Atitudinea pozitiva si gandirea pozitiva - Granitele pentru reducerea stresului si productivitate

richgirls-studio.ro, 07 iunie 2021
Atitudinea pozitiva si gandirea pozitiva - Granitele pentru reducerea stresului si productivitate

Paharul tau este pe jumatate gol sau pe jumatate plin? Modul in care raspunzi la aceasta intrebare clasica despre gandirea pozitiva poate reflecta perspectiva ta asupra vietii, atitudinea fata de tine si daca esti o persoana optimista sau pesimista – lucru ce iti afecta chiar sanatatea.

Intr-adevar, unele studii arata ca trasaturi de personalitate, precum optimismul si pesimismul, pot afecta multe domenii ale sanatatii si bunastarii tale. Gandirea pozitiva care vine de obicei cu optimism este o parte cheie a gestionarii eficiente a stresului, iar gestionarea eficienta a stresului este asociata cu multe beneficii pentru sanatate.

Daca ai tendinta de a fi pesimista, nu te speria - poti invata abilitati de gandire pozitiva care te pot ajuta, mai ales la locul de munca. Pentru un job de model online, atitudinea pozitiva este mai mult decat importanta, deorece transmite indirect trairile de moment pe care le afisezi in fata unei camere web.

Astfel, in articolul prezent vei putea invata mai multe despre gandirea pozitiva si atitudinea pozitiva si care sunt beneficiile lor pentru sanatate, dar si cateva sfaturi pentru a exersa aceste doua abilitati.

Intelegerea atitudinii pozitive

Gandirea pozitiva nu inseamna ca stai cu capul in nori si nu bagi in seama provocarile vietii. Atitudinea pozitiva inseamna doar sa privesti neplacerile intr-un mod mai pozitiv si mai productiv. Crezi ca se va intampla cel mai bun lucru si nu cel mai rau si de fiecare data incerci sa gasesti solutii optime pentru fiecare impas. In plus, gasesti parti pozitive in situatii in care acestea nu par a exista.

Gandirea pozitiva incepe adesea cu vorbirea cu tine insati. Ganduri automate pot fi pozitive sau negative. O parte din vorbirea cu tine provine din ratiune. Alte conversatii pot aparea din convingerile gresite pe care ti le creezi din cauza lipsei de informatii reale.

Daca gandurile care iti trec prin cap sunt in mare parte negative, perspectiva ta asupra vietii este, cel mai probabil, una pesimista. Daca gandurile tale sunt in mare parte pozitive, esti probabil o persoana optimista - cineva care practica gandirea pozitiva si abordeaza totul cu o atitudine pozitiva.

Beneficiile atitudinii pozitive pentru sanatate

Cercetatorii continua sa exploreze efectele atitudinii pozitive si optimismului asupra sanatatii. Beneficiile pentru sanatate pe care atitudinea pozitiva le poate oferi includ:

A avea o perspectiva pozitiva iti va permite sa faci fata mai bine situatiilor stresante, ceea ce reduce efectele nocive ale stresului asupra corpului si asupra sanatatii. De asemenea, se crede ca persoanele pozitive si optimiste tind sa traiasca stiluri de viata mai sanatoase - fac mai multa activitate fizica, urmeaza o dieta mai sanatoasa si asa mai departe.

In cazul modelelor de videochat, acestea se pot bucura de numeroase beneficii daca aleg sa afiseze o atitudine pozitiva in timpul orelor de lucru. Persoana care se afla la capatul opus al conexiunii va observa atitudinea pozitiva si starea de spirit pe care un model online o are si il va influenta indirect sa se simta confortabil.

Sfaturi pentru o atitudine pozitiva la locul de munca

Poti invata sa transformi atitudinea negativa in atitudine pozitiva. Procesul este simplu, dar necesita timp si practica. Iata cateva moduri de a gandi si de a te comporta intr-un mod mai pozitiv si optimist:

Atitudinea pozitiva este mai mult decat importanta atunci cand lucrezi cu oameni! Tine cont de sfaturile mentionate mai sus si abordeaza toate situatiile cu o atitudine pozitiva!

Surse foto: pexels.com

Alte noutati


Contact

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
E-mail
Contact
Parteneri
Angajari
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
4+5=