Contact Us

Formular de contact


6+1 =


"Rich Girls - luxury feelings", marca inregistrata


"Rich Girls – luxury feelings” este o marca inregistrata si ne bucuram ca am putut sa va aratam si voua, inca o data, ca va oferim stabilitate, seriozitate si profesionalism. Suntem un studio de incredere si purtam cu mandrie acest nume.
Asa cum reiese si din denumirea pe care am dorit sa o inregistram, slogan care ne caracterizeaza, oferim angajatilor nostri sentimentul apartenentei la o lume luxurianta.
Am crescut alaturi de modelele noastre si ne-am dezvoltat. Datorita lor. Iar pentru aceasta le multumim.
Echipa din care urmeaza sa faceti parte este una plina de entuziasm, devotament, pasiune si profesionalism. Este o echipa sudata de dorinta de a reusi in ceea ce isi propune. Nu inseamna ca mediul de lucru nu este unul relaxant. Din contra, ne bucuram de fiecare clipa impreuna, munca devenind o reala placere.
Nu demult, Marilyn Monroe, una dintre cele mai frumoase femei, a spus: “Da-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea”. Asta vrem sa facem si noi. Echipa, increderea, avantajele (solar, coafor, manichiurist) te pot ajuta sa ajungi unde iti doresti cu adevarat. Avem grija de tine si de visele tale!
Privim cu patos spre viitor si fericirea este pe primul loc!


Te asteptam!

Rich Girls luxury feelings este marca inregistrata