fetei. Nu uita ca la final, make-up-ul tau trebuie sa fie unitar si sa transmita ceva membrilor tai. Alege culoarea de tus care te avantajeaza, dar care se potriveste si cu restul machiajului. Pentru un look sofisticat, foloseste nuante de nude pentru buze, asta daca ai un machiaj strident si complicat in zona ochilor. Incearca cat mai multe modele, nu opta mereu pentru clasicul “cat eye”. De asemenea, nu uita sa verifici cum arata machiajul tau pe camera inainte de orice sesiune, deoarece poate parea diferit online, din cauza luminilor.

Pentru a fi un model online de succes, nu este suficient sa fii frumoasa. La fel de importante sunt atitudinea si personalitatea si privirea. Un tus aplicat impecabil iti va oferi acel “look to kill”, care iti va da increderea de care ai nevoie pentru cuceri pe oricine.

Surse foto: pexels.com, shutterstock.com

Alte Noutati