Contact Us

Formular de contact


0+3 =


Momente de neuitat la Rich Girls, Studio Videochat

10 Decembrie 2015 137 vizualizari

Impodobirea bradului la Rich Girls, Studio Videochat

Momente de neuitat brad Rich Girls Studio Videochat! Daca in urma cu cateva zile am impodobit bradul in studioul foto, ieri, am impodobit bradul si in Rich Girls Studio Videochat!

Atmosfera a fost la fel de frumoasa si emotionanta. Albul si movul se potrivesc de minune, asa ca rezultatul a fost unul spectaculos, asa cum ne asteptam. De data aceasta ne-am jucat cu decoratiunile si am fost cu totii niste copii alintati, care abia asteptau sa vina Craciunul. Modelele, Cleo, managerii, staff-ul au fost acolo si au spus glume, ne-am bucurat impreuna de spiritul sarbatorilor si ne-am hranit cu zambete largi si multa buna dispozitie.

Este luna cadourilor, iar cadourile sufletesti sunt cele mai de pret. Cele mai frumoase rezultate, pentru noi, sunt zambetele tale! Ne dorim sa fii fericita si sa fim alaturi de tine, atat in momentele tale bune cat si in cele mai putin bune. Avantajele tale sunt numeroase daca te alaturi echipei noastre! De ce? Pentru ca te poti bucura de momente de neuitat, iti poti face o multime de prieteni si poti avea castiguri colosale.

De ce spunem ca poti avea castiguri colosale? Pentru ca suntem singurul studio de videochat din Bucuresti cu cea mai mare echipa de traineri specializati, care te vor ajuta sa-ti cresti castigurile si sa ajungi un model de top, sa-ti poti achizitiona casa ta, masina ta si sa poti pleca in vacanta, oriunde iti doresti! Ne bucuram de momente minunate, iar in fiecare dimineata, ne bem cafeaua impreuna. Asa ne incepem ziua, cu zambetul pe buze, ca intre prieteni, intr-o atmosfera relaxanta. Momente de neuitat brad Rich Girls Studio Videochat!

Avem cei mai buni fotografi, care iti vor imbogati portofoliul si iti vor evidentia trasaturile. Astfel, vom avea grija de imaginea ta. Detinem cea mai noua aparatura, recomandata de site-urile cu care lucram, lucrul acesta ajutandu-te sa iti cresti veniturile.

Este job-ul potrivit, la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti! Asadar, draga noastra, totul este pregatit pentru tine. Fiecare zi poate fi o sarbatoare! Fiecare zi este o provocare si in fiecare zi ai un motiv sa zambesti: O echipa minunata, echipa studio videochat a Rich Girls!Alte noutati

Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Bucuresti
Angajari Videochat Fete