Contact Us

Formular de contact


6+2 =

Testimoniale despre angajari la Rich Girls Studio Videochat Bucuresti

Rich Girls Studio m-a ajutat sa imi implinesc visele

“ Vorbisem cu multe persoane înainte să ajung la studioul Rich Girls . Fiind primul loc de muncă, îmi doream să am parte de o atmosferă plăcută, caldă, relaxantă și de colegi faini. Eram speriată de ceea ce auzisem de la cunoștințe și prietene, care lucrau în alte firme sau chiar la stat. Îmi spuneau că au șefi groaznici, că muncesc în condiții mizerabile, că nu sunt mulțumite de venitul lor, că fac ore suplimentare fără să fie plătite. Deci, chiar eram speriată și nu știam ce să fac. La un moment dat știu că începusem să mă gândesc să plec din țară. Apoi am găsit anunțul de recrutare de la studioul Rich Girls . Cred că am avut noroc să ajung aici, pentru că am găsit opusul la tot ceea ce auzisem până atunci. Sunt deja doi ani de când fac parte din echipa Rich Girls și pot spune că am evoluat într-o manieră incredibilă. Am învățat să vorbesc, să mă îmbrac, să mă machiez. Am fost în vacanțe și am reușit să mă întrețin de una singură, fără ajutorul nimănui. Pot spune că am găsit jobul ideal și momentan, nu îmi doresc altceva. Studioul Rich Girls este locul de muncă cu ajutorul căruia mi-am îndeplinit multe vise.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Maria Loredana Model Rich Girls Studio Videochat m-a ajutat sa imi implinesc visele

Maria LoredanaMunca la studioul de video chat Rich Girls ma face sa ma simt optimista

“ Îmi place să îmi aduc aminte că acum un an de zile câștigam 700 lei ca și vânzătoare într-un magazin alimentar. Nu îmi vine să cred ce evoluție am avut și cât de mult m-a ajutat Rich Girls. Munca în videochat este frumoasă, relaxantă și plină de experiențe. Acum câștig peste $1000 pe lună și știu că aș putea mai mult. Îmi spun povestea oricui și în orice moment. Sunt mândră de ceea ce am realizat în ultimul an și îmi doresc să obțin mult mai multe. Încă nu am reușit să plec în vacanță, deși am tot plănuit-o de ceva vreme. Mă gândesc și la un apartament și deja am discutat cu cineva să îmi aducă o mașină din Germania. Sunt foarte încântată și abia aștept să am mașina mea, să vin cu mașina la studio. Este o senzație frumoasă și sper ca fiecare femeie să treacă prin ceea ce trec eu. Am 27 de ani și simt că am renăscut.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Ramona Florentina Model Rich Girls Studio Videochat ma face sa ma simt optimista

Ramona FlorentinaStudioul Rich Girls mi-a schimbat viața in bine !

“ Am fost una dintre acele multe persoane care s-au aruncat cu capul înainte într-un credit pe 30 de ani pentru un apartament simplu, cu două camere, la marginea Bucureștiului. Am luat creditul în franci și cred că știți prea bine că după o scurtă perioadă, rata mi s-a dublat. A urmat o perioadă foarte grea pentru mine, pentru că munceam doar ca să îmi plătesc ratele pentru apartament. Nu puteam să îl vând, așa că simțeam că m-am blocat. Nu mai știam ce să fac și cum să ies din această situație. Munceam toată ziua, luasem proiecte care îmi ocupau tot timpul, dar simțeam că dacă o să continui tot așa, viața mea s-ar fi învârtit în jurul acelui credit. Acum, când mă gândesc în spate, cred că am dat peste cea mai mare oportunitate din viața mea, atunci când am auzit de videochat. La început am fost puțin gânditoare, speriată de ceea ce se face într-un studio de videochat, dar în final, mi-am luat inima în dinți și am venit la Rich Girls. Colegii care m-au întâmpinat atunci au fost foarte drăguți, erau atât de relaxați și vorbeau atât de frumos cu mine încât mi-au plăcut din primul moment. Am început să lucrez și am văzut că tot ceea ce se vorbește pe stradă despre videochat sunt, cum îmi place mie să le numesc, mituri urbane. Am început să câștig foarte bine și acum reușesc să îmi plătesc anticipat creditul, cred că mai am doar câțiva ani de achitat și reușesc să am un trai mai mult decât decent. E incredibil ceea ce mi s-a întâmplat, studioul Rich Girls mi-a schimbat viața.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Raluca Cirstea Model Rich Girls Studio Videochat mi-a schimbat viata in bine

Raluca CirsteaCe se întâmplă într-un studio de videochat nu apare în România

“ Voiam să am și eu banii mei pe timpul facultății, dar voiam să am totodată timp să mă pregătesc pentru examene și pentru seminarii. Nu îmi place să lipsesc de la cursuri și îmi vine foarte ușor să rețin ceea ce se predă. Sunt studentă la Psihologie și am terminat anul II cu media 9,50. Deși am și bursă, m-am gândit că nu ar strica să mai explorez niște posibilități. Pentru că nu voiam să lucrez ca și restul colegilor mei, într-un supermarket, și mai ales, pentru că ai mei nici nu vroiau să audă că încep să lucrez, mi-am îndreptat atenția înspre un job despre care nu se știe foarte multe. Știam doar că ceea ce se întâmplă într-un studio de videochat nu apare în România, ceea ce mi-a crescut încrederea în acest loc de muncă. Când am și auzit că am liber pe timpul sesiunii și că pot să lucrez în ture, și când mi-au cerut colegii orarul pentru a-mi face programul după cel de la facultate, am fost super-încântată. Apoi, când am început să muncesc, mi-am dat seama cât de mult mă poate ajuta videochat-ul în relațiile de comunicare și în realizarea de analize și profiluri psihologice persoanelor pe care le cunosc zi de zi. Am ocazia să mă folosesc de ceea ce învăț la facultate pentru a duce conversațiile în direcția în care îmi doresc și pentru a manipula conversațiile. Pentru mine acest lucru este la fel de important ca și confidențialitatea jobului și nevoia unui venit consistent.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Alina Diana Model Rich Girls Studio Videochat nu apare in Romania

Alina DianaRich Girls Studio videochat in Bucuresti imi asigura confidentialitatea si un venit constant

“ Sunt o persoană fără prea multe inhibiții, dar chiar și așa am ajuns la vârsta aceasta și am început să îmi dau seama că ceva nu funcționa bine. Nu mai fusesem într-o vacanță de foarte multă vreme, și când mergeam prin mall, puteam doar să mă uit doar în vitrine la pantofi, la rochii, la poșete. Pe lângă asta mai am un copil, sunt divorțată și fostul soț ”uita” frecvent de pensia alimentară. Cred că pot să spun despre mine că reprezentam femeia din România ajunsă la această vârstă și în această situație. Aproape că mă obișnuisem cu viața mea. Dar am văzut pe internet un articol despre videochat și despre cât de greșit este interpretat de către români. Pot să vă spun că toată lumea crede că este ceva rău dacă lucrezi la videochat, dar nu este așa. M-am îmbrăcat cu cele mai frumoase haine și am venit la interviu. Am văzut că studioul Rich Girls este cel care oferă locuri de muncă și femeilor ca și mine, trecute de 35 ani. Sunt foarte încântată că am făcut acel pas. Acum am o viață frumoasă, tocmai ce am venit din vacanță cu copilul meu, și am avut curaj să mă îmbrac cu haine mai frumoase. Bărbații au început să întoarcă privirea pe stradă după mine, lucru care mi-a redat încrederea în forțele mele și în feminitatea mea. Am și o relație care merge foarte bine, sunt independentă din punct de vedere financiar și nu depind de nimeni. Sunt fericită acasă și sunt fericită la locul de muncă. Mai vreau să spun că dintre toate locurile de muncă pe care le-am avut, și am avut destul de multe, acesta este de departe cel mai plăcut, cel mai relaxant și cel mai profesionist. Oamenii se poartă foarte bine cu mine, managerii au fost tot timpul alături de mine și m-au ajutat să evoluez. Nu mă gândesc să fac altceva de acum încolo și sper să reușesc să mă mențin cât mai mult în cadrul studioului Rich Girls.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Corina Rus Model Rich Girls Studio Videochat imi asigura confidentialitatea si un venit constant

Corina RusManagerii au fost tot timpul alături de mine și m-au ajutat să evoluez

“ Am 21 ani și lucrez în cadrul studioului Rich Girls de mai bine de un an de zile. Am venit în București la facultate, dar în scurt timp mi-am dat seama că facultatea nu mi se potrivește. Știu că acum asta se cere peste tot, dar pur și simplu nu m-am putut adapta. Îmi era rușine să le spun alor mei că am renunțat, așa că mi-am găsit un job într-un salon de coafură și am început să lucrez. Acolo am interacționat prima dată cu actuala mea colegă, care venea cel puțin la două săptămâni la salon și îi plăcea doar de mine. Devenisem curioasă în legătură cu ea și cu jobul pe care îl are, pentru că o vedeam foarte relaxată, tot timpul aranjată și foarte frumos îmbrăcată. Am început să vorbim, și în final am întrebat-o cu ce se ocupă. Știu că s-a uitat în oglindă la mine, a zâmbit și mi-a spus că lucrează la un studio de videochat. Sigur s-a văzut pe fața mea că am rămas fără cuvinte, pentru că ea a început să râdă imediat. Dar apoi mi-am revenit și am început să vorbim. Mi-a spus inclusiv de faptul că primește un bonus dacă aduce fete la interviuri și dacă acestea sunt angajate. După discuția cu ea, am stat și m-am tot gândit. Voiam să fiu și eu ca și ea. Să mă îmbrac la fel de frumos, să îmi permit să mă duc și eu săptămânal la salon și să plec în vacanțe. Asta m-a făcut să vorbesc cu ea și să o rog să mă recomande la studio. După câteva zile eram aici și de atunci nu am mai plecat. Este un loc de muncă superb, sunt foarte încântată de ceea ce mi s-a întâmplat și acum chiar nu îmi pasă deloc că nu am terminat facultatea. Pe lângă colegii pe care îi am, cu care mă înțeleg excelent, cel mai mult îmi place faptul că sunt plătită după performanțe și că pot să am un program flexibil. Mai am și o viață socială pe lângă jobul în videochat, am un prieten, ieșim în oraș, ne distrăm, mergem la plimbare în țară și pe afară. Îmi place foarte mult cum s-au desfășurat lucrurile și că am ajuns aici, la Rich Girls.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Ana Iulia Marina Model Rich Girls Studio Videochat a fost tot timpul alături de mine si ma ajutat să evoluez

Ana Iulia MarinaIn bucuresti sunt multe studiouri de videochat, insa ma simt norocoasa sa lucrez la Rich Girls Studio

“ Nu mă așteptam la o asemenea implicare din partea echipei Rich Girls în evoluția mea. M-au ajutat la început, îmi dădeau sfaturi, mă ascultau și îi simțeam efectiv aproape. Simțeam că sunt într-o familie. Apoi au început training-urile și vedeam toate modelele cu experiență cum se ofereau să mă ajute, să ne ajute, să înțelegem ceea ce trebuie să facem ca să ne creștem încasările. Au fost câteva momente în care am crezut că nu pot să fac față, că nu sunt făcută pentru videochat, dar toți colegii au fost lângă mine și m-au ajutat să depășesc și acest moment. Pentru tot ceea ce au făcut pentru mine, aș vrea să le mulțumesc și să le spun că o să încerc să fac și eu la fel pentru voi. Pentru mine, a fost foarte important să îmi cresc performanțele. Chiar dacă la început am fost puțin mai delăsătoare, pentru că nu știam dacă videochat este ceea ce îmi doresc să fac, după ce am făcut cunoștință cu acest domeniu am început să îl îndrăgesc. În felul acesta am reușit să trag de mine tot timpul și să îmi îmbunătățesc calitățile. M-am folosit de tot ceea ce studioul ne-a pus la dispoziție, de la solar, la salon de coafură și manichiură, până la traineri. Am profitat de toate acestea și acum am reușit să îmi cresc performanțele foarte mult. Când am văzut că este posibil să câștig peste $1000, am muncit și mai mult și mi-am dat interesul și mai mult. Am depășit de mult această sumă și acum mi-am pus un nou țel în minte. Nu îl împărtășesc încă pentru că am o superstiție în acest sens. Vreau să îl văd prima dată îndeplinit și apoi o să vorbesc despre el. Dar pot să vă spun că ține de videochat, ține de studioul Rich Girls și că sunt destul de aproape să îl îndeplinesc!„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Simona Elena Model Rich Girls Studio Videochat unde ma simt norocoasa sa lucrez

Simona ElenaEste posibil să câștig peste $1000, eu am depasit de mult aceasta suma

“ Sunt foarte mândră de tot ceea ce am reușit să realizez în afara serviciului, dar cu ajutorul lui. Lucrez în videochat de trei ani și încă din primele luni am reușit să am încasări de peste $1000. De atunci, am tot crescut. Acum am venituri care mi-au permis să îmi iau o casă, chiar dacă e la marginea Bucureștiului, dar am piscină! Bineînțeles că nu aș fi putut să îmi iau casa dacă nu luam și un credit, dar am avut grijă să fac în așa fel încât să îl iau pe termen scurt și să îl plătesc și anticipat dacă se poate. Dacă vă mirați că știu atât de multe despre bănci, atunci trebuie să știți că am avut cei mai buni consultanți, colegii de la Rich Girls. M-au ajutat, au fost alături de mine și mi-au dat cele mai bune sfaturi. Mi-am permis să îmi cumpăr casa la care cu mulți ani în urmă nici nu îndrăzneam să visez. Acum am piscină și sunt foarte fericită! Din nou, nu puteam fără colegii mei și nu puteam să iau credit dacă nu aveam un venit stabil. Da, castigul primit de două ori pe lună, niciodată cu întârziere, și tot timpul în creștere, mi-au permis să accesez acest credit. Munca în studioul de videochat este interesantă și plină de provocări. Am învățat pe parcursul timpului să comunic, să zâmbesc, să arăt cât se poate de îngrijită și să fiu frumos îmbrăcată. Nu mă gândesc că aș putea să fac altceva și nici nu îmi doresc să fac altceva. Sunt tânără și am în față o șansă enormă, de care vreau să profit la maxim. Pun pasiune în tot ceea ce fac, și îmi place să dau tot ceea ce am mai bun în mine. Cred că acest lucru a fost motivul pentru care am reușit să am aceste performanțe și să câștig atât de bine. Sunt mândră de mine și sunt bucuroasă că studioul Rich Girls mi-a oferit această șansă.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Alexandra Ioana Model Rich Girls Studio Videochat care castiga peste 1000$

Alexandra IoanaLucrez în videochat de trei ani

“ Am venit în București dintr-un sat în care nu o duceam foarte bine. Nu erau bani, iar ai mei nu și-au permis să mă întrețină la facultate. Eu nu am reușit să intru la buget, ceea ce a însemnat că a trebuit să muncesc. Părinții mei au fost lângă mine tot timpul, chiar dacă nu puteau să mă ajute cu prea mulți bani, mă ajutau cu câte un pachet sau cu discuții interminabile la telefon. Îi simțeam că le pare rău că nu pot să facă mai mult. În acel moment m-am decis să fac eu mai mult. Până când am ajuns la studioul Rich Girls am trecut prin mai multe experiențe, toate eșecuri. Am încercat chiar să am propria afacere, dar nu eram pregătită pentru asta. Am început să muncesc aici și am câștigat în prima lună $1450. Îmi amintesc perfect, pentru că nu îmi venea să cred, aveam impresia că visez. Mai bine de jumătate din bani i-am trimis acasă, la ai mei, care m-au sunat imediat să mă întrebe ce am făcut. S-au gândit la ce e mai rău. Le-am spus că am găsit acel job care îmi permite să mă simt în largul meu, să muncesc cât vreau, cum vreau și să câștig tot timpul mai mult. M-au simțit că sunt fericită și bucuroasă și nu au mai insistat. Sunt bucuroasă că pot să îi ajut în fiecare lună cu câte ceva. Banii pe care i-am câștigat aici m-au ajutat enorm și mi-au redat încrederea în mine. Am început să merg la facultate, la sport, și pot să mă întrețin singură fără nicio problemă. Cred că nu o să mai schimb niciodată acest job și sper să îmi găsesc un băiat care să mă înțeleagă și cu care să îmi întemeiez o familie.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Silvia Ionita Model Rich Girls Studio Videochat de trei ani

Silvia IonitaCastigul mi-l primesc de două ori pe lună, niciodată cu întârziere

“ Părinții mei nu au fost niciun moment de acord cu noul meu job, dar asta nu m-a împiedicat să fac în continuare videochat. Am avut discuții lungi cu ei pe tema aceasta. Provin dintr-o familie cu un statut bun, nu mi-a lipsit niciodată nimic și am avut tot timpul câți bani am vrut. Dar voiam să fiu independentă și am auzit că dacă lucrez în videochat pot să câștig în așa fel încât să nu îmi schimb stilul de viață Le-am spus că nu mai vreau să depind de ei și că este un job pe care ei îl văd greșit. Într-o zi, am luat-o pe maică-mea de mână și am adus-o aici, la studioul Rich Girls. Din acel moment, nu am mai avut discuții cu ei pe această temă. Eu sunt fericită aici, este un loc de muncă unde pot să mă exprim cum doresc, să mă îmbrac cât se poate de frumos, și în principal să comunic, pentru că sunt o persoană foarte vorbăreață. Pentru că am primit o educație solidă acasă, fiind trimisă la cele mai bune școli din București, vorbesc engleza fluent și am destul de multe cunoștințe pentru a întreține o conversație de calitate o perioadă lungă de timp. Studioul Rich Girls este un loc unde am învățat să scap de inhibiții și să mă descopăr pe mine însami. Mulțumesc colegilor și trainerilor care au fost mereu alături de mine și mi-au dat toate indicațiile și sfaturile necesare.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Gabriela Molea Model Rich Girls Studio Videochat primeste castigurile de două ori pe lună

Gabriela MoleaAm găsit acel job care îmi permite să mă simt în largul meu

“ Povestea venirii mele la Rich Girls este destul de hazlie. Eram studentă și munceam într-un bar până seara târziu. Într-o seară, un client străin, a început să comunice cu mine și îmi tot spunea bancuri. Dar nu știa să vorbească în română și în engleză eu nu mă pricepeam aproape deloc. În final, când a văzut tipul că nu reușește să mă facă să îl înțeleg, a mers la altcineva în bar și l-a plătit ca să vină să traducă. Vreau să spun că bancul a fost foarte tare și m-a făcut să râd cu poftă. Clientul s-a uitat la mine și mi-a spus că un astfel de zâmbet trebuie să fie folosit în altă parte decât într-un bar. Mi-a plăcut ce mi-a spus, dar a doua zi deja uitasem toată întâmplarea. Totuși, un lucru ciudat s-a întâmplat în aceeași zi, și anume o colegă a venit la mine să mă întrebe ce părere am dacă ea merge să se angajeze la un studio de videochat. Am întrebat-o cum a ajuns să dea interviu acolo. Mi-a spus că un bărbat a văzut-o râzând și i-a spus că un așa zâmbet ar câștiga mii de dolari pe lună dacă ar lucra în videochat. Nu am mai stat pe gânduri, am luat-o de mână și am pornit amândouă la interviu. Țin minte că la prima discuție cu colegii de aici de la Rich Girls, mi s-a spus că mă pot descurca și cu mai puțină engleză și că o să mă mai perfecționez pe parcurs. Aveam emoții, nu prea știam cum să procedez, ce trebuie să fac. Știam numai că trebuie să zâmbesc. Dar colegii și trainerii au fost tot timpul alături și îmi spuneau mereu ceea ce trebuie să fac. Cred că am avut și puțin noroc cu niște clienți care m-au înțeles, așa că, uite-mă aici, după doi ani, fericită și pregătită să zâmbesc tot timpul. Cu engleza mă descurc acum, zic eu excelent. Am luat și ore între timp și m-am perfecționat. Acum nu mai am nicio problemă în a duce o conversație în limba engleză. Dar cred că cel mai important este că sunt fericită și că fac ceea ce îmi place aici la Rich Girls!„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Georgiana Maria Model Rich Girls Studio Videochat se simte in largul ei

Georgiana MariaStudioul Rich Girls este un loc unde m-am descoperit pe mine însami

“ Când am auzit prima dată de videochat, am discutat cu prietenul meu și ne-am gândit că ar fi bine să muncesc o perioadă pentru a câștiga niște bani. Apoi, a venit cu ideea că ar putea să facă și el videochat. Am venit amândoi aici, la Rich Girls și am încercat să dăm interviu. Nu a mers. Doar eu puteam să lucrez aici. Prietenul meu a strâmbat din nas și nu a vrut inițial să mă lase să vin singură aici. Ne-am certat, am plâns, pentru că mie mi s-a părut că munca la Rich Girls este super-cool. M-am hotărât să vin fără să știe el, așa că într-o zi am bătut la ușa Rich Girls. Bineînțeles că au urmat o serie de discuții, câteva certuri, câteva lacrimi, dar în final, trainerii de aici și cred că toți colegii m-au sfătuit să îl iau frumos de mână și să vin cu el să vadă ce lucrez și care sunt condițiile. L-am convins să vină când deja relația era aproape compromisă. Cred că a fost ultimul lucru pe care îl puteam face. A venit, am făcut un tur al studioului, am trecut prin majoritatea camerelor și apoi ne-am oprit la locul de recreere. Vreau să vă spun că tot timpul în care am vizitat studioul Rich Girls, el nu a spus nici un cuvânt. Aveam niște emoții și îmi doream să știu ce crede. Abia când am ajuns la sala de recreere și ne-am pus la o cafea, a început să vorbească. Deci vreau să vă spun că mi-a cerut iertare, mi-a spus că îi pare rău că m-a supărat și că nu a avut încredere în mine. Am răsuflat ușurată. Acum suntem căsătoriți, ne-am mutat într-un alt apartament și ne gândim la city-break-ul următor. Pot spune liniștită că videochatul mi-a schimbat viața, m-a făcut să înțeleg ceea ce contează și faptul că unele decizii pe care le iei în viață sunt dificile, dar necesare. Mai mult, colegii de la Rich Girls au fost tot timpul alături de mine și m-au susținut. Mi-am făcut prieteni aici, ieșim în oraș cu colegele, prin cluburi. Suntem o mare familie și mă simt extraordinar aici. Aș sfătui pe oricine să facă pasul acesta.„ Iti recomand sa aplici si tu!     

Mihaela Adriana Model Rich Girls Studio Videochat sa descoperit pe sine

Mihaela Adriana