Cele mai mari studiouri videochat
din Bucuresti

Mega studiouri videochat Rich Girls!

3 Mega - studiouri in Bucuresti

Conditiile de lucru in studiourile Rich Girls reflecta atitudinea Rich Girls asupra statutului de vedeta al modelelor noastre, intr-un mediu de socializare online in continua dezvoltare. Am inceput cu un studio modest in 2001 si acum ne laudam cu 3 studiouri de top in locatii centrale in Bucuresti.

Ne place sa punem pret pe calitate, asa ca am decorat studiorile noastre cu ajutorul unor designeri cunoscuti. Cele 3 mega-studiouri au fost redecorate intr-un stil de lux, exclusivist, astfel incat modelele noastre sa fie puse cat mai bine in valoare si veniturile lor sa creasca spectaculos de la luna la luna.

20 Boutique - studiouri

Cele 20 de boutique-studios au fost decorate intr-un stil intim, exclusivist, astfel incat modelele noastre sa se simta confortabil si sa fie puse cat mai bine in valoare.

Ne dorim sa oferim modelelor si trainerilor nostri un mediu reconfortant in care sa se simta rasfatati si apreciati, asa ca am depus toate eforturile ca boutique- studiorile noastre sa arate ca o casa de vis atat pentru modelele din provincie, carora le putem oferi si cazare, cat si pentru cele din Bucuresti care vor sa se simta la lucru „ca acasa“.

Peste 100 posturi de lucru

Cu peste 250 de modele active in studiourile Rich Girls, noi sustinem femeile care au curajul sa reuseasca pe cont propriu si sa creasca din punct de vedere personal, financiar si profesional.

citeste mai mult

Echipa de profesionsiti ai video chatului dedicati succesului tau

Desi am inceput cu 3 oameni acum 17 ani, acum ne bucuram de peste 100 angajati si consultanti si cea mai mare si mai experimentata echipa de traineri, care asigura evolutia modelelor noastre si le ajuta sa ajunga la performante si incasari de zeci de mii de dolari pe luna.

citeste mai mult

Cea mai mare experienta in videochat

Povestea noastra a inceput in anul 2001 si inca de atunci facem tot ceea ce este mai bun pentru modelele noastre. Experienta in domeniul videochat este foarte importanta pentru ca ea ne ajuta sa controlam fiecare situatie si sa ne ajutam modelele sa faca fata oricarei circumstante, astfel incat sa ajunga in top.

citeste mai mult

Cele mai mari incasari internationale

Rich Girls Studios nu este despre imagine, ci este mai ales despre realizari si fapte, asa ca vom lasa premiile internationale sa vorbeasca de la sine despre implicarea si efortul sustinut, depus de echipa noastra de specialisti.

„Rich“ in premii

Premii castigate de Rich Girls Studios in anul 2018

• Rich Girls a fost desemnat pentru a doua oara consecutiv "Best International Cam Studio", iar unul dintre modelele de top Rich a castigat trofeul “Best Female Webcam Model” la Gala Lalexpo Awards, desfasurata in Columbia

• Rich Girls Studios a castigat trofeul “Best Cam Live Marketing Strategy”, pentru cea mai buna strategie de marketing si promovare pe plan international, la Gala Live Cam Awards, desfasurata la Lisabona

• 5 dintre modelele Rich Girls au au primit trofeul “Successful Model of The Year”, pentru cele mai de succes modele ale anului 2018

Premii castigate de Rich Girls Studios in anul 2017

• Rich Girls Studios a fost desemnat "Best International Cam Studio", iar unul dintre modelele de TOP Rich Girls a castigat trofeul "Best Female Cam Model“, in cadrul evenimentului Lalexpo, desfasurat in Cartagena, Columbia

• 4 dintre modelele Rich Girls au castigat premiul "Most attractive model" in cadrul galei Live Cam Awards, ce a avut loc la Mamaia, Constanta.

• Rich Girls Studios a castigat premiul pentru "Best Cam Studio - Overall" in cadrul evenimentului Ynot Awards, care s-a desfasurat la Praga

100% job video chat legal

Rich Girls este o companie puternica, serioasa si stabila, care se mandreste cu legalitatea activitatilor sale. Ne bazam foarte mult pe seriozitate transparenta, atat in relatia cu modelele noastre, cat si in relatia cu statul, drept pentru care toate incasarile studiourilor noastre sunt la vedere si conform cu normele legale.


„Rich“ in siguranta

Modelele noastre au posibilitatea de a-si controla comisioanele si castigurile in timp real, precum si sa aiba control asupra orelor lucrate si asupra veniturilor.
Pentru noi este important ca colaboratoarele noastre sa se simta in deplina siguranta si sa lucreze tot timpul cu zambetul pe buze. De aceea incheiem cu modelele noastre contracte de colaborare in concordanta cu cadrul legal actual.

Contact
Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
(+40) 746 10 10 20
(+40) 722 10 10 20
(+40) 786 10 10 20
E-mail
Contact
contact@richgirls-studio.ro
Parteneri
partener@richgirls-studio.ro
Angajari
hr@richgirls-studio.ro
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
6+2=
Newsletter

Aboneaza-te si fii prima care afla ofertele noastre!

Despre noi

Experienta, entuziasmul si tineretea caracterizeaza echipa Rich Girls. Ne place ceea ce facem. Suntem seriosi, iar cand promitem ceva, ne tinem de cuvant.

Seriozitatea de care dam dovada nu implica lipsa umorului. Suntem prieteni si importanti unul pentru celalalt.


Copyright (c) 2021 Luxury Art Photo S.R.L.Aplica acum si poti avea
masina visurilor tale!

Aplica
ACUM!