Contact Us

Formular de contact


2+7 =

Program de lucru

| |


Program flexibil

Program flexibil la Rich Girls Studio Bucuresti

Rich Girls nu este un loc de munca unde sa vii la ora 8 dimineata si sa pleci la ora 16. Suntem foarte flexibili in ceea ce priveste programul de munca, cu conditia respectarii unui anumit numar de ore pe saptamana. Ai posibilitatea sa muncesti in ture, ceea ce iti va permite sa iti organizezi programul in asa fel incat sa reusesti sa te ocupi si de restul lucrurilor din viata ta. Pentru ca majoritatea modelelor noastre sunt studente, ne-am adaptat la dorintele si nevoile voastre, motiv pentru care exista posibilitatea programului redus pentru voi. De asemenea, daca esti in sesiune, vei putea sa iti iei zile libere si sa te ocupi de celalalt aspect important din viata ta, studiul. Ne dorim de la tine, in cazul in care esti studenta, sa iti aloci timpul necesar pentru a-ti finaliza studiile si pentru a-ti lua diploma. Noi nu suntem compania care sa se interpuna intre tine si facultate. De la tine noi asteptam ca atata timp cat colaboram, sa existe o intelegere foarte buna intre noi si sa ne construim o relatie bazata pe incredere.
Pe langa programul in ture si cel pentru studente, mai ai posibilitatea de a munci in week-end sau pe timp de noapte. Munca in aceste perioade iti va aduce anumite avantaje financiare, fiind platita corespunzator si cu respectarea normelor legale in vigoare. Poti sa observi astfel ca un loc de munca la studioul Rich Girls aduce cu el flexibilitate si intelegere, doua aspecte pe care nu le gasesti des in multinationale sau in joburile din cadrul institutiilor statului. De altfel, nici nu exista termen de comparatie intre programul pe care ti-l oferim noi si programul strict dintr-o banca, de exemplu.

Citeste in continuare si despre...

3 TureRich Girls Studio are program alcatuit din 3 ture

Programul de lucru este alcatuit din 3 ture:

• T1 - 6-14

• T2 - 14-22

• T3 - 22-06

Flexibilitatea si disponibilitatea sunt atributele cu care ne mandrim si pe care ti le oferim. Programul tau de munca este acela pe care il vei alege tu. Vei putea sa lucrezi in ture, fie dimineata, fie dupa-masa, fie noaptea. Consideram ca avem o gandire buna atunci cand ne indreptam atentia inspre tine si inspre nevoile tale. Pentru noi, modelele noastre, tu, sunt cele mai importante persoane din companie, motiv pentru care vei avea parte de cel mai bun tratament. Conditia indispensabila este ca si tu la randul tau sa ne oferi capacitatea ta de comunicare, de socializare si prezenta scenica.
Saptamanal, iti poti alege programul dupa cum doresti, dupa cursurile pe care le ai sau dupa problemele pe care trebuie sa le rezolvi. Poate ca intr-o zi trebuie sa mergi la notar sa iti intabulezi casa, sau poate ca intr-o zi trebuie sa mergi la firma de leasing sa rezolvi ultimele acte pentru masina pe care tocmai ai achizitionat-o. Oricare dintre cazurile de mai sus inseamna ca ai nevoie de dimineti libere, inopinate. Poti sa iti schimbi programul, iar noi ne adaptam la nevoile tale.

Citeste in continuare si despre...

Ideal pentru studente

3 ture la Rich Girls Studio


Program ideal pentru studente

Rich Girls Studio ajuta studentele

Pentru ca majoritatea modelelor noastre sunt studente, am elaborat o strategie de munca special pentru voi. Ne-am gandit la varianta unui program de munca redus, cu precadere in zilele in care cursurile si seminariile se intind pe intreaga zi. Mai exista de asemenea varianta in care aduci la studio programul de la facultate si noi iti adaptam programul de munca dupa orele la care ai cursurile. Suntem flexibili si intelegatori. Ne dorim sa avem alaturi de noi fete capabile sa sustina conversatii de durata cu clientii, conversatii care alimentate de cunostintele obtinute pe durata anilor de facultate vor fi tot timpul interesante si pline de suspans si de pasiune.
O alta alternativa de program pentru studente este si posibilitatea de a-si lua liber in perioada sesiunilor. Majoritatea studentilor isi distribuie fortele inegal pe perioada anului scolar, respectiv invata doar in cele doua sau trei saptamani de sesiune. Restul anului este pentru distractie, socializare si din nou distractie. Pentru tine, restul anului inseamna probabil munca in studioul de videochat, motiv pentru care esti perfect indreptatita sa ai parte de acele saptamani in care sa te pregatesti pentru examenele semestriale.

Te invitam sa urmaresti si...

Galerie foto