Contact Us

Formular de contact


4+4 =


Toamna aceasta iti aduce cel mai tare job!

12 Septembrie 2016 77 vizualizari

La Rich Girls, Septembrie a venit cu forte proaspete si cu cel mai bine platit job!

Toamna aceasta iti aduce cel mai tare job! A trecut vara si ne-am gandit ca este momentul sa ne intoarcem la munca si sa ne focusam mai mult pe un loc de munca in care sa avem venituri fixe de cel putin 5000 lei! Nevoile cresc, garderoba de toamna trebuie schimbata iar vacanta de iarna trebuie planuita.

Noi ne-am gandit la cea mai buna oferta de munca pentru tine. Iti oferim job-ul in care nu duci lipsa de nimic, in care programul ti-l faci tu iar avantajele sunt gandite special pentru tine. In cadrul studioului nostru ai parte de toate serviciile de infrumusetare: solar, coafor, manichiura, extensii gene, make-up, asigurare medicala si multe alte surprize precum: vouchere pentru relaxare la spa si tratamente cosmetice.

Daca tu crezi ca nu stii limba engleza la un nivel avansat, iti oferim cursuri GRATUITE. Ana, profesoara noastra, este mereu la dispozitia ta, pentru ca tu sa iti cresti incasarile si sa stapanesti limba engleza asa cum iti doresti.

In spatele tau se afla cea mai mare echipa de trainerite, care iti vor impartasi secretele unor castiguri de peste 10.000$ pe luna! Te va invata cum sa atragi prin eleganta, cum sa comunici(atat verbal cat si nonverbal), cum sa te imbraci si vor fi acolo pentru tine in orice moment.

Un alt atuu al nostru este faptul ca ne place sa comunicam intens cu modelele noastre, avem sedinte saptamanale, sedinte in care lucram impreuna, cu profesionalism.

Cazarea GRATUITA este un alt avantaj. Daca nu esti din Bucuresti si iti doresti cu adevarat sa lucrezi in echipa noastra, noi iti oferim cazare GRATUITA si te sprijinim pentru ca tu sa te poti realiza.

Deci, draga noastra, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa vii la o discutie libera.

Lasa toamna sa fie anotimpul care iti aduce independenta financiara.Alte noutati

Angajari Videochat Bucuresti
Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Fete