De ce Rich Girls Studio este cel mai bun studio la nivel international?

Rich Girls Studio inseamna cel mai bun studio de videochat din lume, premiat international in repetate randuri. In acelasi timp, pentru intreaga echipa, Rich Girls Studio inseamna o familie unita, legata strans prin respect, empatie si prietenie. Aceasta echipa functioneaza foarte bine, iar acest lucru se observa incepand de la incasarile uimitoare ale modelelor, pana la premiile numeroase ce vin cu regularitate, an de an.

Muncim constant si culegem roadele prin trofee pe tot parcursul anului! Un lucru neinteles de multi este faptul ca premiile Rich Girls Studio reprezinta BENEFICII MAI MULTE si mai solide, imbunatatite si demonstrate, de care se bucura TOATE MODELELE noastre.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, noi am ales sa incepem din anul 2017 sa participam in lupta pentru premii, bucurandu-ne de zeci de nominalizari si sanse imense de castig, astfel in 2017 ajungeau usor si timide primele trofee in vitrina noastra. „Best Female Webcam Model 2017” – Lalexpo a fost prima demonstratie ca echipa lucreaza extraordinar pentru modelele noastre si astfel, din zeci de nominalizari modelul nostru a iesit castigatoarea ravnitului premiu. Acest trofeu a ajuns din nou in studioul nostru, ca o reconfirmare, si in 2018 – fiind castigat de un alt model Rich Girls Studio. Tot atunci s-au alaturat trofeele „Premium Queen 2018” – Aw Awards, plus „Cam Star Rich Girls Studio 2018” – BCAMS.

Aceste premii ne-au entuziasmat, deoarece demonstrau incasarile uriase ale modelelor si succesul lor international. Inca din acel an se putea observa vizibil cum intreaga echipa devenea din in ce mai mult o familie in care fiecare membru conteaza, atat fiecare persoana din studio, cat si membrii modelelor ce deja, fidelizati, apreciau modele noastre GLAMOUR, tocmai pentru ca in spatele lor se afla multa munca si dedicare.

Lucrurile nu s-au oprit aici si nici nu se vor opri. In 2019 la XBIZ Awards, Andreea a adus in vitrina noastra trofeul „Cam Model of The Year”, un premiu extrem de important si apreciat. Tot la inceputul anului 2019 unul dintre modelele noastre, proaspata debutanta in echipa, ne bucura prin castigarea pe merit a importantului premiu „Best New Cam Model Of The Year 2019” – Lalexpo. Ea a demonstrat ca daca ai echipa Rich Girls Studio, nu ai nevoie de ani de experienta in spate pentru a ajunge un Model de Top si a fi premiata la nivel international.

O alta demonstratie a echipei si a reusitei in lucrul cu modelele noastre este premiul „Best Live Cam Model Personal Site 2019” – Live Cam Awards. Acest premiu se datoreaza ambitiei personale a modelului, sustinerea trainerilor, specialistilor video / foto si a echipei de marketing prin implicarea totala in crearea celui mai bun site personal de promovare. Inca o data s-a putut observa interesul intregii echipe ce se focuseaza in primul rand pe construirea unei relatii puternice cu modelele, incurajandu-le pe fiecare in parte in a se dezvolta cat mai mult posibil.

La AW Awards 2019, unul dintre modelele noastre a obtinut premiul Best Glamour Live Cam Model, care demonstreaza inca o data implicarea modelelor noastre si dorinta lor de a face performanta.

Bucharest Summit 2019 a venit ca o reconfirmare a pozitiei de lider pe care modelele Rich o ocupa, cand un nou premiu a intrat in portofoliul studioului nostru: Studio Cam Model of the year.

Iar gala de la Praga, YNOT AWARDS 2019, i-a adus lui Cati, unul dintre modelele Rich care a avut castiguri impresionante in 2019, un minunat premiu de care suntem foarte mandri: Best Overall Live Cam Model.

Am tot vorbit despre super echipa noastra Rich Girls Studio, insa trebuie sa mentionam si premiile obtinute la aceasta categorie.

De ce Rich Girls Studio este cel mai bun studio la nivel international?

In 2018 au fost castigate 2 premii importante, unul pentru intreaga echipa de traineri si unul personal pentru unul din trainerii nostri, ce a avut rezultate uimitoare („Best Training Program 2018” – AW Awards„2018 – Cerasela – Studio Trainer” – EXEC Awards). Lista nu se opreste aici si in 2019 echipa de traineri aduce acasa din nou un trofeu: „Best Training Sistem” – oferit de Lalexpo. Aici vorbim de o echipa specializata in domeniu, care se ocupa personal de fiecare model in parte, avand in CV si multe diplome atestate, oferite de cele mai mari site-uri de specialitate. Ei observa cresterile modelelor in trafic si incasari, remediaza orice situatie de dezavantaj si astfel fiecare fata primeste ajutorul necesar in a evolua, atat in imagine, cat si in comunicare.

Aceasta echipa de traineri este strans legata de echipa de Marketing si, da, si aici ne bucuram de premii notabile : „2018 – Best Marketing Strategy” – Live Cam Awards„2018 – Best Marketing Campaign” – AW Awards„2018 – Teo – Studio Manager” – EXCEC Awards„2019 – Best Live Cam Marketing Strategy” – Live cam Awards. Aceasta echipa de Marketing aduce siguranta promovarii puternice pentru modele si asigura existenta zilnica a studioului.

Rich Girls Studio ofera servicii de infrumusetare Gratuite (make-up artist, hairstylist, solar, manichiura, gene 2D/3D), cursuri de engleza, sustinerea financiara pentru tratamente si operatii estetice, vacante surpriza pentru modele, plus vacantele prin toate locatii uimitoare unde se tin galele de premiere. De asemenea, Rich Girls Studio asigura si cel mai bun trafic, cele mai mari incasari, bonusul de angajare, confidentalitatea 100%, contract legal de lucru inca din prima zi, camera de 5*, aparatura de ultima generatie si multe altele. Toate aceste lucruri la un loc au facut ca studioul sa obtina cele mai bune rezultate din domeniu si sa primeasca numeroase premii: „2017 – Best International Cam Studio” – Lalexpo„2017 – Best Cam Studio – Overall” – YNOT Awards„2018 – Best International Cam Studio” – Lalexpo„2019 – Best International Cam Studio” – Lalexpo„2019 – Best European Live Cam Studio” – AW Awards„2019 – Cam Studio of the year” – Bucharest Summit„2019 – Romanian Cam Studio of the year” – Bucharest Summit„2019 – Best Cam Studio” – YNOT Awards.

Acum, la final, putem spune tare: DA, SUNTEM CEL MAI BUN SI MAI PREMIAT STUDIO, IAR PREMIILE NOASTRE SUNT BENEFIICIILE FIECARUI MODEL RICH GIRLS STUDIO!!!

Daca si tu iti doresti sa faci parte din super echipa Rich Girls Studio, te asteptam la o cafea si o discutie ca intre prietene, iar astfel ai sa te convingi singura ca ai gasit ceea ce cautai!

Alte Noutati