Contact Us

Formular de contact


0+8 =


Ce trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din echipa de Top a echipei Rich Girls?

06 Octombrie 2016 73 vizualizari

Afla ce iti trebuie pentru a te angaja la Rich Girls Studio

Ce iti trebuie pentru a face parte din echipa Rich Girls Studio De cele mai multe ori, job-ul de model este descris ca fiind unul usor, in care banii se fac in cantitati neglijabile insa fara efort si fara mult timp alocat cercetarii. Nu este deloc asa. Stiti cat de mult trebuie sa muncesti ca sa ajungi in Top? Stiti cata implicare, seriozitate si lucruri invatate necesita un statut de model independent de Top?

Va spunem noi. A fi in top inseamna sa muncesti mult, sa inveti multe lucruri noi si sa ai la dispozitie multa ambitie si perseverenta. Cam asta inseamna. Nu e genul de job in care ti-ai luat geanta, ai plecat acasa si ai uitat ca trebuie sa mai lucrezi. Nu, e genul de job care cere sa fii in continua invatare, sa pretuiesti eleganta si sa o lasi sa fie o parte din tine. E genul de job in care trebuie sa intelegi ca tu poti cuceri lumea si ca poti fi cea mai importanta piesa a unui puzzle.

Un alt aspect este cunoasterea limbii engleze. Ca model de Top al Rich Girls Studio trebuie sa cunosti limba engleza la un nivel avansat, pentru a putea purta conversatii lungi si a crea relatii frumoase de prietenie cu membrii.

Nu poti fi model de Top daca nu ai grija de tine si daca nu te impui prin eleganta si prin atitudine. Noi iti punem la dispozitie o multime de servicii de infrumusetare de care te poti bucura, toate sunt Gratuite si te ajuta sa iti cresti incasarile.

Programul e program! Chiar daca iti oferim posibilitatea de a avea un program flexibil, asta nu inseamna ca nu exista un orar pe care sa il respecti. Ca la orice alt job, ai o ora la care trebuie sa ajungi. E important sa il respecti pentru ca odata cu un orar bine stabilit, vin si castigurile mari si posibilitatea de a ajunge in Top!

Sa fii model de top in angajari videochat inseamna sa te implici, nu doar sa petreci niste ore online. Tocmai de aceea, aici intervin traineritele care te invata arta comunicarii nonverbale. Daca le asculti cu atentie, aplici ceea ce te invata, atunci garantat vei avea de castigat.

Acestea au fost doar cateva aspecte ale jobului de model de Top in echipa noastra! Te asteptam la o discutie libera... daca iti doresti venituri de peste 10.000$ pe luna!Alte noutati

Angajari Videochat Bucuresti
Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Fete