Contact Us

Formular de contact


1+1 =


Incepe-ti ziua zambind!

06 Aprilie 2016 186 vizualizari

Rich Girls Studio te invita sa iti incepi ziua zambind La noi este foarte simplu, asa ar trebui sa fie si la tine. Tot ce trebuie sa faci este sa lucrezi intr-un loc care iti place, la care te duci cu drag si unde munca este frumoasa. Noi, spre exemplu, ne incepem fiecare dimineata cu un zambet larg pe buze.

Iata 4 motive pentru care ar trebui sa zambesti in fiecare zi:

Zambetul reduce stresul

Zambetul inseamna relaxare. Daca vei incerca acest exercitiu, vei vedea ca e cel mai bun antidot impotriva stresului si a oboselii. Oricat de obosita ai fi, un zambet iti schimba perceptia despre cat de grea sau obositoare a fost ziua respectiva. Incearca sa reduci stresul. Vei vedea soarele, chiar daca afara e innorat!

Zambetul iti modifica starea de spirit

De fiecare data cand zambesti, iti vor trece prin minte numai lucruri frumoase. Vei vedea totul mai luminat si iti vei creea propria bula de fericire. Acesta este cel mai bun tratament.

Zambetul tau schimba starea de spirit a celor din jurul tau

Daca intr-o zi pe fata ta se citeste numai zambet, vei vedea ca si ceilalti te vor privi zambind. Ii vei energiza cu zambetele tale si vei creea o atmosfera de invidiat.

Zambetul te face mai frumoasa!

Orice femeie care zambeste, este o femeie frumoasa. Frumusetea vine, in primul rand, din interior. Un zambet larg si sincer este mai pretios decat orice make-up. Trebuie sa inveti sa te controlezi, sa vezi in fiecare zi motivele pentru care trebuie sa zambesti, pentru ca sunt multe. Trezeste-te dimineata si incearca un exercitiu: zambeste pentru 3 minute! Zambetul e molipsitor si te asiguram ca vei fi binedispusa toata ziua.


Noua ne place sa zambim zi de zi. Asta este unul dintre punctele forte ale echipei noastre. Unul dintre avantaje este ca toti suntem dispusi sa facem asta. De la prima ora a diminetii. Managere, trainerite, staff. Suntem cu zambetul pe buze si ne bem cafeaua chicotind si povestind despre diverse lucruri amuzante. Incearca sa zambesti in fiecare zi! Daca vrei o echipa zambareata, usile noastre sunt deschise. Insa, nu uita, necesita implicare si seriozitate!Alte noutati

Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Bucuresti
Angajari Videochat Fete