5 motive pentru care Rich Girls Studios este cel mai bun studio de videochat din lume!

    Daca te-ai uitat la anunturi de angajari videochat si iti doresti un job la un studio de videochat, este bine sa alegi un studio cu experienta care te poate ghida pe parcursul activitatii tale. Dar daca vrei sa fii model intr-o echipa performanta, iti oferim 5 motive pentru care Rich Girls Studio este cel mai bun studio de videochat din lume:
 
1. Cel mai bun sistem de training
 
    Echipa Rich Girls Studios a conceput programe de training pentru fiecare etapa in care se afla un model, astfel incat sa ii fie usor sa depaseasca dificultati care pot aparea pe parcusul activitatii de model de videochat.
 
    Fiecare model beneficiaza de training initial pentru a dobandi cunostintele necesare pentru inceput. Ulterior, modelele au parte de programe personalizate de training in functie de aptitudinile lor pentru a eficientiza fiecare moment petrecut online.
 
    Dupa perioada de acomodare, modelele au posibilitatea de a urma un program intensiv de training, conceput special de Rich Girls Studios pentru modele de top. Prin acest training intensiv, modelele au incasari de peste 10.000$ lunar.
 
2. Cele mai bune servicii de infrumusetare - GRATUIT
 
    Din echipa Rich Girls Studios fac parte doar profesionisti talentati, care stiu sa conceapa coafura, machiajul, manichiura sau extensiile de gene in functie de trasaturile modelului. Ei stiu cum sa puna in valoare calitatile fiecarei fete, ajutand-o sa fie increzatoare in fortele proprii.
 
    Modelele Rich Girls Studios au propriul salon de infrumusetare, pus la dispozitie de studio GRATUIT.
 
3. Cele mai reusite sedinte foto / video
 
    La fiecare sesiune foto sau video, modele Rich se simt precum vedetele. Stim cat de importanta este prezenta online a unui model, astfel ca le oferim gratuit modelelor noastre sedinte foto / video care le pun in valoare frumusetea si le ajuta sa ajunga in prim-plan pe site-urile partenere. Profilurile modelelor noastre se afla in permanenta in topuri.
 
4. Cele mai multe beneficii
 
    De la sisteme de bonusare incredibile, la excursii gratuite in intreaga lume, cazare gratuita in primele luni sau operatii estetice, oferim cele mai multe beneficii pentru modelele noastre.
 
5. No one left behind
 
    Stim cat de dificil poate fi inceputul in acest domeniu provocator, astfel ca avem grija sa le oferim suportul modelelor pe tot parcursul activitatii lor. Fiecare model are o trainerita care o indruma, ii ofera sfaturi si ii raspunde la intrebari.
 
    Daca vrei sa fii parte din echipa Rich Girls, tot ce ai de facut este sa tratezi acest job cu seriozitate si responsabilitate, sa iti doresti sa investesti timp si sa inveti. Noi vom avea grija sa iti oferim cele mai bune conditii pentru a-ti atinge obiectivele si de asta suntem cel mai bun studio din lume.
 

Facem angajari in videochat

Alte noutati


Contact
Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
(+40) 746 10 10 20
(+40) 722 10 10 20
(+40) 786 10 10 20
E-mail
Contact
contact@richgirls-studio.ro
Parteneri
partener@richgirls-studio.ro
Angajari
hr@richgirls-studio.ro
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
4+5=
Newsletter

Aboneaza-te si fii prima care afla ofertele noastre!

Despre noi

Experienta, entuziasmul si tineretea caracterizeaza echipa Rich Girls. Ne place ceea ce facem. Suntem seriosi, iar cand promitem ceva, ne tinem de cuvant.

Seriozitatea de care dam dovada nu implica lipsa umorului. Suntem prieteni si importanti unul pentru celalalt.


Aplica acum si poti avea
masina visurilor tale!

Aplica
ACUM!