Contact Us

Formular de contact


8+3 =


Am impodobit impreuna bradul | Rich Girls Studio Bucuresti

04 Decembrie 2015 160 vizualizari

Impodobirea bradului in Studioul Foto, al Rich Girls Studio

Impodobirea bradului la  Rich Girls Studio, angajari videochat Bucuresti ! Impodobirea bradului in Studioul Foto al Rich Girls, este, ca in fiecare an, un moment minunat, in care ne strangem cu totii, povestim, bem ciocolata calda si ne bucuram de momentul decorarii simbolului sarbatorilor de iarna.

Stiti de ce este atat de important pentru noi? Pentru ca relaxarea si modul, in care ne simtim, sunt cele mai de pret lucruri, pe care le poti avea la un job.
Rich Girls, videochat Bucuresti, iti ofera posibilitatea de a trai momente de vis, alaturi de oameni dragi, cu care suntem siguri ca ai foarte multe lucruri de impartit.
Sunt momente nepretuite, cum ar fi momentul impodobirii bradului, in care contrazicerile, zambetele si joaca erau in toi. In care fiecare idee e buna si apreciata.

De asemenea, un moment propice a fost cel in care am amenajat Studioul Foto, in care tot staff-ul, impreuna cu modelele, semanau cu niste albinute, care teseau un loc de poveste. Ne place sa le oferim modelelor noastre spiritul fiecarei sarbatori, asa cum ne place sa le oferim si un job cu venituri motivante, la Rich Girls, videochat Bucuresti.

Am impodobit impreuna bradul! De ce consideram ca este cel mai tare job? Pentru ca ai venituri de cel putin 5000 lei pe luna si o multime de avantaje. Serviciile de infrumusetare sunt GRATUITE, iar la noi in studio gasesti tot ce iti trebuie pentru a fi mereu aranjata si pentru a-ti scoate in evidenta trasaturile: Solar, Coafor, Tehnician unghii, Make-up artist, Stilist vestimentar, toate acestea iti stau la dispozitie, ori de cate ori ai nevoie sa iti schimbi culoarea parului, forma unghiilor sau pur si simplu sa fii aranjata, zi de zi.
De asemenea, iti oferim un abonament medical la cea mai buna clinica privata din Romania, deoarece ne pasa de tine si vrem ca tu sa ai posibilitatea sa iti faci controalele medicale la timp.

Mergem dupa premisa ca un model sanatos, odihnit si relaxat este un model fericit. Un model fericit, la randul lui, are venituri mari si da randament in ceea ce face. Deci, ambele parti au de castigat.
Suntem mandri de modelele noastre, iar faptul ca incercam sa facem ca job-ul sa fie cat mai usor, reprezinta doar o parte din aprecierea si multumirea, cu care le tratam zi de zi. Va asteptam in echipa noastra!Alte noutati

Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Bucuresti
Angajari Videochat Fete