Contact Us

Formular de contact


7+6 =


S-a deschis Rich Girls, cel mai luxos studio de videochat din Bucuresti!

28 august 2015 7 vizualizari

In luna iunie a acestui an, s-a dechis Rich Girls, cel mai luxos studio din Bucuresti! Atmosfera de poveste si luxul cu care am fost inconjurati, nu se pot compara cu nimic altceva. Ne place sa le oferim modelelor noastre confortul de care au nevoie, pentru a munci cu drag si pentru a-si creste veniturile, in fiecare zi. De asemenea, pe langa confortul unui studio cald si primitor, le oferim modelelor noastre numeroase beneficii, cum ar fi: solar, coafor, make-up artist, stilist vestimentar si multe altele.

La petrecerea de deschidere a studioului ni s-au alaturat modelele si staff-ul, cu care am ciocnit cate o cupa cu sampanie si am mancat dintr-un tort delicios, care purta cu mandrie logo-ul Rich Girls. Decorul a fost unul cu adevarat special, cu o multime de materiale promotionale, care erau marca inregistrata a Rich Girls Studio! Nu am facut abstractie de la vizitarea camerelor de lucru, moment in care modelele si staff-ul prezentau uimire si incantare, vizavi de luxul si eleganta, cu care fiecare camera era lucrata minutios.

Cea mai frumoasa parte a petrecerii a fost taierea panglicilor si inaugurarea locatiei, asa cum se cuvine. Confetiile, baloanele si tinutele elegante au completat peisajul, iar zambetele erau prezente pe buzele tuturor. De asemenea, fiecare model in parte a socializat si s-a bucurat de fiecare moment.

Felicitarile nu au intarziat sa apara! Era decorul perfect. Decorul in care ne-am vazut cu totii: echipa, prieteni, manageri, modele. A fost un moment unic si asa va ramane. In cadrul evenimentului, modelele au fost felicitate pentru munca depusa si incurajate pentru mai departe.

Echipa Rich Girls are vechime de peste 16 ani in acest domeniu si a crescut alaturi de modelele sale. Ne-am dezvoltat impreuna, am invatat impreuna, ca mai apoi sa putem valida aceasta experienta si sa cream un studio bine pus la punct si legal, din toate punctele de vedere. Fiecare model in parte este tratat cu respect si face parte din familie. Staff-ul este unul foarte unit, ne oferim ajutor unul altuia, organizam iesiri impreuna si suntem prieteni, inainte de toate. Pentru noi, o atmosfera relaxata conteaza mai mult decat orice. A veni la munca sa-ti bei cafeaua si sa poti purta o conversatie cu persoana de langa tine, inseamna unul dintre cele mai frumoase momente ale zilei. Si noi facem asta. Noi ne bem cafeaua impreuna, lucram in echipa si ne place sa fim mereu intr-o interdependenta, unul fata de celalalt. Cand oamenii au o atitudine pozitiva, munca nu este obositoare iar task-urile nu sunt atat de grele, pe cat par. Puteti sa va convingeti de aceste lucruri prin vizitarea studiourilor de lucru! Va asteptam cu drag!Alte noutati