Contact Us

Formular de contact


2+0 =


Cat de mult ne ajuta hobby-urile si care sunt cele mai intalnite?

28 Octombrie 2016 47 vizualizari

Sfaturi pentru relaxare de la Rich Girls Studio

Cat de mult ne ajuta hobby-urile si care sunt cele mai intalnite? Relaxarea este extrem de importanta, mai ales daca ai un job care te epuizeaza. Exista foarte multe feluri prin care ne putem relaxa si putem uita de viata cotidiana epuizanta in care ne invartim zi de zi. Ce inseamna sa aloci timp pentru relaxare? Inseamna sa ai grija de tine si de conditia ta fizica si psihica, sa dai randament la locul de munca fara sa fii tot timpul stresata si obosita. Iata cateva moduri prin care te poti relaxa si cateva hobby-uri pe care le poti valorifica:

- Cititul - Cititul te scoate din lumea reala. Indiferent ce tip de lectura este, cu siguranta te vei simti mult mai relaxata dupa ce pasesti intr-o alta poveste

- Plimbarea in parc - Fie ca e primavara,, toamna, vara sau iarna, o plimbare in parc este intotdeauna bine venita. O gura de aer proaspat, relaxarea mintii si uite asa reusesti sa capeti o stare buna.

- Vizionarea de filme bune - Indiferent de zi, un film bun te scoate din ale tale si te face sa te gandesti la alte lucruri, sa razi, sa plangi, sa ai diferite stari pe care nu le poti avea daca nu incerci sa iesi din circuitul plin de stres.

- Iesitul la Teatru, Opera sau Opereta - un act teatral te va umple mereu de energie si te va motiva sa iti schimbi starea intr-una entuziasta.

- Iesirea cu prietenii - De cate ori s-a intamplat sa iesi cu gasca de prieteni si sa vorbiti despre vrute si nevrute, sa ajungi acasa si sa ai o stare euforica, sa razi multe zile dupa?

- Seri de boardgames - la fel de relaxante si pline de energie, zambere si voie buna!

- Karaoke - chit ca faci karaoke acasa sau intr-un local, traiesti acelasi sentiment de eliberare si distractie.

Acestea au fost cateva dintre hobby-urile care te ajuta sa iesi din cotidian. La RichGirls-studio.ro ne dorim ca modelele noastre sa se distreze si sa fie relaxate. Sa profite de avantajele pe care le oferim si sa se bucure de decorurile senzationale in care lucreaza.

Daca doriti mai multe detalii despre job-ul de model, ne puteti contacta la 0722.10.10.20 !Alte noutati

Angajari Videochat Bucuresti
Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Fete