Vrei sa fii model de videochat? Iata ce trebuie sa stii

Iti doresti un job care sa iti permita un stil de viata luxos? Vrei un venit lunar de peste 5000$ fara sa fie nevoie sa pleci din tara? Te-ai saturat sa platesti chirie si vrei sa ai propria locuinta fara sa fie nevoie sa faci un credit? Le poti avea pe toate ca model la un studio de videochat.

De ce modelele Rich Girls obtin tot ce si-au propus? Pentru ca au alaturi cea mai buna echipa de training, iar incasarile lor sunt mai mari decat la oricare alt studio inca din prima luna.

Vrei sa fii model la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti?

Ce inseamna sa fii un model de videochat

Inca mai exista prejudecati despre jobul de model videochat, desi astazi studio-urile sunt tot mai transparente in comunicarea lor si dau cat mai multe detalii despre ce implica acest jos si cum arata viata unui model de videochat.

Exista o conceptie gresita, conform careia femeile care aleg sa se angajeze ca modele de videochat fac acest lucru din dorinta de a munci cat mai putin. Din contra, sa fii model de videochat prespune sa ai un program la fel de echilibrat ca la oricare alt job. Diferenta este ca in videochat exista o flexibilitate mai mare in privinta programului, fata de un job obisnuit. Insa numarul de ore lucrate este foarte important pentru incasarile unui model.

In plus, multi oameni cred ca modelele de videochat sunt persoane care sunt lipsite de educatie. Adevarul este ca modelele vorbesc adesea mai multe limbi straine, au o cultura generala vasta si reusesc sa poarte conversatii online pe diferite teme cu persoane din toate colturile lumii.

Vrei sa stii mai multe despre cum e sa fii model videochat? Vino la un interviu!

Cum e viata unui model de videochat?

Viata unui model de videochat presupune sa nu te opresti niciodata din a invata lucruri noi. Fetele stiu cat de importanta este imaginea lor in fata camerei si isi dedica timp pentru ingrijirea personala. Desigur, un avantaj important il constituie sprijinul pe care studio-ul il ofera pentru ca acestea sa arate impecabil in fiecare zi.

Inainte de fiecare tura, modelele beneficiaza de servicii de infrumusetare gratuite, direct la studio. Astfel ca nu mai pierd timp si bani pentru a arata ca o vedeta de televiziune in fiecare zi.

Totodata, acestea au parte de training de calitate, care le asigura trafic de calitate in fiecare zi si incasari pe masura. Modelele au parte de trainer personal care le indruma si le ajuta sa depaseasca orice inconvenient ar putea aparea. Este normal sa ai incasari mari din prima luna cand ai parte de suport de la inceput.

In plus, datorita sistemului de training unic la nivel international, chiar si modele independente care fac videochat de acasa au reusit sa isi tripleze incasarile colaborand cu Rich Girls Studios.

Vrei sa faci si tu parte dintr-o echipa care crede in tine si care te sustine? Alatura-te echipei Rich Girls Studios.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa fii model de videochat?

Vrei sa obtii in scurt timp tot ce ti-ai dorit? Atunci ar trebui sa stii ce inseamna sa fii model de videochat la un studio care te sustine.

Inca de la interviu, vei afla mai multe informatii despre jobul de model si vei putea alege ce categorie ti se potriveste: videochat adult sau videochat non adult. Vei primi mai multe detalii despre site-urile pe care vei avea conturi si despre sistemul de lucru care iti permite sa ai incasari mari din prima luna.

Cand te angajezi ca model la Rich Girls Studios te bucuri de o multime de beneficii din prima zi. Si ai siguranta ca ai alaturi un partener care te sustine atunci cand vrei sa investesti in viitorul tau: fie ca este vorba despre posibilitatea de a-ti cumpara o casa sau o masina sau despre operatii estetice.

Cea mai mare echipa de training iti este alaturi in fiecare zi si iti ofera tot suportul in drumul tau catre succes. Daca stii limba engleza la nivel conversational, esti o persoana ambitioasa si perseverenta, atunci vei putea beneficia de programele intensive de training din cadrul Centrului de Excelenta in Training Rich Girls Studios. Datorita acestor programe, modelele Rich au reusit sa obtina incasari de peste 10.000$ in doar 10 ture.

Ai auzit de bonusul de angajare? Orice model nou beneficiaza in prima luna de un bonus de angajare de pana la 3000$.

Tu ce mai astepti? Esti gata sa iti schimbi viata? Vino la un interviu!

Alte Noutati