Intimitatea si videochat-ul: cum sa separi viata profesionala de cea privata

richgirls-studio.ro, 12 noiembrie 2021
Intimitatea si videochat-ul: cum sa separi viata profesionala de cea privata

Intimitatea si dreptul la intimitate sunt doua aspecte esentiale in viata oricarei persoane, indiferent de meseria pe care o practica. Desigur, in anumite momente poate fi dificil sa tragi o linie clara intre cariera si cine esti tu in afara meseriei, insa acest lucru nu ar trebui sa te alarmeze, ci dimpotriva, sa te ambitioneze sa faci schimbari pozitive in acest sens. Cand vine vorba de viata personala, intimitatea, increderea in sine si in ceilalti reprezinta repere si sunt importante pentru o viata sanatoasa.

Atunci cand meseria pe care o practici este videochat-ul, problema intimitatii se imparte in mai multe categorii si anume dreptul la intimitate precum in constitutie, acela de a pastra private aspecte ale persoanei si ale vietii, dar si intimitatea ca mod de a dezvolta relatii cu membrii ori cu persoane din afara locului de munca. Daca iti doresti sa intelegi mai bine ce inseamna intimitatea in meseria de videochat, ce anume presupune pastrarea intimitatii vietii private, dar si cum te poti folosi de intimitate pentru a construi relatii la job sau in afara lui, am pregatit pentru tine un ghid care sa te ajute:

Definitia intimitatii

usa, cheie, iala

Intimitatea reprezinta atat relatia apropiata cu anumite persoane, familiaritatea cu rude, prieteni, iubiti sau cunoscuti, cat si viata personala in intregul ei sens. Spre exemplu, poti vorbi despre intimitate atunci cand ai o relatie de iubire cu o persoana sau o relatie de rudenie, precum cea cu sora sau fratele, deoarece ai incredere in acele persoane si exista o apropiere profunda. De asemenea, tot intimitate reprezinta si intreaga ta viata personala, ce cuprinde toate aspectele ce te definesc, de la talente, pareri, pasiuni, relatii si pana la istoric medical. Fiecare dintre noi decide unde trage o linie intre ce alege sa pastreze pentru el legat de propria persoana si ce alege sa dezvaluie, dar si cui alege sa o faca sau sa nu o faca. De asemenea, fiecare dintre noi poate alege cu cine sa devina intim si ce relatii considera ca sunt intime, atat fizic, cat si spiritual.

Despre dreptul la intimitate

Dreptul la intimitate este garantat in aproape fiecare tara din lume, iar dreptul salariatului la intimitate este si el la fel de important.

Poate ca te intrebi ce inseamna, mai exact, dreptul la intimitate la locul de munca. Pentru a intelege mai bine acest concept, iata cateva exemple:

In industria de videochat te poti confrunta deseori cu probleme ce tin de incalcarea intimitatii daca nu lucrezi cu profesionisti si nu acorzi atentie regulilor de siguranta. Cea mai buna solutie pentru a preveni astfel de probleme este sa apelezi la un studio de videochat cu experienta, care sa iti asigure protectia vietii private prin termenii contractului, dar sa iti si puna la dispozitie un mediu de lucru sigur, in care nimeni nu va profita de imaginea ta si nu risti ca alte persoane sa afle identitatea ori datele tale personale.

Intimitatea: cum iti separi viata profesionala de cea privata

fata, cutii de carton, pat, ochelari, carti

Daca intimitatea la munca in termeni legali se poate gestiona respectand normele de siguranta si colaborand cu profesionisti, separarea vietii profesionale de cea privata este un alt aspect ce tine de intimitate, insa unul pe care tu trebuie sa il gestionezi. Fie ca este vorba de videochat non adult sau videochat adult, iata cum poti trasa o linie mai clara intre munca si viata privata:

Cum folosesti intimitatea la locul de munca pentru a crea relatii cu membrii

fata, decolteu, casti, reviste, pat

Intimitatea si viata personala nu trebuie sa se amestece cu job-ul, insa in videochat relatiile cu membrii conteaza, iar acestea se pot construi fara a divulga informatii pretioase despre propria persoana. Printre intrebarile frecvente legate de videochat se numara si cele ce vizeaza modul in care se comunica cu membrii si modul in care se pot construi relatii de apropiere cu acestia. Iata cateva metode prin care se pot crea astfel de relatii fara a afecta viata privata:

Cum te asiguri ca intimitatea din relatiile personale nu are de suferit

cuplu, tinere de mana

Legea dreptului la intimitate iti protejeaza numele, imaginea si viata intima, in timp ce metodele de separare a vietii profesionale de cea privata iti ofera un echilibru sufletesc si fizic pentru a te dezvolta si a trai linistit. Totusi, in domeniul videochat-ului, intimitatea poate avea de suferit din cauza prejudecatilor legate de job. Daca iti faci griji ca iubitul, prietenii sau familia nu ar intelege meseria ta sau te-ar judeca, iata cum poti combate astfel de probleme:

Intimitatea este un aspect important in viata oricarei persoane. Atunci cand vine vorba de protejarea dreptului la viata privata, este esential ca angajatorul tau sa se ocupe de siguranta ta, atat oferindu-ti contracte avantajoase si care iti respecta drepturile, cat si oferindu-ti training-uri legate de siguranta la locul de munca. De asemenea, pentru a-ti proteja intimitatea, conteaza modul in care separi viata personala de cea profesionala, iar acest lucru se poate realiza foarte usor cu ajutorul unor mici schimbari pozitive. Relatiile profesionale nu trebuie sa interfereze cu cele personale, iar trasarea unei linii clare te va ajuta sa obtii un echilibru sufletesc si mental.

Surse foto: pexels.com

Alte noutati


Studiourile de videochat Rich Girls - Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
7+8=