Contact Us

Formular de contact


2+4 =


S-au implinit 4 ani de cand Oana face parte din familia noastra!

09 Octombrie 2015 156 vizualizari

Angajam recruiter pentru videochat

Oana face parte din familia noastra de 4 ani! Asa ca ne-am hotarat sa-i facem o surpriza si sa lansam emotii si zambete, peste tot in jurul ei. Am dat sfoara in tara si ne-am apucat de organizare! Totul a iesit exact cum am sperat! Uimire, lacrimi de fericire si imbratisari! Cam aceasta este traducerea surprizei pe care i-am facut-o.

Am asteptat cu totii in sala de conferinte a Rich Girls Studio, in timp ce Oana a fost plecata la etajul superior al locatiei. Tortul, florile, trofeul, artificiile si confetiile au fost nelipsite. Am suprins-o in cel mai placut mod, cu multe cuvinte frumoase, persoane dragi si multa veselie.

Ne-am asezat cu totii si am ascultat povestea si toate lucrurile petrecute pe parcursul anilor, in care a fost o parte a echipei noastre! Povestea interviului si parcursul fiecarei clipe in firma! Apoi am povestit cu totii primele experiente, prima zi de munca, prima iesire impreuna si primele pareri despre fiecare in parte. Am ras, ne-am destins si am ramas cu niste amintiri extrem de frumoase!

I-am cerut Oanei sa ne spuna cateva cuvinte despre ceea ce a simtit:

"M-am abtinut cu greu sa nu plang, aveam senzatia ca nu mai stiu sa vorbesc, sa ma port, nu ma asteptam! Nu stiu daca pot descrie in cuvinte bucuria pe care am simtit-o!"

Iti multumim si speram sa ramai cat mai mult timp in familia noastra!

Echipa Rich Girls StudioAlte noutati