Experienta modelelor Rich Girls la Jasmin Campus

Modelele Rich Girls invata arta excelentei in videochat la Jasmin Campus

Competitiva, activa, energica si actuala, asa este privita industria de videochat la momentul actual. Si, ca in orice industrie amenintata de concurenta, este vital sa fii cu un pas inaintea celor ce urmaresc sa te detroneze din pozitia de lider in videochat. Si daca nu noi, Rich Girls Studio, am inteles acest insight in aproape doua decenii de experienta, atunci cine?

Impreuna cu spiritul de luptator intr-o piata extrem de activa precum cea de videochat, secretul din spatele unui studio de succes ramane partenerul alaturi de care a pornit pe acest drum.Parteneriatul cu Jasmin ne ajuta sa excelam in acest domeniu, iar cele care au cel mai mult de castigat de pe urma sa sunt modelele Rich Girls.

Din parteneriatul cu Jasmin, unul dintre cele mai puternice site-uri de videochat din lume, au rezultat performante si castiguri de top ca urmare a trainingurilor dedicate modelelor noastre in Jasmin Campus. Cu sau fara experienta in videochat, modelele noastre iau pulsul celor mai noi schimbari care impacteaza industria si tin pasul cu modelele de top din intreaga lume, dovedind ca romancele nu sunt doar cele mai frumoase femei din lume, ci si cele mai smart.

Performanta in videochat se invata la cel mai intensiv training din Europa Centrala

Probabil multe dintre voi se intreaba ce este Jasmin Campus si de ce este nevoie sa mergeti in Budapesta pentru un (alt) training in videochat, asa ca vom lua rand pe rand fiecare aspect si il vom dezbate pentru a intelege de la sine cum va poate ajuta in cariera. Asadar:

Ce este Jasmin Campus?

Jasmin Campus este un training intensiv oferit de Jasmin – unul dintre cele mai puternice site-uri de videochat, multiplu premiat pentru traficul si conversiile inregistrate si partener al Rich Girls Studios – pentru modelele de videochat care doresc sa exceleze in domeniu. Discutam despre un program de training intensiv, care se desfasoara dupa o agenda bine pusa la punct, pentru a acoperi toate lacunele in materie de informatie si cunostinte ale modelelor participante.

Unde se organizeaza Jasmin Campus?

Jasmin Campus se organizeaza in Budapesta, intr-o locatie exclusivista unde modelele Rich au putut beneficia de cazare premium si conditii de lux. Locatia nu a fost intamplator aleasa, in Budapesta existand unul dintre cele mai mari branch-uri ale Jasmin, asadar o concentratie extrem de puternica de specialisti si experti in videochat dornici sa isi transfere cunostintele catre noile generatii de modele cu aspiratii inalte.

Cum se desfasoara si trainingul si ce are in plus fata de cel de la studio?

Pentru ca este organizat si sustinut de experti in videochat, trainingul constituie un castig enorm pentru participante. Cum ne place sa spunem la Rich Girls, este „cheia care deschide usa carierei tale”, pentru ca aici deprinzi bazele pentru a deveni un model de top, de talie internationala.

Spre deosebire de trainingul pe care il organizam la studioul de videochat Rich Girls din Bucuresti, la Jasmin Campus discutam despre un program intensiv de training care le formeaza pe modele in acord cu nevoile industriei la nivel mondial. Este un obiectiv indraznet, insa modelele noastre stiu ca pot, asa ca nu dau inapoi atunci cand vine vorba despre a deveni mai bune in ceea ce fac.

Trainingul este desfasurat pe durata mai multor zile, sub forma unor jocuri interactive care le ajuta pe modele sa-si imbunatateasca punctele forte si skill-urile personale, respectiv abilitatile de:

  • – Empatie fata de membri si spontaneitatea;
  • – Tehnici de abordare a membrilor cu tipologii distincte;
  • – Comunicare si interactiune cu membrii site-urilor de videochat;
  • – Targetarea unor subiecte de interes care sa mentina membrul activ;
  • – Managementul situatiilor in care intampina un membru dificil de abordat;
  • – Descifrarea limbajului nonverbal in vederea imbunatatirii comunicarii cu membrii;
  • – Managementul emotiilor pe care le pot trai in diversele situatii pe care le intampina.

Toate aceste skill-uri sunt dobandite si imbunatatite de modelele Rich prin tehnici actuale de training, axate mai mult pe interactiune si nu pe predarea teoretica a notiunilor. Modelele noastre invata sa devina Rich Girls in mod distractiv si activ, fara sa simta presiune sau dezavantaj in raport cu alte modele.

Si, asa cum v-ati intrebat de ce ar trebui sa mergeti in Budapesta pentru un training in videochat si nu puteti ramane in Bucuresti, pentru unul la studio, va vom raspunde si la intrebarea „ce are in plus Jasmin Campus fata de cele organizate de studiourile de videochat?”. Raspunsul este complex, dar ne rezumam la a spune ca este un training intensiv, predat de experti care cunosc pulsul videochatului la nivel mondial. Acest detaliu este unul extrem de important de precizat, intrucat se fac bani multi din videochat daca si stim sa exploatam contextele si nevoile audientei, iar audienta este formata exclusiv din membri de alta nationalitate.

Experienta modelelor Rich Girls la Jasmin Campus imagine 1

De ce participa Rich Girls la Jasmin Campus?

Pentru a invata sa devina modelele de top in videochat dar si pentru… distractie! Cu ocazia deplasarii la Budapesta pentru Jasmin Campus, modelele Rich au profitat de conditii de lux atat la cazare, cat si la servirea meselor. Dupa un training intensiv, s-au relaxat la piscina, moment numai bun pentru un shooting spontan care a atras toate privirile. Apoi s-au racorit cu sampanie fina pe marginea piscinei, iar seara si-au dedicat-o petrecerilor exclusiviste.

Distractia ca distractia, dar sa nu uitam ca modelele noastre sunt #smart Girls si investesc in cultura lor generala! Cu ocazia deplasarii, modelele Rich au vizitat obiective turistice din Budapesta, incepand cu Parlamentul, muzeele, Podul cu Lanturi si au descoperit cele mai frumoase atractii alaturi de care s-au fotografiat pentru amintiri de colectie.

Gustul delicios al rasfatului l-au simtit la degustarea meselor preparate de Bucatari cu stele Michelin. Modelele au fost rasfatate cu preparate gourmet de fine dining si s-au declarat surprinse de gusturile unice pe care nu le-au intalnit in restaurantele din Romania. Gustul exclusivist al preparatelor a fost cu atat mai delicios cu cat modelele nu au cheltuit niciun ban, totul fiind gratuit.

Feedback-ul modelelor cu privire la Jasmin Campus

Probabil ca unul dintre cele mai bune modouri de a primi un feedback este prin a vedea ce schimbari se produc in activitatea modelelor care au participat la Jasmin Campus. Unele au apreciat modul in care s-a desfasurat trainingul, altele experienta in sine si oamenii noi pe care i-au cunoscut in Budapesta.

La training a participat si „mezina” echipei Rich Girls, Roxana S. in varsta de 19 ani, care ne-a dezvaluit ca:

„A fost WOW! Mi-era teama ca o sa ma fac de ras in fata lor (n.r. traineri), dar mi-au dat senzatia de apropiere si am inceput sa fiu mai receptiva… Cea mai tare experienta pe care am avut-o intr-un an de cand fac videochat!”

La polul opus, Paula R., care a crescut alaturi de noi, ne-a dezvaluit ca:

„Inveti si te distrezi in acelasi timp, deci ce poate fi mai placut de atat? Dincolo de distractie, insa, plecam cu o lectie importanta de la Jasmin Campus… ai mereu cate ceva de invatat, dar cu toate astea nu le stii niciodata pe toate. Cred ca tot ce face Jasmin si Rich Girls Studio pentru noi e de nepretuit si multumita lor putem tine pasul cu exigentele industriei!”

Ce spune Rich Girls despre Jasmin Campus? Numai cuvinte de lauda si apreciere. Ii multumim inca o data partenerului nostru Jasmin pentru oportunitatea de a participa la cel mai intensiv training in videochat care se organizeaza in Europa Centrala si ii promitem ca vom lucra si la intoarcerea in Romania sa punem in practica cele invatate la Jasmin Campus!

You teach us to be Rich!

Alte Noutati