Contact Us

Formular de contact


2+8 =

Raspunsuri la intrebarile frecvent intalnite despre Rich Girls

Dacă vin la interviu trebuie să dau și o probă ?

Nu va trebui să dai nicio probă în timpul interviului. Interviul va însemna o discuție liberă cu o persoană pregătită în acest sens. Vom fi atenți în principal la modul în care comunici. După discuție, vom face cu tine un tur al studioului Rich Girls, pentru a vedea ce se întâmplă la noi, timp în care îți vom și răspunde la întrebări. Nu îți impunem un termen de răspuns, ci va depinde doar de tine dacă dorești să accepți jobul sau nu.

Care sunt castigurile pe care le-aș putea obtine dacă lucrez pentru Rich Girls?

Încă din prima lună îți oferim posibilitatea de a câștiga chiar și $1000. Totul ține de persoana ta, dacă ești o persoană comunicativă, dacă știi să accepți ajutorul pe care ți-l vor oferi colegii tăi, trainerii. De asemenea, este foarte important și nivelul limbii engleze. Dacă știi să conversezi în limba engleză, atunci vei avea doar de câștigat. Aspectul fizic poate să te ajute, dar nu este o cerință obligatorie.

Care este programul de muncă în cadrul studioului ?

Vei avea parte de un program flexibil, cu posibilitatea de a munci în ture și de a-ți alege turele după cum dorești. Poți să muncești cât dorești, dar este indicat să ai cel puțin 40 de ore pe săptămână pentru a avea parte de încasări bune.

Sunt studentă și nu vreau să îmi pic examenele. Cum procedez ?

Multe dintre viitoarele tale colege sunt studente, iar noi nu ne-am opus niciodată acestui lucru. Din contră, îți oferim posibilitatea ca în sesiune să îți iei concediu pentru a te putea pregăti pentru examene. Mai există posibilitatea de a-ți mula programul de lucru pe programul de la facultate în timpul sesiunii și să faci mai puține ore la job.

Aveți posibilitatea de a oferi cazare ?

Da, avem și această opțiune. Avem apartamente de lux pentru modelele noastre în apropierea clădirii în care este studioul. Vom discuta încă de la început acest aspect, pentru a putea să reușim relocarea în timp util.

Dacă hainele din garderoba mea nu corespund ?

La orice job ai merge, există o perioadă în care te acomodezi și vezi dacă îți place sau nu, dacă rămâi acolo sau dorești să îți cauți altceva. Îți recomandăm ca pentru început să vii cu o bluziță de la tine din garderobă, una care consideri că îți poate scoate mai mult în evidență corpul. După ce vei avea puțină experiență, trainerii te vor ajuta să te îmbraci, iar Rich Girls te va putea finanța pentru a-ți achiziționa hainele în care să te simți bine.

Dacă nu vreau să știe lumea cu ce mă ocup ?

Îți asigurăm confidențialitatea prin mai multe moduri. În primul rând, nu vei apărea pe niciun site din Romania. Apoi, toate datele tale personale vor fi securizate. Pozele de profil sau de prezentare vor fi făcute și prelucrate în cadrul studioul Rich Girls. Studioul se află într-o clădire de birouri, fără să fie semnalizat în vreun fel.

Cum sunt plătită ?

Vei fi plătită de două ori pe lună, în funcție de încasările pe care le-ai făcut. Suntem transparenți, ceea ce înseamnă că o să poți să vezi în orice moment câte ore ai muncit, care sunt încasările tale și care este comisionul pe care îl primești. Comisionul este de 50% net (în mână). Vei primi și bonusuri de sărbători, pentru încasări, pentru performanță, pentru fidelizare și pentru recomandări.

Pot să aleg între secțiunea adult și non-adult ?

Da, vei putea să alegi în care secțiune să profesezi. Dar mai multe detalii cu privire la aceste două secțiuni vei primi în momentul în care ne vom întâlni față în față.

Dacă aleg secțiunea Adult, sunt obligată să mă dezbrac ?

Vrem să înțelegi că nimeni nu te va obliga să faci ceva ce nu îți dorești. Totul depinde de tine, de inhibițiile pe care le ai și de modul în care îți place să comunici. Dacă reușești să atragi atenția prin comunicare, prin ținute și prin zâmbete, atunci nu va trebui să faci nimic în plus. Este decizia ta când să începi să folosești și alte metode.

Ce să spun familiei când mă vor întreba cu ce mă ocup ?

Sunt multe lucruri care se spun despre activitatea de videochat, dar te vei convinge singură că multe sunt fabulații. Vei vedea la interviu și în cadrul turului prin studioul Rich Girls că este un job cu integritate și care oferă multe perspective și provocări. Părinților tăi poți să le spui adevărul, este chiar indicat. Mai mult, sumele pe care le poți câștiga aici surclasează multe dintre job-urile din țara noastră.

Încă nu am împlinit 18 ani, dar vreau să muncesc la Rich Girls. Este posibil ?

Nu angajam minori. După ce ai trecut de vârsta de 18 ani, vei fi bine-venită în cadrul studioului nostru.

Trebuie să vin la studio sau pot să muncesc și de acasă ?

Având în vedere că experiența noastră de 16 ani pe piața de profil ne-a adus și un statut foarte bun, nu ne permitem să oferim clienților decât profesionalism și servicii de calitate. Muncind de acasă există posibilitatea de a nu avea decorurile cele mai bune, de a avea o rețea nesecurizată, de a avea aparatură tehnologică depășită. Din acest motiv angajam doar persoane care doresc să lucreze în videochat din cadrul studioului Rich Girls.

Vrea și prietenul meu să muncească în videochat. Este posibil ?

Nu angajam persoane de sex masculin.

Nu stau foarte bine cu limba engleză, ce îmi recomandați ?

Poți să încerci să vii să lucrezi, dar vei vedea că este foarte importantă comunicarea în acest domeniu. Dacă ai totuși cunoștințe minime, aici ai posibilitatea să ți le îmbunătățești, discutând tot timpul cu clienții, care sunt străini. Nu toți știu să vorbească engleza foarte bine. Poți să iei și ore de limba engleză, iar trainerii te vor ajuta de asemenea să îți crești nivelul de comunicare în limba engleză.

Îmi puteți spune care este legislația care reglementează serviciile de videochat?

Legea 196/2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003 sunt cele două legi pe care le respectăm și care ne permit să dovedim că prestăm servicii legale și că nu ieșim din limitele legii. Pentru că noi dorim să ne dezvoltăm constant, să câștigăm încrederea partenerilor și nu să fim discreditați sau să avem probleme cu legea, te asigurăm că tot ceea ce facem se bazează pe un cadru legal. Poate că sunt unele studiouri de videochat care au scăpări în acest sens, dar acest lucru nu se va întâmpla la Rich Girls. Contractul pe care îl vom încheia va conține o secțiune completă cu privire la obligațiile și drepturile părților.

Trebuie să fiu fotomodel ?

Activitatea de videochat se bazează în principal pe comunicare, pe construirea unei relații online de lungă durată, pe atragerea privirilor membrului și pe un zâmbet frumos. Un corp frumos poate să fie un atu, dar nu este obligatoriu acest lucru. Mai mult, poți să faci uz de salonul nostru de coafură, de solar, de machiaj, de traineri, toate pentru a-ți îmbunătăți aspectul.