Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri

Cel mai important aspect de care sa tii cont cand alegi un studio de videochat este echipa. Pentru ca o echipa completa, cu experienta, te poate ajuta sa ajungi la incasari mari inca din prima luna. Este adevarat ca depinde si de tine, de cat timp si efort esti dispusa sa investesti pentru a-ti atinge obiectivul, insa echipa iti deschide un drum mai usor catre succes.

La Rich Girls Studios ai o intreaga echipa care se asigura ca fiecare detaliu este bine pus la punct inainte de a intra online. Ai parte de servicii de infrumusetare gratuite direct la studio, sedinte foto si video profesionale, o recuzita completa din care poti sa alegi tinute potrivite stilului tau si cea mai buna echipa de training din industrie.

Trainerii Rich Girls iti sunt alaturi inca din etapa urmatoare angajarii tale la studio, te invata tehnici pe care nu le vei afla in alta parte si te ajuta sa cunosti si sa te acomodezi rapid cu cele mai bune siteuri de videochat, indiferent ca alegi videochat adult sau videochat non-adult.

De ce sa lucrezi pe mai multe site-uri?

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 1Echipa de training Rich Girls a dezvoltat un sistem de training performant, bazat pe lucrul pe mai multe site-uri de videochat simultan, care la ajuta pe modele sa aiba trafic mai mare, de calitate si sa eficientizeze timpul petrecut online.

Sigur, la prima vedere s-ar putea sa ti se para dificil sa lucrezi pe mai multe site-uri de videochat in acelasi timp, insa in perioada de training vei descoperi tehnici utile pe care le poti folosi zi de zi in activitatea ta online. Traineritele Rich Girls le ajuta pe modele sa jongleze cu site-uri de top de videochat pentru a valorifica tot timpul petrecut online.

In timp ce modele care lucreaza in exclusivitate cu un site se plang constant ca sunt zile sau chiar perioade cand traficul e scazut si castigurile sunt tot mai mici, modelele Rich Girls au parte de trafic de calitate constant si castiguri tot mai mari lucrand pe cele mai bune siteuri de videochat. In acest fel, atunci cand pe un site traficul este mai mic, poti profita de traficul crescut pe un alt site. Jongland cu mai multe site-uri simultan nu pierzi timp plictisindu-te online, ci castigi intr-un singur minut de 3 ori mai mult decat daca ai lucra in exclusivitate cu un site.

Vrei sa vezi cat de eficient este acest mod de lucru? Vino la un interviu!

De ce castigi mai multi bani cand lucrezi pe mai multe site-uri?

Castigi mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri pentru ca ai in permanenta trafic. Modelele care lucreaza exclusiv pe un site se plang deseori ca nu au trafic, ca stau multe ore degeaba si asta se traduce in incasari mici la finalul perioadei.

Insa, cand lucrezi pe mai multe site-uri poti profita de intervalele bune de trafic de pe fiecare site, poti explora diferite audiente si poti sa obtii incasari de 3 ori mai mari decat daca ai lucra pe un singur site.

Majoritatea modelelor care au inceput sa lucreze pe mai multe site-uri dupa ce au fost exclusiv pe unul, inclusiv cele care au facut videochat de acasa, au constatat ca incasarile lor au crescut la finalul perioadei pentru acelasi numar de ore lucrate.

Vrei sa ai parte de cel mai bun training? Vino in echipa Rich Girls!

De ce ai incasari mari ca model la Rich Girls Studios?

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 3Datorita unei echipe performante cu o experienta de peste 18 ani. Ai parte de training inainte de prima tura online, iar pe tot parcursul perioadei vei avea in permanenta parte de ajutorul echipei de training. Vei invata tehnici de lucru multi site care iti permit sa intelegi cat mai bine site-urile pe care alegi sa lucrezi si sa obtii castiguri cat mai mari inca din prima luna.

Insa, asa cum am mai spus, pentru a ajunge inca din prima luna la incasari mari este nevoie de seriozitate, perseverenta si dorinta de a atinge obiectivul stabilit cu echipa de training. Este si cazul Ioanei, model Rich Girls de doar 2 luni, fara experienta anterioara in videochat.

In prima luna, Ioana a obtinut incasari totale de 13.882$. Alaturi de trainerii Rich Girls a ales sa lucreze pe 4 site-uri premium: LiveJasmin, Streamate, ImLive si Cams.com. Iar acest mod de lucru i-a permis sa depaseasca 10.000$ inca din prima luna.

Tehnica multi-site i-a permis sa valorifice timpul pe care l-a petrecut in fata camerei. Daca alegea sa lucreze exclusiv pe un singur site, spre exemplu LiveJasmin, venitul ei in prima luna ar fi fost de doar 5904$. Lucrand pe mai multe site-uri simultan a obtinut incasari de 2163$ pe Streamate, 2275$ pe ImLive si 3540$ pe Cams.com pentru acelasi timp petrecut in fata camerei. Astfel ca la finalul lunii s-a bucurat de incasari mult mai mari pentru acelasi numar de ore lucrate.

In plus, mentinand un numar constant de ore in fata camerei, in a doua luna si-a putut mari castigurile, ajungand la 16.562$. Intr-o luna in care au fost anuntate schimbari in sistemul de procentaj pe un site, Ioana a reusit sa isi mareasca venitul fata de luna anterioara, lucrand pe mai multe site-uri. In timp ce pe LiveJasmin a obtinut 4757$, pe Cams.com a ajuns din a doua luna la 6069$, pe Streamate la 3187$ si pe ImLive la 2549$.

Vrei sa ai si tu castiguri mari din prima luna? Programeaza un interviu!

Exemple de incasari

August Cams

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 5

August Imlive

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 7

August Jasmin

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 9

August Streamate

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 11

Septembrie Cams

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 13

Septembrie Imlive

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 15

Septembrie Jasmin

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 17

Septembrie Streamate

Castigi de 3 ori mai mult cand lucrezi pe mai multe site-uri imagine 19

Don’t put all your eggs in one basket!

Si tu poti ajunge la incasari mari lucrand pe mai multe site-uri. Fie ca este model incepator si iti doresti sa ajungi la venituri mari de la inceput, fie ca ai deja experienta in videochat si vrei sa iti maresti veniturile, nu te limita sa lucrezi cu un singur site.

Devino model la cel mai bun studio, premiat international, la care ai o multime de avantaje de la inceput si un sistem de training care te ajuta sa ai incasari mari.

Tu ce mai astepti? Vino la un interviu!

Alte Noutati