Bani din videochat: ce trebuie sa stii ca sa castigi bani din videochat?

Vrei sa te angajezi in videochat, dar nu stii exact la ce incasari poti ajunge? Castigurile unui model de videochat depind de sistemul de lucru, orele petrecute online, trainingul de care are parte modelul si de imaginea acesteia online. Si tu poti sa faci bani din videochat, daca alegi sa lucrezi la un studio de videochat care te sustine. Dar hai sa vedem ce influenteaza incasarile modelelor.

model, videochat, training, studio videochat

De ce ai nevoie pentru a face bani din videochat?

Ai nevoie de foarte multe lucruri pentru a face bani de la inceput. Pentru a lucra pe site-uri de videochat premium ai nevoie de sedinte foto/video profesionale pentru a putea crea conturi care sa te ajute sa atragi atentia membrilor. De asemenea, ai nevoie de aparatura profesionala si decoruri de lux. Astfel ca daca vrei sa faci videochat, cel mai bine este sa lucrezi de la un studio care iti poate oferi aceste beneficii.

Spre exemplu, la Rich Girls Studios ai parte de echipamente profesionale si decoruri de lux in toate sediile, iar sedintele foto si video sunt programate in perioada de pregatire inainte de a intra online pentru ca profilul tau pe site-uri sa fie unul excelent. In plus, orice model beneficiaza gratuit de servicii profesionale de infrumusetare (make-up, coafor, manichiura, extensii gene si solar) inainte de fiecare tura. Iar daca ai nevoie poti beneficia ca model de videochat de cazare langa studio, intr-un apartament modern.

Ulterior, daca iti doresti, poti apela chiar la operatii estetice pentru o schimbare de look. Rich Girls Studios are parteneriate clinici exclusiviste de infrumusetare, astfel incat vei fi sigura ca vei obtine imaginea pe care o doresti.

In plus, este foarte important trainingul inainte de a incepe sa lucrezi ca model de videochat, pentru ca astfel inveti cum sa faci bani din videochat chiar inainte de a intra online. Fara training, indiferent ca alegi sa faci videochat adult sau videochat non adult, va fi dificil sa ajungi la incasari mari. O echipa de training precum cea de la Rich Girls Studios iti va oferi suportul din prima zi, te va ajuta sa alegi pe ce site-uri sa lucrezi, iti va dezvolta o strategie online si iti va fi alaturi cand esti online.

Tu cati bani vrei sa faci din videochat? Vino la un interviu!

La ce castiguri din videochat ajunge un model incepator?

La Rich Girls Studios un model incepator poate depasi cu usurinta 1500$ inca din prima luna datorita celui mai performant sistem de training. Una dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim pe chat este "cati bani se fac din videochat?". Le explicam fetelor de fiecare data ca acest lucru depinde foarte mult si de implicarea fiecarui model. Trainerii Rich Girls le recomanda modelelor sa stabileasca un program de lucru la videochat care sa le avantajele si sa il respecte. In acest program personalizat stabilit cu trainerii sunt incluse un numar de ore de petrecut online si intervale de timp care avantajeaza un anumit tip de model. Astfel ca si un model incepator poate depasi peste 5000$ in prima luna cu bonusul de angajare acordat.

Este adevarat ca te angajezi la videochat pentru a castiga foarte multi bani, fiind recomandat sa alegi plata prin procent fata de salariu. Cu toate acestea, pentru ca tu sa ai garantia unui venit stabil si in perioada de acomodare, la Rich Girls Studios beneficiezi ca model de videochat de salariu fix de 5000 lei in primele luni. Insa poti oricand sa schimbi salariul fix pe un procent din incasari.

De obicei, orice studio de videochat serios face plata de 2 ori pe luna, deoarece este sistemul de plata recomandat de site-urile cu care colaboreaza. In mod normal, nu este posibila pentru niciun studio de videochat plata la zi, pentru ca incasarile modelelor pe site-uri sunt procesate la finalul unei perioade. Stim ca multe modele la inceput de drum sunt interesate daca la videochat se face plata la zi, pentru ca prima luna poate fi dificila din punct de vedere financiar pentru orice persoana, indiferent de jobul ales.

Cu un procent din incasari, sunt modele care au ajuns la castiguri din videochat la care nu s-ar fi asteptat. Insa, ca la oricare alt job, este importanta disciplina, seriozitatea si implicarea de care da dovada fiecare persoana.

Castigurile unui model care nu a mai avut experienta in videochat pot varia in functie de orele lucrate si de cat de mult asculta sfaturile trainerilor Rich Girls Studios. Inca din prima zi va avea parte de pregatire, inainte de a intra online, iar pe toata perioada turei va avea sprijinul unui trainer si ii va putea cere sfaturi cand are nevoie.

Din graficul urmator se pot vedea cum incasarile modelului, care este la inceput in aceasta industrie, variaza si in functie de orele petrecute online.

model, videochat, gravic, castiguri, studio videochat

Este important ca un model sa respecte un ritm de lucru, insa nu doar asta conteaza, dupa cum vom explica ulterior in acest articol.

Inca nu crezi ca se fac bani din videochat? Vino la un interviu sa te convingi!

Ce castiguri din videochat are un model de videochat cu experienta?

Toate modelele Rich Girls beneficiaza de training inca din prima zi. Insa, pe masura ce obtin tot mai multe experienta in acest domeniu, modelele pot opta pentru programul intensiv de videochat training dezvoltat de echipa noastra, care le aduc rezultate exceptionale. Sunt o multime de modele care au parcurs acest program si au ajuns la incasari de peste 10.000$ in doar 10 ture.

Cati bani se castiga din videochat atunci cand incepi deja sa ai experienta? Poti castiga fara probleme la videochat bani pe care ii obtii intr-un an la un job cu un salariu mediu. Insa ce trebuie sa inteleaga fetele care vor sa devina modele este ca aceste castiguri se obtin prin eforturi considerabile.

Castigurile la videochat de zeci de mii de dolari nu vin din prima luna. In prima luna un trainer cu experienta poate ajuta un model incepator sa obtina si peste 5000$, insa pentru a depasi 10.000$ lunar este nevoie de timp, implicare si dorinta de a invata. Da, se fac bani din videochat, insa este necesar sa ai perseverenta.

Prin Centrul de Excelenta in Training Rich Girls Studios, modelele ajung sa castige bani vorbind pe chat cu membri din intreaga lume. Iar din videochat castigurile difera in functie si de timpul petrecut online.

Videochatul este un domeniu in care poti castiga multi bani. Se vehiculeaza multe pareri despre cat se castiga din videochat, dar adevarul este ca acest aspect depinde foarte mult de cat de mult isi doreste un model sa castige si cat de mult o ajuta studioul sa faca asta.

model, videochat, gravic, castiguri, studio videochat

In graficul de mai sus este exemplul unui model care a urmat programul intensiv de training si a ajuns la incasari de peste 20.000$ pe luna, insa care nu respecta un program constant de lucru. Nu este suficient sa ai parte de cel mai bun training la nivel international daca tu nu petreci timp online.

Afla si tu cati bani castigi din videochat in prima luna ca model Rich Girls. Vino la un interviu!

Ce castiguri au modelele de videochat Rich Girls?

Asa cum spuneam, pentru a ajunge la incasari de zeci de mii de dolari pe luna este nevoie sa ai parte de un training eficient si un program de ore online pe care un model sa il urmeze. De ce este atat de important? Pentru ca doar impreuna un model poate ajunge la incasari foarte mari.

Vom folosi ca exemplu in graficul urmator un model care a lucrat inainte la un alt studio. Desigur, nu putem face o comparatie exacta a incasarilor totale pe un anumit numar de ore lucrate deoarece orele online difera de la o luna la alta. Asa ca am ales sa facem o medie a incasarilor pe ora, pentru a putea explica de ce trainingul de care au parte modelele la Rich Girls Studios este atat de valoros.

model, videochat, gravic, castiguri, studio videochat

Pe cand lucra la un alt studio unde avea parte de training doar ocazional, media incasarilor pe ora era de 31,58$, astfel ca si la 80 de ore lucrate pe luna incasarile ei ajungeau doar la aproximativ 2500$ pe luna. Sigur, modelul isi dubleaza incasarile dubland si numarul orelor petrecute online. In acest fel ajunge la incasari lunare de aproximativ 5000$, desigur urmand si un program stabilit impreuna cu studioul de videochat.

Dar de ce sa castigi 5000$ pe luna lucrand 160 de ore, cand poti sa castigi 17.440$ pentru acelasi numar de ore petrecut online? Motivul pentru care se ajung la incasari mult mai mari decat la oricare alt studio ramane sistemul de training unic, a carui eficienta este dovedita.

Vrei sa afli si tu de la oameni cu experienta daca cum faci bani din videochat? Sediile Rich Girls Studios!

Intrebari esentiale despre castigurile din videochat

Se pot castiga bani din prima luna ca model fara experienta?
Da, poti avea incasari mari inca din prima luna datorita sistemului de training. Spre deosebire de alte studio-uri, la Rich Girls Studios fiecare model beneficiaza de training individual inca din prima zi. Acest lucru ajuta modelul sa invete mai rapid particularitatile site-urilor, precum si sa jongleze cu mai multe site-uri si sa isi tripleze incasarile din prima zi.
Daca ai experienta in videochat poti ajunge la 10.000$ in prima luna la studio-ul Rich?
Categoric. In echipa noastra sunt multe modele care au lucrat fie la alte studio-uri, fie de acasa si aveau incasari lunare de aproximativ 5000$ pe luna. Cand au inceput sa lucreze in studio-urile Rich Girls au ajuns din prima luna aici la 10.000$, iar ulterior la cel putin 10.000$ pe perioadă.
Cate ore trebuie sa lucrezi ca sa faci bani sau ce program voi avea?
Incurajam modelele sa considere jobul de model la fel ca oricare alt job unde este necesar un program de 8 ore pe zi si 5 zile pe saptamana. In acest fel, iti dezvolti propria rutina, membrii vor sti cand este disponibila online pentru a conversa cu tine si beneficiezi de tratament special din partea site-urilor partenere. Desi programul este cel al unui job obisnuit, veniturile tale vor fi mult mai mari decat in oricare alta industrie.
Cum castigi peste 5000$ din prima luna?
Sau mai bine spus, cum castigi cel putin 5000$ in prima luna. Trebuie doar sa vii la tura, sa iti programezi timp in plus pentru o vizita la salonul de infrumusetare din studio si sa colaborezi cu trainerita ta. Daca esti responsabila si perseverenta, alaturi de noi succesul este garantat.
Ce este bonusul de angajare?
Bonusul de angajare reprezinta un procent de 100% brut din prima luna lucrata. Din castigurile tale din prima luna, se platesc doar taxele pentru venitul obtinut. Restul iti va ramane tie. Iar diferenta de la procentul standard de inceput de 50% pana la 82% cat este procentul scazand taxele reprezinta bonusul de angajare. Aceasta diferenta care este bonusul de angajare a insemnat pentru modele ce lucreaza la Rich Girls Studios sume precum: 2000, 2300, 2500$, 2800$ sau chiar 3000$. In anumite cazuri doar bonusul de angajare a depasit 3000$. Depinde doar de tine.
Cine beneficiaza de bonusul de angajare?
Orice model care incepe o colaborare cu studio-urile studio-urile Rich Girls.

Studiourile de videochat Rich Girls - Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
1+6=