Ce trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din echipa de Top a echipei Rich Girls?

Afla ce iti trebuie pentru a te angaja la Rich Girls Studio

De cele mai multe ori, job-ul de model este descris ca fiind unul usor, in care banii se fac in cantitati neglijabile insa fara efort si fara mult timp alocat cercetarii. Nu este deloc asa. Stiti cat de mult trebuie sa muncesti ca sa ajungi in Top? Stiti cata implicare, seriozitate si lucruri invatate necesita un statut de model independent de Top?

Va spunem noi. A fi in top inseamna sa muncesti mult, sa inveti multe lucruri noi si sa ai la dispozitie multa ambitie si perseverenta. Cam asta inseamna. Nu e genul de job in care ti-ai luat geanta, ai plecat acasa si ai uitat ca trebuie sa mai lucrezi. Nu, e genul de job care cere sa fii in continua invatare, sa pretuiesti eleganta si sa o lasi sa fie o parte din tine. E genul de job in care trebuie sa intelegi ca tu poti cuceri lumea si ca poti fi cea mai importanta piesa a unui puzzle.

Un alt aspect este cunoasterea limbii engleze. Ca model de Top al Rich Girls Studio trebuie sa cunosti limba engleza la un nivel avansat, pentru a putea purta conversatii lungi si a crea relatii frumoase de prietenie cu membrii.

Nu poti fi model de Top daca nu ai grija de tine si daca nu te impui prin eleganta si prin atitudine. Noi iti punem la dispozitie o multime de servicii de infrumusetare de care te poti bucura, toate sunt Gratuite si te ajuta sa iti cresti incasarile.

Programul e program! Chiar daca iti oferim posibilitatea de a avea un program flexibil, asta nu inseamna ca nu exista un orar pe care sa il respecti. Ca la orice alt job, ai o ora la care trebuie sa ajungi. E important sa il respecti pentru ca odata cu un orar bine stabilit, vin si castigurile mari si posibilitatea de a ajunge in Top!

Sa fii model de top in angajari videochat inseamna sa te implici, nu doar sa petreci niste ore online. Tocmai de aceea, aici intervin traineritele care te invata arta comunicarii nonverbale. Daca le asculti cu atentie, aplici ceea ce te invata, atunci garantat vei avea de castigat.

Acestea au fost doar cateva aspecte ale jobului de model de Top in echipa noastra! Te asteptam la o discutie libera... daca iti doresti venituri de peste 10.000$ pe luna!
Alte noutati


Contact
Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
(+40) 746 10 10 20
(+40) 722 10 10 20
(+40) 786 10 10 20
E-mail
Contact
contact@richgirls-studio.ro
Parteneri
partener@richgirls-studio.ro
Angajari
hr@richgirls-studio.ro
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
5+7=
Newsletter

Aboneaza-te si fii prima care afla ofertele noastre!

Despre noi

Experienta, entuziasmul si tineretea caracterizeaza echipa Rich Girls. Ne place ceea ce facem. Suntem seriosi, iar cand promitem ceva, ne tinem de cuvant.

Seriozitatea de care dam dovada nu implica lipsa umorului. Suntem prieteni si importanti unul pentru celalalt.


Aplica acum si poti avea
masina visurilor tale!

Aplica
ACUM!