Contact Us

Formular de contact


9+9 =


Rich Girls este cel mai luxos studio de videochat din Bucuresti!

15 Martie 2016 84 vizualizari

Rich Girls Videochat Bucuresti

Poze reale Rich Girls Studio camere studio Lucrul cu care am dori sa incepem este faptul ca avem experienta de peste 15 ani in acest domeniu si suntem intr-o continua ascensiune.

Povestea noastra a inceput in anul 2001 si inca de atunci facem tot ceea ce este mai bun pentru modelele noastre. Avem o echipa numeroasa de trainerite dedicate, care sunt acolo pentru cresterea incasarilor si pentru orice sfat, oricat de mic ar fi el. Fie ca este vorba despre outfit, make-up sau atitudine, traineritele vor fi mereu alaturi de tine si te vor indruma.

•  Inca de la inceput, am oferit seriozitate, confindentialitate, stabilitate, implicare si profesionalism. Toate acestea impreuna ne-au adus unde suntem astazi, unul dintre cele mai puternice studiouri de videochat din Romania.

•  La noi, programul ti-l faci tu. Daca esti studenta si iti doresti sa faci parte din echipa noastra, atunci, programul de munca nu este o problema. Poti vorbi cu d-na Manager si veti stabili impreuna un orar care te va ajuta sa lucrezi, dar, sa iti termini si studiile.

•  Folosim cea mai buna tehnologie si ne aflam intr-o locatie centrala, aproape de toate mijloacele de transport: Metrou, Ratb si Tramvai. (daca vii in echipa noastra, la Rich Girls, studio videochat Bucuresti, in cateva luni vei veni la job cu Masina ta)

•  La Rich Girls Bucuresti videochat, lucram legal 100%, veniturile sunt declarate la stat.

Tu, model ambitios, ai o multime de avantaje, daca te alaturi echipei noastre, cum ar fi: asigurare medicala, cazare, solar, coafor, make-up artist, manichiura, stilist vestimentar, toate GRATUIT pentru tine. Pe langa acestea, iti oferim posibilitatea de a-ti achizitiona CASA si MASINA intr-un timp foarte scurt.

Poze reale Rich Girls Studio Videochat Bucuresti camere studio Toate acestea au fost implementate pentru tine, pentru ca tu sa poti avea incasari foarte mari si, nu in ultimul rand, sa te simti bine atunci cand vii la job, sa zambesti si sa fii mereu binedispusa.

Tot pentru tine, am ales cele mai luxoase decoruri, ca sa te simti ca o printesa si sa te simti confortabil, sa zambesti tot timpul.

Va trebui sa te obisnuiesti cu faptul ca noua, la videochat studio Bucuresti, ne place sa ne bem cafeaua impreuna, sa stam la povesti si sa ne destindem prin training-uri, care te vor ajuta sa iti cresti veniturile si sa incasezi sume fabuloase.

Daca ai visuri, la Rich Girls studio videochat Bucuresti le poti indeplini. Nimic nu e mai frumos decat sa iti permiti orice: Vacante in orice parte a lumii, haine ale unor designeri renumiti, bijuterii, iesiri cu prietenii in orice loc, fara sa duci grija banilor.

Daca doresti mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi si sa vii la interviu. Acesta este primul pas catre independenta financiara pe care ti-ai dorit-o!

Formular de contact

Vrei sa lucrezi cu noi?


4+9 =