Prima intalnire – Cum sa interactionezi cu celalalt?

richgirls-studio.ro, 04 mai 2021
Prima intalnire – Cum sa interactionezi cu celalalt?

Prima intalnire reprezinta un moment important in orice context – fie ca este vorba despre unul intim si personal, fie ca este vorba despre unul profesional, conexiunea care se creeaza este esentiala pentru directia in care se va dezvolta respectiva relatie pe viitor. Astfel, atunci cand doi oameni se vad pentru intaia data, sunt o multime de elemente care se activeaza si devin semnificative in situatia respectiva – limbajul corporal, postura corpului, atitudinea, comportamentul si dialogul sunt doar cativa dintre factorii care ajuta atat la definirea imaginii tale, cat si la modul in care il percepi pe celalalt. Asadar, pentru a face o impresie buna, trebuie sa ai in vedere o serie de aspecte care te pot sprijini in acest proces.

Citeste in continuare si afla care sunt caracteristicile unei femei puternice si de ce trebuie sa tintesti spre a fi una.

Prima intalnire – Ce detalii pot iesi in evidenta?

In cazul in care nu stii ce sa faci la prima intalnire, nu te ingrijora! Atat in situatia in care o fata se vede cu un barbat, cat si viceversa, ambele parti trec printr-o multitudine de asteptari, emotii, intrebari si ganduri. Arta seductiei este vasta si ampla, deoarece cuprinde mai multe paliere pe care este bine sa le cunosti, daca vrei sa creezi o conexiune valoroasa sau un inceput promitator.

Asadar, iata cativa factori diversi, pe care este bine sa-i iei in considerare:

Ce tip de intrebari poti sa pui la prima intalnire?

La prima intalnire, multe lucruri se intampla concomitent si automat, fara ca tu sa constientizezi. Insa, daca vei reusi sa ai in vedere mai multe detalii, vei putea evalua mai bine care este parcursul prin care se formeaza legatura cu celalalt. Intotdeauna vei gasi intrebari de pus si raspunsuri de dat, pareri despre ce sa nu faci, unde sa iesi si alte variabile care se pot schimba in permanenta.

Asadar, poti afla mai multe despre celalalt, intreband lucruri despre:

Evita sa butonezi telefonul, raspunde la apeluri doar daca este ceva important, fii punctual(a), ofera atentie celeilalte persoane si bucura-te de compania ei!

cuplu, banca, apa

In concluzie, prima intalnire este o ocazie excelenta de a descoperi persoane noi si de a te autoanaliza in diferite contexte, pentru a vedea cum reactionezi si ce tehnici folosesti pentru a te pune in valoare! Cu siguranta, vei gasi parcursul perfect pentru tine, daca dai dovada de sinceritate, deschidere si incredere!

Surse foto: pixabay.com

Alte noutati


Contact

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
6+8=