2019 - un an al premiilor, calatoriilor si rezultatelor exceptionale

richgirls-studio.ro, 16 Ianuarie 2020
2019 - un an al premiilor, calatoriilor si rezultatelor exceptionale
    2019 a fost un an fantastic, de care ne vom aminti mereu cu drag. Daca ar trebui sa alegem un singur cuvant care sa defineasca anul ce tocmai s-a incheiat acela ar fi: consecventa. Pentru ca fiecare luna din an a fost marcata de evenimente care ne-au bucurat si ne-au facut sa intelegem ca impreuna putem reusi tot ce ne propunem.
 
 
    Am inceput anul 2019 cu un premiu extraordinar obtinut la gala XBIZ Awards 2019 din luna ianuarie - Cam Model of the Year. Am sarbatorit in America alaturi de modelele Rich, prin sesiuni de shopping la cele mai exclusiviste magazine.
 
    Insa anul era abia la inceput, iar in februarie am avut inca 3 motive de bucurie. A urmat gala Lalexpo unde am castigat 3 premii la 3 categorii diferite. Am considerat intotdeauna faptul ca o echipa unita este componenta cea mai importanta intr-o reteta a succesului. Acest lucru l-a demonstrat premiul Best New Cam Model of the Year, ceea ce a confirmat inca o data faptul ca si un model incepator poate avea rezultate incredibile atunci cand se afla in echipa potrivita.
 
    Tot in cadrul galei Lalexpo 2019, sistemul nostru performant de training, care a ajutat o multime de modele sa ajunga la incasari foarte mari, a primit un premiu important - Best Training System. Si, desigur, nu putea lipsi nici premiul Best International Cam Studio.
 
    Nici nu am revenit bine din Columbia cu premiile de la Lalexpo si alta gala ne-a onorat cu premii pentru activitatea echipei noastre de promovare. In cadrul Live Cam Awards am primit 2 premii importante - Best Live Cam Marketing Strategy si Best Live Cam Model Personal Site, care dovedesc ca strategiile bine stabilite de experimentata noastra echipa sunt recunoscute la nivel international.
 
 
    Vara a venit cu premii calde, care ne-au reconfirmat faptul ca sistemul de training pus la punct de specialistii nostri are rezultate remarcabile. AW Awards 2019 ne-a oferit premiile Best Studio Training Program, Best European Live Cam Studio si Best Glamour Live Cam Model.
 
    Rich Girls Studios este inainte de toate o familie si ne dorim sa avem cat mai multe ocazii sa petrecem timp impreuna, sa impartasim experiente si sa cream amintiri. Tocmai din acest motiv, Jasmin Campus, organizat la Budapesta in luna iulie, a fost o ocazie extraordinara sa imbinam partea profesionala cu distractia.
 
 
    Nici in lunile de toamna nu au lipsit premiile pentru echipa Rich Girls Studios. La Bucharest Summit am reconfirmat faptul ca experienta isi spune cuvantul si suntem cel mai bun studio, atat in Romania, cat si peste hotare, dar si ca avem cele mai talentate modele. Am castigat 3 premii: Cam Studio of the year, Romanian Cam Studio of the year si Studio Cam Model of the year.
    
    Urmatoarea gala din septembrie a avut loc la Praga. Ne face placere sa participam la YNOT AWARDS, iar in 2019 am obtinut inca 2 premii extraordinare: Best Overall Live Cam Model si Best Cam Studio.
    
    Dupa atatea premii obtinute, a venit momentul sa sarbatorim alaturi de intreaga echipa printr-un team building la munte, unde am facut drumetii, am dansat si ne-am relaxat.
    
    Finalul anului ne-a suprins intr-o atmosfera de sarbatoare. Pentru ca modelele Rich sunt modele independente au renuntat sa il mai astepte pe Mos Craciun. Astfel, ele si-au pus singure sub brad cele mai frumoase cadouri. Nu am uitat nici de obiectivele pentru 2020: am facut planuri, am trasat strategii si am inceput anul cu forte proasepete. Cei 20 de ani de experienta ne-au invatat ca pentru a se indeplini dorintele puse la miezul noptii dintre ani este nevoie de ceva mai mult decat magie. Este nevoie de perseverenta, responsabilitate si seriozitate. Niciun vis nu ramane neindeplinit atunci cand esti in echipa potrivita.
    
 
 
Alte noutati


Studiourile de videochat Rich Girls - Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
6+5=