Intrebari frecvente - Rich Girls Studio - Videochat

fata, model videochat, castiguri, incasari
Daca vin la interviu trebuie sa dau si o proba?
Nu va trebui sa dai nicio proba in timpul interviului. Interviul va insemna o discutie libera cu o persoana pregatita in acest sens. Vom fi atenti in principal la modul in care comunici. Dupa discutie, vom face cu tine un tur al studioului Rich Girls, pentru a vedea ce se intampla la noi, timp in care iti vom si raspunde la intrebari. Nu iti impunem un termen de raspuns, ci va depinde doar de tine daca doresti sa accepti jobul sau nu.
Care sunt castigurile pe care le-as putea obtine daca lucrez pentru Rich Girls?
Noi oferim sansa tuturor modelelor nou intrate in echipa Rich sa aiba castiguri nelimitate. Inca din prima luna poti depasi suma de 2000$ cu ajutorul echipei de traineri specializati, care sunt la dispozitia ta chiar din prima zi, pentru a te invata care sunt cele mai bune tehnici de comunicare. De asemenea, este foarte important si nivelul limbii engleze, insa nu este un criteriu de selectie. Daca stii sa conversezi in limba engleza, atunci vei avea doar de castigat. Aspectul fizic poate sa te ajute, dar nu este o cerinta obligatorie.
Care este programul de munca in cadrul studioului?
Vei avea parte de un program flexibil, cu posibilitatea de a munci in ture si de a-ti alege turele dupa cum doresti. Poti sa muncesti cat doresti, dar este indicat sa ai cel putin 40 de ore pe saptamana pentru a avea parte de incasari bune.
Sunt studenta si nu vreau sa imi pic examenele. Cum procedez?
Multe dintre viitoarele tale colege sunt studente, iar noi nu ne-am opus niciodata acestui lucru. Din contra, iti oferim posibilitatea ca in sesiune sa iti iei concediu pentru a te putea pregati pentru examene. Mai exista posibilitatea de a-ti mula programul de lucru pe programul de la facultate in timpul sesiunii si sa faci mai putine ore la job.
Aveti posibilitatea de a oferi cazare?
Da, avem si aceasta optiune. Avem apartamente de lux pentru modelele noastre in apropierea cladirii in care este studioul. Vom discuta inca de la inceput acest aspect, pentru a putea sa reusim relocarea in timp util.
Daca hainele din garderoba mea nu corespund?
La orice job ai merge, exista o perioada in care te acomodezi si vezi daca iti place sau nu, daca ramai acolo sau doresti sa iti cauti altceva. Iti recomandam ca pentru inceput sa vii cu o bluzita de la tine din garderoba, una care consideri ca iti poate scoate mai mult in evidenta corpul. Dupa ce vei avea putina experienta, trainerii te vor ajuta sa te imbraci, iar Rich Girls te va putea finanta pentru a-ti achizitiona hainele in care sa te simti bine.
Daca nu vreau sa stie lumea cu ce ma ocup?
Iti asiguram confidentialitatea prin mai multe moduri. In primul rand, nu vei aparea pe niciun site din Romania. Apoi, toate datele tale personale vor fi securizate. Pozele de profil sau de prezentare vor fi facute si prelucrate in cadrul studioul Rich Girls. Studioul se afla intr-o cladire de birouri, fara sa fie semnalizat in vreun fel.
Cum sunt platita?
Vei fi platita de doua ori pe luna, in functie de incasarile pe care le-ai facut. Suntem transparenti, ceea ce inseamna ca o sa poti sa vezi in orice moment cate ore ai muncit, care sunt incasarile tale si care este comisionul pe care il primesti. Comisionul este de 50% net (in mana). Vei primi si bonusuri de sarbatori, pentru incasari, pentru performanta, pentru fidelizare si pentru recomandari.
Pot sa aleg intre sectiunea adult si non-adult?
Da, vei putea sa alegi in care sectiune sa profesezi. Dar mai multe detalii cu privire la aceste doua sectiuni vei primi in momentul in care ne vom intalni fata in fata.
Daca aleg sectiunea Adult, sunt obligata sa ma dezbrac?
Vrem sa intelegi ca nimeni nu te va obliga sa faci ceva ce nu iti doresti. Totul depinde de tine, de inhibitiile pe care le ai si de modul in care iti place sa comunici. Daca reusesti sa atragi atentia prin comunicare, prin tinute si prin zambete, atunci nu va trebui sa faci nimic in plus. Este decizia ta cand sa incepi sa folosesti si alte metode.
Ce sa spun familiei cand ma vor intreba cu ce ma ocup?
Sunt multe lucruri care se spun despre activitatea de videochat, dar te vei convinge singura ca multe sunt fabulatii. Vei vedea la interviu si in cadrul turului prin studioul Rich Girls ca este un job cu integritate si care ofera multe perspective si provocari. Parintilor tai poti sa le spui adevarul, este chiar indicat. Mai mult, sumele pe care le poti castiga aici surclaseaza multe dintre job-urile din tara noastra.
Inca nu am implinit 18 ani, dar vreau sa muncesc la Rich Girls. Este posibil?
Nu angajam minori. Dupa ce ai trecut de varsta de 18 ani, vei fi binevenita in cadrul studioului nostru.
Trebuie sa vin la studio sau pot sa muncesc si de acasa?
Avand in vedere ca experienta noastra de 16 ani pe piata de profil ne-a adus si un statut foarte bun, nu ne permitem sa oferim clientilor decat profesionalism si servicii de calitate. Muncind de acasa exista posibilitatea de a nu avea decorurile cele mai bune, de a avea o retea nesecurizata, de a avea aparatura tehnologica depasita. Din acest motiv angajam doar persoane care doresc sa lucreze in videochat din cadrul studioului Rich Girls.
Despre videochat de acasa
Vrea si prietenul meu sa munceasca in videochat. Este posibil?
Nu angajam persoane de sex masculin, insa exista optiunea de a lucra in cuplu. Recomandarea noastra pentru modele este sa lucreze singure, deoarece astfel incasarile sunt mult mai mari.
Nu stau foarte bine cu limba engleza, ce imi recomandati?
Poti sa incerci sa vii sa lucrezi, dar vei vedea ca este foarte importanta comunicarea in acest domeniu. Daca ai totusi cunostinte minime, aici ai posibilitatea sa ti le imbunatatesti, discutand tot timpul cu clientii, care sunt straini. Nu toti stiu sa vorbeasca engleza foarte bine. Poti sa iei si ore de limba engleza, iar trainerii te vor ajuta de asemenea sa iti cresti nivelul de comunicare in limba engleza.
Imi puteti spune care este legislatia care reglementeaza serviciile de videochat?
Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003 sunt cele doua legi pe care le respectam si care ne permit sa dovedim ca prestam servicii legale si ca nu iesim din limitele legii. Pentru ca noi dorim sa ne dezvoltam constant, sa castigam increderea partenerilor si nu sa fim discreditati sau sa avem probleme cu legea, te asiguram ca tot ceea ce facem se bazeaza pe un cadru legal. Poate ca sunt unele studiouri de videochat care au scapari in acest sens, dar acest lucru nu se va intampla la Rich Girls. Contractul pe care il vom incheia va contine o sectiune completa cu privire la obligatiile si drepturile partilor.
Trebuie sa fiu fotomodel?
Activitatea de videochat se bazeaza in principal pe comunicare, pe construirea unei relatii online de lunga durata, pe atragerea privirilor membrului si pe un zambet frumos. Un corp frumos poate sa fie un atu, dar nu este obligatoriu acest lucru. Mai mult, poti sa faci uz de salonul nostru de coafura, de solar, de machiaj, de traineri, toate pentru a-ti imbunatati aspectul.

Studiourile de videochat Rich Girls - Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
2+8=