Contact Us

Formular de contact


4+5 =


Ce filme sa vizionezi atunci cand te plictisesti de cotidian?

11 Februarie 2016 162 vizualizari

Filme pentru relaxare

Angajari Rich Girls Studio videochat Bucuresti Fie ca esti pasionata de filmele de dragoste sau de cele de actiune, in fiecare film pe care ti-l vom recomanda, va fi prezenta o parte in care te regasesti. In fiecare zi in care vrei sa te relaxezi dar nu ai chef de iesit afara, de stat in spatii inchise sau pur si simplu de socializat, ti-am pregatit o lista cu filme, care, cu siguranta, te vor incanta:

1 - Inchisoarea ingerilor
Un film de vazut in orice zi, un film cu principii si povesti de viata, un film de oscar. Povestea te va incanta si te va face sa realizezi ca desi intr-un loc esti de nepretuit, in alte locuri esti necunoscut.

2 - Tacerea mieilor
O poveste care iti da de gandit. Un scenariu despre respect si ratiune. O poveste trista dar reala. Este un film psihologic usor de urmarit, mai ales daca ai o companie placuta.

3 - Al saselea simt
Iubire, disperare, gandire si mult curaj. O poveste de viata despre 2 suflete ratacite si o dragoste puternica, care face fata provocarilor si te face sa mergi mai departe. Imagine cu Claudia, modelul de la studioul de videochat Rich Girls din Bucuresti

4 - Stapanul inelelor - trilogie
O trilogie care merita un maraton de 12 ore. Aventura, prietenie, ireal, batalii intre bine si rau. Cam asa ar putea sa arate o zi din viata ta! O zi in care fugi de realitate si te cufunzi intr-o lume speciala, o lume a fantasticului, o lume relaxanta.

5 - Love, Rosie
O comedie romantica spre drama. Povestea a doi tineri care sunt cei mai buni prieteni inca de la varsta de 5 ani. Viata ii duce pe diferite cai, dar intotdeauna ajung unul la celalalt. Este o pelicula plina de trairi, zambete si pasiune.

Acestea au fost cele 5 filme pe care vi le-am recomandat cu mare drag. Pot fi vazute cu usurinta dupa serviciu sau in weekend-urile lungi, dupa o saptamana obositoare. Iti suntem alaturi cu cele mai bune sfaturi si iti recomandam cel mai tare job! Ai o multime de avantaje, program flexibil, venituri de peste 5000 lei pe luna, asigurare medicala la cea mai buna clinica privata din Romania si posibilitatea de a-ti achizitiona casa si masina intr-un timp foarte scurt! Te asteptam si pe tine in echipa noastra!Alte noutati

Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Bucuresti
Angajari Videochat Fete