Desfranarea si prejudecatile in legatura cu videochatul

Videochatul este inconjurat de multe tipuri de prejudecati. Una dintre cele mai frecvente, atunci cand modelele impartasesc celor apropiati cu ce se ocupa, este cea referitoare la faptul ca domeniul implica desfranarea.

Daca te-ai confruntat cu aceasta problema sau te ingrijorezi ca ai putea sa o intampini in viitor, este necesar sa constientizezi ca este doar o prejudecata pe care o poti schimba comunicand cu persoanele care cred acest lucru.

De obicei, parerile gresite apar pentru ca oamenii din exterior nu cunosc exact modul in care functioneaza activitatea unui model de videochat, dar daca afla detalii de la cineva cunoscut, acestia isi vor schimba opinia.

Ce inseamna desfranare – prejudecatile societatii cu privire la videochat

De multe ori, anumite comportamente sunt catalogate drept desfranate, atunci cand nu este vorba deloc de asa ceva. Cu aceasta situatie se confrunta adesea modelele videochat. Daca lucrezi sau ai lucrat in domeniu si ai spus apropiatilor cu ce te ocupi, probabil ca te-ai confruntat cu reactii negative.

Cel mai probabil, unul dintre lucrurile des repetate de persoanele care nu sunt de acord cu activitatea ta este si faptul ca aceasta reprezinta un act de desfranare. Acest lucru nu este adevarat, pentru ca este doar un mod de perceptie construit de societate si nu este o caracteristica a unei persoane care lucreaza in domeniu.

Modelele videochat isi privesc activitatea ca pe cea desfasurata la orice alt job. Acestea interactioneaza cu oameni si doresc sa obtina, ca oricine altcineva, confortul financiar dorit, punandu-si in valoare abilitatile si calitatile. Multe persoane care muncesc in acest domeniu au anumite scopuri pe care doresc sa le implineasca cu ajutorul sumelor mari castigate in cadrul acestei activitati, precum cumpararea unei locuinte care sa le asigure siguranta traiului.

Daca ai auzit si tu pareri negative ce aveau legatura cu desfranarea, nu trebuie sa lasi acest lucru sa aiba consecinte negative asupra alegerilor tale profesionale si trebuie sa fii constienta ca acestea nu au legatura cu tine ca persoana, ci cu o prejudecata mai generala cu privire la activitatea pe care o desfasori. Aceasta nu poate fi indepartata decat de catre modelele care incearca sa le explice apropiatilor de ce opinia lor nu este conforma cu realitatea.

Desfranarea si prejudecatile in legatura cu videochatul imagine 1

Desfranarea – ce este de fapt

Chiar daca anumite persoane pot percepe, din exterior, ca modelele videochat sunt persoane desfranate, acest lucru nu este adevarat, pentru ca cele mai multe isi iau munca in serios. Aceasta eticheta ar putea fi valabila doar in masura in care seductia joaca un rol important in interactiunea cu membrii si in reusita profesionala. Cu toate acestea, desfranarea reprezinta, in realitate, un stil de viata bazat strict pe imoralitate si pe placerile personale, aspecte care nu pot fi aplicate modelelor online.

Chiar si in conversatii, atunci cand practici videochat non-adult, este necesar ca, prin gesturi si cuvinte, sa atragi membrii cu care interactionezi, pentru ca acestia sa investeasca cat mai multi bani in sesiunile cu tine. Imaginea si modul de a vorbi se unesc intr-o impresie generala care te delimiteaza, pe site-urile de videochat, de alte modele.

Seductia este, aici, pur si simplu o abilitate profesionala, intocmai ca alte calitati de comunicare in alte profesii ce implica astfel de inclinatii, precum relatiile cu clientii. Aceasta nu implica o componenta personala si nu se reflecta asupra vietii tale private, dupa cum modul in care interactiunea din alte domenii nu trimite neaparat la personalitatea angajatului sau la gandurile acestuia in intimitate.

De asemenea, interactiunea cu mai multi membri nu inseamna desfranare, in primul rand pentru ca activitatea de model se bazeaza pe modul in care interactionezi prin conversatie si abia in al doilea rand pe imaginea fizica.

Comunicarea ramane elementul esential in videochat, pentru ca multi membri cauta persoane cu care sa discute sincer. Imaginea impecabila nu poate compensa pentru lipsa unei legaturi mai profunde intre interlocutori. Avand conversatii interesante, iti creezi o imagine precisa in mintea membrilor, care te defineste in lumea site-urilor de videochat mult mai bine decat simpla prezenta fizica.

In plus, interactiunile cu membrii se limiteaza la site-urile de videochat. Acestia nu pot afla detalii despre cine esti in realitate, pentru ca nu au acces la datele tale personale, intrucat unul dintre avantajele pe care ti le garanteaza agentia este confidentialitatea totala.

Desfranarea si prejudecatile in legatura cu videochatul imagine 3

Prin urmare, daca auzi pareri negative in ceea ce priveste desfranarea in videochat, detaseaza-te de aceasta prejudecata, constientizand ca nu are legatura cu tine ca persoana si incearca sa indrepti, prin comunicare deschisa, preconceptiile.

Surse foto: pixabay.com

Alte Noutati