Contact Us

Formular de contact


1+7 =


Un an de Rich Girls Studio

27 Iulie 2016 82 vizualizari

Video de la petrecerea aniversara Rich Girls Studio Videochat BucurestiSuccesul trebuie intotdeauna sarbatorit, iar Rich Girls Studio a implinit un an, ocazie cu care am sarbatorit cum se cuvine cel mai luxos studio de videochat din lume, Rich Girls Studio.

A fost un an plin de clipe minunate, alaturi de cea mai frumoasa echipa, iar daruirea si entuziasmul nostru ne-au facut sa indragim si mai mult momentele petrecute la Rich Girls Studio. Inca de la deschiderea studioului am stiut ca profesionalismul si relaxarea sunt cele mai bune ingrediente pentru reteta succesului si ne-am bazat pe ele pentru a ajunge cei mai buni. Acum, dupa un an, avem la fel de multa energie si suntem la fel de incantati sa fim in povestea Rich Girls Studio.

Ca orice aniversare, am avut parte de o petrecere extraordinara! La inceput, limuzinele au adus fetele intr-o locatie de vis, unul dintre cele mai elegante cluburi din Bucuresti, cu o piscina impresionanta si un decor senzational. Fetele au purtat rochii vaporoase si pline de rafinament, iar atmosfera a fost intr-adevar una extraordinara.

Ne-am simtit excelent, am dansat pana in zori si am ras, ne-am amintit ca Rich Girls Studio este format din oameni ambitiosi si distractivi, iar sampania si muzica buna ne-au insotit pe tot parcursul petrecerii. Piscina a fost atractia locatiei, dar si valurile de buna dispozitie si distractia la maxim ne-au facut sa intram si mai bine in starea de sarbatoare. Pentru ca doar o data Rich Girls Studio implineste un an!

Suntem siguri ca vom repeta experienta acestei minunate petreceri in curand! Sunt de asemenea siguri ca anul care urmeaza o sa fie si mai bun pentru ca ne dedicam in fiecare zi acestui lucru. Pasiunea si daruirea echipei, trainerii si locatia luxoasa, dar si diferitele avantaje salariale ne fac sa fim mereu cu zambetul pe buze, sa lucram intr-o atmosfera relaxata, iar succesul sa nu se lase asteptat!

Vino si tu alaturi de noi si arata-ne ca stii sa te distrezi si sa fii intr-o echipa tanara si plina de energie, mereu cu zambetul pe buze! Ai avantajul unei situatii financiare de invidiat, o locatie luxoasa si multe alte beneficii!Alte noutati

Angajari Videochat Bucuresti
Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Fete