Probleme in cuplu – Cum sa le gestionezi?

richgirls-studio.ro, 06 mai 2021
Cover Photo_Probleme in cuplu – Cum sa le gestionezi

Orice cuplu se poate confrunta cu diverse probleme – acest fenomen este des intalnit si nu reprezinta o intamplare exceptionala. Situatiile sunt diverse, iar neintelegerile pot izvori din mai multe cauze, care pot fi serioase sau mai putin grave. Insa, indiferent de specificitatile contextului respectiv, este important sa stii cum anume sa abordezi aceasta dificultate, in asa fel incat sa o poti ameliora sau rezolva cat mai eficient posibil.

Probleme in cuplu – Cauze si posibilitati

Un cuplu poate avea probleme variate, care, de regula, sunt rezultatul unor divergente de opinii, al unor neajunsuri sau al unor frustrari acumulate. Natura acestora este greu de incadrat intr-o singura categorie, deoarece, de cele mai multe ori, o problema nu are o singura cauza, ci reprezinta un efect concret al unor alte mici probleme. Insa, cuplul se poate confrunta, in general, cu nemultumiri legate de:

Pot exista probleme in cuplu din cauza sexului?

Pe langa diferitele tipuri de probleme de comunicare, in relatia de cuplu pot aparea si situatii referitoare la viata intima. Nemultumirile sexuale sunt des intalnite si nu ar trebui sa reprezinte un subiect tabu. Acestea se pot ivi intr-o relatie in care partenerii nu sunt pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere sexual, sau se pot ivi ca urmare a unor alte genuri de experiente. Problemele in cuplu dupa nasterea unui copil, de exemplu, pot parea coplesitoare. Apetitul sexual poate suferi multe modificari, dar acest lucru nu inseamna ca celalalt nu te mai doreste sau nu mai vrea sa fie cu tine – de aceea, este important ca ambele parti sa comunice si sa incerce sa rezolve impreuna problema.

Multa lume se sperie de ideea de terapie de cuplu, deoarece pare un concept rigid, care elimina granitele intimitatii. Din acest motiv, sunt persoane care prefera sa discute cu alti oameni, cu scopul de a vedea si alte perspective. Ca urmare a acestor obstacole, unii isi indreapta atentia catre domenii in care sa se poata exprima fara inhibitii, pentru a se putea (re)descoperi pe sine – cum este in cazul videochat-ului sau al altor medii care te pot pune in contact cu diverse tipuri de oameni.

cuplu, banca, parc, vechi

In concluzie, daca ai probleme in cuplu, nu trebuie sa te ingrijorezi – in mod cert vei gasi solutiile potrivite pentru tine! Tot ce trebuie sa faci este sa ai incredere ca totul se va rezolva in cea mai buna maniera posibila – insa, nu uita ca acest lucru poate fi obtinut doar daca dai dovada de sinceritate fata de tine si de celalalt!

Surse foto: pixabay.com

Alte noutati


Contact

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
2+6=