Dansul sexi - cea mai puternica arma de seductie pe care trebuie sa o folosesti

richgirls-studio.ro, 29 martie 2021
Dansul sexi - cea mai puternica arma de seductie pe care trebuie sa o folosesti

Una dintre principalele arme pe care o domnisoara le are la dispozitie atunci cand isi doreste sa cucereasca un barbat este dansul. Acesta poate lua nenumarate forme, poate fi pus in practica pe o multitudine de stiluri muzicale, dar, ce conteaza cu adevarat este atitudinea ta atunci cand dansezi.

Vei invata din acest articol care sunt elementele principale ale dansurilor sexi, indiferent daca au loc in cadrul unei sesiuni de videochat sau in viata personala.

Care sunt elementele unui dans erotic?

Pe langa elementele de baza ale dansului sexi: tu, cel care te priveste si muzica, mai poti folosi unele elemente. Te poti ajuta de mister in timp ce dansezi si poti folosi anumite obiecte in jurul carora sa te misti (precum un scaun care sa te ajute sa iti scoti in evidenta curbura spatelui si lungimea picioarelor).

Daca renunti sau nu la haine si lenjerie este alegerea ta. Multe dansuri nu pun in practica acest pas, in timp ce pentru altele este punctul culminant. Decizia este a ta!

In ceea ce priveste muzica, ea trebuie aleasa in functie de preferintele tale. Preferi ritmurile energice, care presupun miscari rapide sau iti doresti sa „pui in scena” miscari senzuale, pe ritmuri mai lente? Ritmul pieselor va dicta, in mare parte, felul in care te vei misca.

Femeie pregatita pentru un dans sexi

Asigura-te ca in timp ce dansezi nu ai alte ganduri. Daca ai probleme in a-ti controla gandurile, o sugestie buna ar fi sa iti creezi un personaj in minte si sa te pui in pielea acestuia. Personajul poate fi o persoana reala, precum o femeie pe care ai vazut-o dansand. Gandeste-te la aceasta, incearca sa ii imiti miscarile si sa te porti ca ea.

De ce sunt importante atitudinea si increderea in cadrul dansurilor erotice?

Pentru a putea dansa cu adevarat intr-un mod sexi, trebuie sa ai incredere in tine si in abilitatile tale de a seduce un barbat. Increderea iti poate fi data fie de faptul ca ai exersat mult timp miscarile, fie de hainele pe care ai ales sa le porti. Poti alege articole vestimentare mulate sau poti trece chiar la lenjerie.

Multe domnisoare capata incredere dupa ce isi filmeaza propriul dans si il urmaresc. Ele observa cat de atragator este corpul lor si cat de senzuale sunt miscarile. Daca ai probleme cu increderea, poti incerca acest truc si vei vedea ca esti, cu adevarat, foarte provocatoare.

Femeie senzuala

Incearca sa te pui in locul barbatului care urmeaza sa te vada dansand. Cu siguranta el nu va fi critic, nu va vedea acele defecte pe care tu consideri ca le ai. In aceasta situatie sunt avantajate modelele de videochat, ele fiind domnisoare care s-au obisnuit cu acest adevar si profita la maximum de pe seama lui!

Valoarea mobilitatii corpului pentru un dans lasciv

Mobilitatea este importanta in momentul in care iti doresti sa realizezi orice fel de dans, nu doar unul sexi. Incalzirea articulatiilor si a grupelor principale de muschi va scadea la minimum posibilitatea accidentarilor. De asemenea, doar daca te incalzesti vei putea asigura fluiditatea miscarilor. Este important sa nu faci vreo miscare brusca, in special daca nu ai repetat-o inainte.

Cum te incalzesti corespunzator? Cu ajutorul unor miscari dinamice de stretching. Regula generala este sa incepi din partea superioara a trupului si apoi sa cobori, treptat, catre muschii din partea inferioara. Astfel, vei incepe cu gatul si vei termina cu gleznele.

Ce miscari poti incerca pentru un dans senzual?

Nu este necesar sa iti incarci memoria cu diverse coregrafii, ci trebuie, pentru inceput, sa stapanesti cateva miscari si sa lasi ritmul pieselor sa dicteze dansul. Printre cele mai sexi miscari pe care le poti face se numara „pozitia de animal”. Cu siguranta o cunosti, este cea pe care o folosesc felinele cand se intind. Tu va trebui sa te asezi in genunchi, pe podea sau pe pat, sa iti arcuiesti spatele si sa iti impingi fesele in sus.

Pentru a aduce un plus de senzualitate, poti sa iti atingi usor corpul in zonele erogene. Atingerile nu vor fi vulgare, te vei atinge intr-un fel care sa para natural, incitant, fara sa exagerezi.

Femeie senzuala 1

Daca ai un loc pe care sa te asezi, iti poti desface picioarele, in timp ce partea superioara a corpului continua sa se miste pe ritmul melodiei. Tehnica mentine echilibrul vizual, intrucat, desi ai picioarele desfacute (lucru care, in mod normal, ar parea vulgar), partea superioara a trupului continua naturaletea dansului.

Un dans poate fi sexi, fara sa iti arati pielea dezgolita sau sa faci miscari vulgare, cu tenta sexuala. Imaginatia barbatilor este indeajuns de „colorata” pentru a fi starnita doar de trupul tau, in timp ce te misti pe ritmurile unor melodii. Asadar, bucura-te de moment si descopera-ti latura senzuala!

Surse foto: shutterstock.com

Alte noutati


Studiourile de videochat Rich Girls - Contacteaza-ne!

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
9+4=