Arta seductiei: cum sa cuceresti un barbat ca o adevarata gheisa. Secrete ascunse in istorie

richgirls-studio.ro, 24 aprilie 2021
Arta seductiei cum sa cuceresti un barbat ca o adevarata gheisa secrete ascunse in istorie-min

Arta seductiei a fost studiata inca din cele mai vechi timpuri, in diferite culturi de pe intregul mapamond. Daca in Japonia, in secolele trecute, o gheisa studia inca din copilarie arta de a deveni o adevarata artista, care putea intretine un barbat ore intregi, chiar si fara sa il atinga, in Italia curtezanele erau cele mai privilegiate femei, avand acces la studiu, ceea ce femeilor obisnuite le era interzis.

In articolul urmator vei vedea ce inseamna seductia, cum poti seduce un barbat in prezent, dar si ce tehnici foloseau femeile de-a lungul istoriei pentru a se face placute si adorate de barbati.

Arta seductiei - de la joc la arta

Sa poti seduce, cu adevarat, inseamna sa poti fi maestra intr-una din cele mai vechi arte folosite de femei, in epoci in care lucrurile erau total diferite iar cea mai importanta arma a sexului frumos era seductia.

Desi atunci cand vorbim despre seductie ne ducem cu gandul la flirturi nevinovate, priviri pe furis, maini trecute prin par in graba si atingeri nevinovate, acest joc banal inseamna mult mai mult. Jocul acesta din timpurile noastre, al epocii moderne, este doar o mica parte din ceea ce insemna arta de a seduce in secolele trecute.

Iata cateva din lucrurile pe care le faceau gheisele din Tara Soarelui Rasare pentru a fi placute si pentru a putea seduce orice barbat.

umbrela-min

Cum sa seduci un barbat. Reguli simple de urmat

Sa seduci un barbat poate parea, la prima vedere, destul de dificil. Insa, daca vei tine cont de cateva reguli si vei fi deschisa catre lucruri noi, nimic nu va fi imposibil. In plus, daca vei apela la echipa de la Rich Girls Studio, care se ocupa de trainingul modelelor de videochat, vei deveni experta in jocul seductiei, chiar mai repede decat te-ai astepta.

Iata cateva reguli simple de urmat atunci cand vrei sa seduci un barbat:

ochi-min
sexy 1-min

Puterea seductiei unei femei - cum sa te simti increzatoare

Sa fii seducatoare este, intr-adevar, o arta. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile si-au folosit puterea de seductie pentru a obtine ceea ce isi doresc sau chiar sa scape din situatii neplacute. Desi lucrurile s-au schimbat putin in prezent, o femeie are nevoie sa se simta increzatoare in puterea sa de seductie. Desi pare dificil, daca tii cont de cateva lucruri, poti deveni o maestra in arta seductiei.

Pentru a reusi sa fii seducatoare, sa poti obtine tot ce iti doresti de la un barbat, ai nevoie sa tii cont de cateva lucruri.

femeie-min
sexy-min

Daca vei tine cont de aceste sugestii vei putea seduce orice barbat iti doresti, ba mai mult decat atat, te vei simti puternica si increzatoare in fortele proprii atunci cand vei realiza cata putere detii si ce experta ai devenit in arta seductiei.

Tehnici de seductie folosite de femei de-a lungul istoriei

Daca in prezent o femeie se simte libera si poate seduce orice barbat exact asa cum isi doreste, in trecut, regulile erau mult mai stricte. Insa, acestea au inventat un intreg arsenal de arme de seductie, de tehnici, chiar si atunci cand totul era mult strict si rigid.

In secolele trecute, o tanara domnisoara nu se putea intalni singura cu un barbat, fie el si viitorul ei sot. Dar chiar si atunci cand erau mereu insotite, tinerele domnisoare reuseau sa fure inima domnilor.

Iata cateva dintre tainele seductiei folosite de femei in trecut:

Intr-o lume mult mai rigida decat cea din prezent, femeile reuseau sa se faca dorite cu ajutorul unor zambete timide, a unei priviri aruncate in graba sau a unei atingeri intamplatoare.

Secretele de seductie ale gheiselor

Pentru a stapani arta seductiei, este de preferat sa cunosti si cateva secrete bine pazite ale celebrelor gheise, femeile care au ridicat un simplu joc la rang de arta.

gheise-min

Daca iti doresti sa seduci un barbat, o poti face folosind tehnicile pe care le aveau femeile din trecut. Daca ai grija de tine si esti puternica si increzatoare in fortele proprii, nimeni nu iti va putea rezista!

Surse foto: pixabay.com

Alte noutati


Contact

Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
(+40) 746 10 10 20
(+40) 722 10 10 20
(+40) 786 10 10 20
E-mail
Contact
contact@richgirls-studio.ro
Parteneri
partener@richgirls-studio.ro
Angajari
hr@richgirls-studio.ro
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
2+8=
Newsletter

Aboneaza-te si fii prima care afla ofertele noastre!

Despre noi

Experienta, entuziasmul si tineretea caracterizeaza echipa Rich Girls. Ne place ceea ce facem. Suntem seriosi, iar cand promitem ceva, ne tinem de cuvant.

Seriozitatea de care dam dovada nu implica lipsa umorului. Suntem prieteni si importanti unul pentru celalalt.


Copyright (c) 2021 Luxury Art Photo S.R.L.Aplica acum si poti avea
masina visurilor tale!

Aplica
ACUM!