Flirt: Ce este si ce tipuri de flirt poti utiliza atunci cand esti model online

Chiar daca traim in era tehnologiei, inca exista anumite gesturi care pot face ziua mai frumoasa unei persoane si care pot fi facute atat in viata reala, cat si prin intermediul unei camere web. Te-ai fi gandit vreodata ca poti flirta cu o persoana care nu se afla in mod real langa tine? Ei bine, modelele de videochat fac acest lucru aproape zilnic. Flirtul de la distanta cu persoanele aflate la capatul celalat al comunicarii este posibil, ba mai mult, este si recomandat, daca iti doresti sa interactionezi si sa empatizezi cu cel care te priveste.

Datorita mediului de lucru, ca model de videochat trebuie sa afisezi intotdeauna o imagine placuta si sa ai o stare de spirit pozitiva, ba mai mult, trebuie sa transmiti cat mai mult! Astfel, afla in cele ce urmeaza ce este flirtul si ce tipuri de flirt poti utiliza atunci cand vrei sa performezi in cariera ta de model online.

Ce este flirtul?

Flirtul este o modalitate indirecta si distractiva de a-i spune unei alte persoane ca esti interesata sau atrasa intr-un anume fel de ea. Sau daca exista un barbat pe care il placi, s-ar putea sa faci un pas in plus si sa treci langa biroul lui si sa il saluti in fiecare dimineata. Cochetarea cu o anumita persoana nu este un lucru deloc rau. Ba mai mult, poate duce la materializarea unor lucruri frumoase, daca interesul este din ambele parti.

Tipuri de flirt pentru modelele de videochat

Atunci cand vine vorba despre tipuri de flirt la care modelele online pot apela, ei bine, exista cinci mari categorii cu detalii specifice, care sunt destul de usor de pus in practica. Desigur, trebuie sa adaptezi fiecare informatie in functie de personalitatea ta, insa tine cont de faptul ca mereu trebuie sa fie o atmosfera cat mai naturala, fara lucruri fortate.

Iata tipurile de flirt pe care le poti utiliza:

  • TraditionalIn aceasta categorie, barbatii au mult mai multe sanse sa faca prima miscare, in timp ce femeile sunt fericite sa astepte cavalerul lor in armura stralucitoare sa vina galopand pe calul lui alb. Bine, o fata poate visa! Un bun exemplu in care poti vedea acest stil de flirt in actiune este date-ul online. Flirtul traditional creste in popularitate, iar femeile sau barbatii pot, literalmente, alege partenerul. Daca traditionalistii sunt stilul tau, atunci este important sa ai o fotografie de profil atractiva, pentru a-i atrage pe acestia sa-si faca miscarea!
  • FizicIti place sa flirtezi fara sa spui niciun cuvant? Sau iti place sa-ti lasi corpul sa vorbeasca pentru a atrage atentia acelei persoane speciale pe care ai „pus ochii”? Imagineaza-ti acest scenariu: Cand incepi sa razi, mana ta merge in mod natural catre genunchiul celuilalt si il atinge usor. Acesta este un mod sigur de a conduce gandurile spre zona de flirt, care te intereseaza, fara ca un cuvant sa-ti treaca buzele! In cazul modelor de videochat, acest tip de flirt fizic poate fi facut putin diferit. Atunci cand este facut, poti sa iti atingi tu umarul, mana sau obrazul, iar acest gest poate fi interpretat ca fiind senzual si, in acelasi timp, un indice al flirtului.
  • SincerAcesta este de departe cel mai frecvent tip de flirt. A vedea pe cineva care iti ia fantezia pe care o transmiti pe camera si care doreste sa „sparga gheata” complimentandu-ti felul de a fi este un stil de flirt usor si subtil. Acest mod este o cale rapida catre gasirea unui „teren comun”, care poate duce la legaturi emotionale care se pot dezvolta. Chiar daca nu depaseste o comunicare de cateva zeci de minute, acesta este, totusi, un bonus.
  • JucausAceasta metoda de flirt poate fi clasificata ca fiind cea mai controversata. Oamenii care folosesc flirtul ca instrument, mai mult decat pentru a dezvolta o relatie sau sentimente serioase (deoarece nu sunt interesati de cineva, dar exista un interes la mijloc), se incadreaza in aceasta categorie. De exemplu, flirtezi pentru a controla o situatie? Sau poate flirtul este un mijloc pentru un anume scop? Asta inseamna ca folosesti un flirt jucaus!
  • PoliticosUltimul stil este, de asemenea, cel mai putin evident si este iubit de cei linistiti si introvertiti. Cu toate acestea, exista un dezavantaj in a fi prea politicos si asta este: nimeni nu poate observa ca flirtezi, deoarece, in acest caz, semnalele nu sunt evidente. Cu toate acestea, avantajul flirtului politicos il reprezinta faptul ca este, adesea, cel mai autentic.

Trucuri pe care le pot folosi modele pentru a flirta

Pe langa tipurile de flirt pe care le poti utiliza, mai exista si cateva trucuri pe care orice model de videochat ce isi doreste o cariera prospera trebuie sa le stie. Astfel, iata cateva detalii mici care pot conta si pot fi utilizate drept trucuri pentru a flirta cu usurinta:

  • ZambetulCe poate fi mai usor decat sa zambesti constant? In acest fel, cel care se afla la capatul celalalt al conexiunii se va simti in largul lui, datorita energiei pozitive pe care tu o transmiti, si poate chiar simti o anumita chimie, dusa usor spre flirt;
  • Mici gesturiMulti barbati considera atractiv momentul in care o femeie isi trece mana prin par sau isi atinge umerii. Poti decurge la astfel de gesturi simple, care pot fi considerate atragatoare;
  • Atmosfera din incapereChiar daca modelele de videochat sunt adesea atente la acest aspect, trebuie sa stii ca te poti ajuta de lumina, lumanari si alte mici detalii din jur pentru a crea o atmosfera relaxanta. Cu ajutorul discutiilor, poti duce totul mult mai usor in zona de flirt.

Astfel, daca te atrage domeniul acesta si vrei sa te angajezi in videochat, poti utiliza aceste trucuri, pentru a te asigura ca empatizezi cu persoana care se afla la capatul celalalt al comunicarii. Acest lucru iti poate aduce numeroase avantaje ca model de videochat!

Surse foto: shutterstock.com

Alte Noutati