Contact Us

Formular de contact


6+7 =


5 criterii pe care trebuie sa le urmaresti atunci cand iti cauti job

18 Februarie 2016 193 vizualizari

Tu ce iti doresti de la noul tau job? Iata 5 sfaturi pentru angajare

Rich Girls Studio iti spune care sunt cele 5 criterii de urmarit atunci cand iti cauti job Cred ca suntem cu totii subiectivi, privind raspunsul acestei intrebari! Acum, depinde de preferinte, domeniu si cati bani vrei sa castigi. Nu e deloc simplu sa gasesti job-ul potrivit pentru tine. Trebuie sa stii ce iti place sa faci, si, de cele mai multe ori, nu conteaza ce iti place, pentru ca acel ceva, fie e platit prost, fie nu e potrivit pentru tine. Sunt mai multe criterii atunci cand iti alegi locul de munca potrivit.

1. Echipa
E foarte important sa lucrezi intr-o echipa in care sa te simti bine. Oricat de mult ai castiga sau oricat de mult ti-ar placea ceea ce faci, daca in colectivul de la job nu te simti bine, clar nu mai are nicio importanta remuneratia.

2. Managerii
Se intampla de foarte multe ori, desi incerci din rasputeri sa muncesti foarte mult, sa te afirmi, sa vii cu idei bune, sa nu le fi pe plac, sa nu se comporte cum iti doresti, intr-un cuvant, sa fie doar manageri, nu leaderi.

3. Salariul
Este factorul decisiv. De cele mai multe ori, accepti ca salariul tau sa fie mai mic la inceput. Trebuie sa arati ca esti capabil de un salt, ca stii sa iti faci treaba bine si ca meriti ceva mai mult. Daca dupa o anumita perioada, vezi ca nu esti apreciat si in bani(in fond, pentru asta muncim), situatia se schimba: oricat de mult ti-ar placea sa fii in sanul echipei minunate, cauti ceva mai bun, cauti stabilitate si independenta financiara.

4. Sistemul de invatare
Vi s-a intamplat vreodata sa aveti parte de un loc de munca de la care sa nu invatati nimic? Te duci la munca in fiecare zi cu acelasi scop: sa repeti ce faceai in ziua precedenta. Nu exista invatare, nu exista avansare, practic, daca nu inveti ceva acasa sau din alte parti, ai scadea in cunostinte si cultura generala.

5. Locatia
Biroul tau este biroul tau. In unele momente, e crucial sa fii singur ca sa te poti concentra. Chiar daca un open space este amuzant si te relaxeaza, uneori trebuie sa iti faci treaba bine si atat. Cu multe voci, momentele in care nu dai randament cresc si, la sfarsitul zilei, nu iti vei mai stii propriul nume. De asemenea, depinde si unde e plasata locatia in sine. Daca faci 2 ore pana la munca, pierzi cate 20 de ore/saptamana din viata si esti si foarte obosit.

Cam astea sunt criteriile dupa care cu totii ne ghidam. La fiecare job, unul dintre ele, era minunat. Dar restul... lasau de dorit. Nimanui nu ii place sa isi caute job luni intregi, cu totii am trecut prin asta si am incercat sa ne gasim job-ul perfect. Atunci cand te simti excelent intr-un loc, te intelegi bine cu toata lumea, fie veniturile sunt prea mici, fie e la iesire din Bucuresti.

Suntem gata sa respectam toate criteriile dupa care te ghidezi. Vino in sanul unei echipe minunate, unde managerii sunt gata sa te ajute cu orice ai nevoie, veniturile sunt peste 2000$ pe luna, ai mereu ceva de invatat iar locatia este foarte aproape de toate mijloacele de transport!

La Rich Girls, experienta nu este necesara, si, suntem convinsi, ca vei invata in fiecare zi ceva nou. Drept urmare, vino in echipa noastra si vei invata ce inseamna un job perfect!Alte noutati

Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Bucuresti
Angajari Videochat Fete