Peste 100 posturi de lucru

Cu peste 250 de modele active in studiourile Rich Girls, noi sustinem femeile care au curajul sa reuseasca pe cont propriu si sa creasca din punct de vedere personal, financiar si profesional.

„Rich“ in modele

Noi recrutam si formam modele care in studioul nostru devin modele de feminitate, modele de reusita, modele de performanta, modele de stil, modele de independenta, modele de responsabilitate, modele de comunicare, modele de succes.

Am investit si investim continuu in modele, in traineri, in tehnologie, in locatii, in specialisti, in promovare, astfel incat modelele noastre sa fie puse in valoare si sa aiba sansa de a se dezvolta si de a deveni super-star-urile acestei industrii.

„Rich“ in posturi de lucru

La Rich Girls modelele noastre pot alege din cea mai vasta selectie de posturi de lucru individualizate, fiecare gandit sa le puna frumusetea si personalitatea in evidenta. Modele noastre isi pot alege postul de lucru in unul dintre cele 3 mega studiouri situate in puncte cheie in Bucuresti sau dintre cele 20 de Boutique Studiouri care sunt apartamente de lux in inima Bucurestului.

 

★★★ Vezi aici locatiile noastre DE LUX! ★★★

 

„Rich“ in tehnologie

De-a lungul timpului am investit in tehnologie la cel mai inalt nivel impus de standardul interntional de videochat: camere HD de ultima generatie, PC-uri cu specificatii tehnice superioare si sistem de lumini profesionale, necesare pentru a pune in valoare atuuurile fiecarui model in parte.

„Rich“ in servicii de infrumusetare

De asemenea, toate modelele noastre beneficiaza de servicii de manichiura, solar, coafor, stilist vestimentar, make-up artist, precum si de un studio foto si video profesionist cu echipa formata din regizori, fotografi, art directori si procesatori de imagine dedicati perfectionarii imaginii fiecarui model Rich Girls, conform standardelor internationale.

Contact
Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
(+40) 746 10 10 20
(+40) 722 10 10 20
(+40) 786 10 10 20
E-mail
Contact
contact@richgirls-studio.ro
Parteneri
partener@richgirls-studio.ro
Angajari
hr@richgirls-studio.ro
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
9+9=
Newsletter

Aboneaza-te si fii prima care afla ofertele noastre!

Despre noi

Experienta, entuziasmul si tineretea caracterizeaza echipa Rich Girls. Ne place ceea ce facem. Suntem seriosi, iar cand promitem ceva, ne tinem de cuvant.

Seriozitatea de care dam dovada nu implica lipsa umorului. Suntem prieteni si importanti unul pentru celalalt.


Copyright (c) 2021 Luxury Art Photo S.R.L.Aplica acum si poti avea
masina visurilor tale!

Aplica
ACUM!