Contact Us

Formular de contact


8+6 =

Ai peste 35 de ani ?

Angajarea la videochat, este o alternativa pentru femeile cu varsta peste 35 ani

Peste 35 ani la Rich Girls Studio

Ne diferențiem față de celelalte studiouri de videochat prin faptul că nu impunem o limită de vârstă. Ne-am pregătit intens pentru această piață, analizând-o timp de 16 ani, motiv pentru care am reușit să ne mulăm pe ceea ce se cere și am reușit să creăm aici mediul perfect pentru atragerea de noi membrii. Solicitările multor membrii de a purta conversații cu persoane care au depășit o anumită vârstă, respectiv 35 ani, ne-au făcut să ne îndreptăm atenția și înspre acest serviciu de comunicare. Avem locuri de muncă pentru persoane care au depășit vârsta de 35 ani, așa că, dacă vrei și crezi că te vei descurca alături de noi, te așteptăm la o discuție.
Activitatea de videochat poate să fie o alternativă foarte bună pentru tine, în special dacă aspectul tău este unul frumos, îngrijit, carismatic. Așteptăm de la tine să ai o capacitate de comunicare destul de dezvoltată, să ai cunoștințe de limba engleză și să știi să întreții o conversație. Dacă ești capabilă să scapi de inhibiții și dacă îți vine foarte ușor să interacționezi cu persoane noi, atunci munca aici nu ar trebui să fie dificilă. Poți câștiga destui bani la noi pentru a-ți întreține familia, copilul, pentru a-ți permite haine elegante și un stil de viață care ți-a lipsit. Ai uitat ce înseamnă să mergi într-un club, să îți faci o coafură interesantă, să te machiezi provocator și mai ales, ai uitat că ai un corp foarte frumos? Studioul Rich Girls dorește să îți aducă aminte de toate aceste aspecte și vrea să îți crească nivelul calitativ al vieții.

Locul de muncă pe care ți-l oferim în cadrul studioului Rich Girls este un job stabil, pe care trebuie să îl tratezi cu seriozitate și în care pentru a obține performanțe trebuie să te implici cât se poate de mult. Fiind ușor accesibil, aflându-se într-o clădire de birouri, fără semnale luminoase afară, și având un grad de confidențialitate foarte mare, nu trebuie să îți faci griji că vor afla colegii băiatului tău că lucrezi în cadrul studioului Rich Girls. Nu considerăm că a munci la noi este un lucru rău, dar suntem conștienți că percepția multor persoane poate să fie diferită în ceea ce privește activitățile și serviciile de comunicare pe care le oferim.

Citeste in continuare si despre...

Non-adult