Siguranta la locul de munca in domeniul videochat – informatii utile pentru modele sau viitoare modele

Daca esti tentata sa incepi o cariera de model videochat, probabil ca te-ai lovit de dificultati legate de perceptia celor din jur legata de acest domeniu. Multe persoane nu stiu prea bine in ce consta aceasta activitate si pot sa te faca sa te ingrijorezi, spunandu-ti multe lucruri aflate din auzite.

Un lucru repetat frecvent este ca modelele sunt expuse, din punct de vedere al confidentialitatii, pe diferite site-uri. Apar retineri si cu privire la activitatea propriu-zisa a modelelor.

In cele ce urmeaza, poti afla de ce lucrurile pe care s-ar putea sa le auzi vorbindu-se despre videochat nu sunt conforme cu realitatea si cum poti avea cele mai sigure conditii de munca in acest domeniu.

Ce presupune siguranta la locul de munca, atunci cand esti model videochat?

Unul dintre cele mai importante aspecte consta in masurile luate de studioul la care lucrezi, pentru a asigura cele mai bune conditii pentru modele. De aceea, este indicat sa alegi cu atentie locul unde iti incepi sau continui cariera, pentru ca astfel te asiguri ca ai cea mai buna experienta in ceea ce priveste activitatea de model.

Siguranta la locul de munca in acest domeniu inseamna totalitatea beneficiilor puse la dispozitia modelelor, de la transparenta castigurilor si a activitatii, pana la asigurarea unui spatiu de lucru adecvat. La Rich Girls Studio, te bucuri de urmatoarele avantaje:

 • respectarea conditiilor legale din Romania, legate de serviciile de videochat – contractul incheiat transparent, care contine obligatiile si drepturile partilor, precum si posibilitatea de a-ti controla castigurile in timp real, pentru siguranta financiara a activitatii tale;
 • confidentialitatea totala prin faptul ca nu vei aparea pe site-uri din Romania;
 • datele personale securizate si pozele de profil realizate exclusiv in cadrul studioului;
 • spatiul in care se lucreaza nu este semnalizat si te bucuri de conditii de lux, la standarde inalte de siguranta a aparaturii si a cladirii;
 • posibilitatea de cazare in apartamentele studioului, pentru a fi sigura ca poti sa-ti desfasori activitatea fara grija unui loc unde sa stai;
 • odata cu acumularea experientei, posibilitatea de finantare a garderobei;
 • servicii de infrumusetare la studio, pentru a avea cele mai bune rezultate in cadrul activitatii tale.

De asemenea, in cadrul studioului sunt bine delimitate sarcinile fiecarui model, in functie de tipul de activitate de videochat ales, adult sau non-adult. In momentul angajarii, tu decizi varianta optima pentru tine, in functie de abilitatile si atuurile tale. Astfel, ai siguranta ca vei face doar ceea ce esti dispusa, fara sa simti ca treci peste limitele pe care ti le-ai impus.

Sanatate si siguranta la locul de munca: sfaturi utile pentru viitoarele modele

In afara de conditiile puse la dispozitie de catre studioul de videochat, exista anumite sfaturi utile pentru modele, in timpul interactiunii cu membrii. In functie de sectiunea in care doresti sa iti desfasori activitatea, este important sa:

 • comunici eficient, pentru a transmite mesajul in mod adecvat;
 • impui anumite limite in interactiunea cu membrii, pentru a aplana unele situatii mai delicate;
 • discuti cu trainerii despre dificultatile intampinate, pentru a obtine cele mai bune indrumari;
 • nu-ti expui datele personale fata de membri, pentru a avea parte de cel mai inalt grad de confidentialitate si siguranta.

De asemenea, ca la orice loc de munca, este important sa reusesti sa te relaxezi cat mai mult in timpul liber. Deoarece este un job bazat de comunicare, este nevoie de o anumita stare de spirit pentru a purta discutii interesante cu membrii, care se poate sa iti afecteze nivelul de energie destul de mult. Investeste o parte dintre sumele mari castigate in acest domeniu pentru a merge in vacante care te ajuta sa te destinzi.

La orice job este posibil sa traversezi perioade dificile, mai ales in faza de inceput. Pentru a trece peste eventualele dificultati, este esential sa comunici cu trainerii, care te pot ajuta cu sfaturi si recomandari.

Ca orice domeniu, si videochat-ul vine cu provocarile sale, dar modelele nu trebuie sa se ingrijoreze in ceea ce priveste siguranta la locul de munca. Acestea se bucura din partea studioului de cele mai inalte standarde pe toate planurile, de la conditiile excelente din spatiul de lucru, pana la confidentialitate si transparenta legala.

Surse foto: pixabay.com

Alte Noutati