Cum sa devii un model Rich

richgirls-studio.ro, 09 Ianuarie 2019
Cum sa devii un model Rich
Vrei sa devii un model RICH? Sa ai venituri fabuloase si sa iti poti permite orice? Atunci locul tau este in echipa noastra! Visurile tale pot deveni realitate intr-un timp foarte scurt! Vacante, garderoba, iesiri in cele mai scumpe localuri, CASA si MASINA! Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le poti avea.

Ce trebuie sa faci pentru a fi o parte a echipei noastre? Este simplu, fa schimbarile necesare pentru a fi RICH! Orice schimbare te ajuta sa iti cresti veniturile.
Imaginea ta este foarte importanta, atat pentru tine cat si pentru noi.

Ce ar trebui sa faci? Sa te gandesti la faptul ca o femeie trebuie sa aiba anumite calitati, in general. Ti s-a intamplat sa vezi pe strada o femeie dupa care sa intorci capul? Sa te uiti indelung la ea si sa o admiri? Asa trebuie sa fii si tu.

Suntem constienti ca aceste lucruri se fac numai cu sacrificii, ca ai nevoie de suport pentru toate aceste schimbari. Tocmai din acest motiv, iti suntem alaturi. Te sustinem pentru a arata exact cum iti doresti. Te sfatuim, te conducem catre cei mai de seama stilisti si te indreptam catre cei mai buni plasticieni pentru ca schimbarile tale sa fie benefice.
Orice lucru pe care ti-l faci, este pentru tine, este pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta si sa fii mandra ca ai facut alegerile potrivite.

Un atuu al job-ului de model este ca beneficiezi de o multime de GRATUITATI din partea studio-ului nostru:

Coafor (locul in care coafezele noastre te vor trata ca pe o printesa si iti vor schimba look-ul, dupa bunul tau plac),
Solar
Manichiura (colega noastra, Alexandra, iti va face cele mai frumoase modele pe unghii si le va da cele mai frumoase forme)
Make-up (make-up artista noastra stie cele mai noi tendinte in materie de machiaj si va sti sa iti evidentieze trasaturile intr-un mod foarte frumos!


Daca doresti mai multe detalii, ne poti contacta si putem stabili impreuna un interviu si te poti convinge ca aceste lucruri sunt reale! Te asteptam!
Alte noutati


Studiourile de videochat Rich Girls - Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
5+9=