echipa, angajati, ceasuri, tablete, cafea, masa lemn

Desi am inceput cu 3 oameni in urma cu 17 ani, acum ne bucuram de peste 100 angajati si consultanti si cea mai mare si mai experimentata echipa de traineri, care asigura evolutia modelelor noastre si le ajuta sa ajunga la performante si incasari de zeci de mii de dolari pe luna.

„Rich“ in profesionisti

Ne-am dezvoltat pana acum avand la baza un principiu foarte solid: pregatirea constanta a personalului este secretul unei productivitati crescute. Suntem mandri ca avem o echipa numeroasa de trainerite dedicate, care ofera suport permanent si sunt alaturi de modele pentru cresterea incasarilor si pentru orice sfat, fie ca este vorba despre outfit, make-up sau atitudine, arta conversatiei sau a seductiei.

★★★ Afla de ce Rich Girls Studio este cel mai bun studio International! ★★★

„Rich“ in trainerite

Traineritele noastre invata modelele tehnici esentiale de comunicare, atat verbala cat si non-verbala, astfel incat sa poata comunica mai usor cu membrii online si sa se muleze pe asteptarile lor.

Managerele fiecarui studio au experienta vasta in industria internationala de videochat si inteleg rezultatul intregii echipe ca pe un tot dedicat unui singur obiectiv - venituri mari care sa garanteze independenta financiara colaboratoarelor noastre.

Pentru ca modelele noastre au statut de vedeta in studiourile RichGirls, am adunat cea mai mare echipa de experti in videochat care sa le sustina eforturile de dezvoltare pe toate planurile.

femei, training, videochat bucuresti, angajari, tableta, sacou gri
fata, manager, scaun negru, carti, biblioteca, telefon, pix

Studiourile de videochat Rich Girls - Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
2+9=