Contact Us

Formular de contact


1+9 =


Scrisoare deschisa catre voi, viitoare Rich Girls

1 August 2017 130 vizualizari

Scrisoare deschisa catre voi, viitoare Rich Girls
Bineinteles ca nu de putine ori, in cadrul discutiilor libere, au fost puse intrebari de genul: "Ce trebuie sa fac sa castig mai mult?" "Trebuie sa imi dedic tot timpul job-ului?" " Trebuie sa imi schimb infatisarea? "Si nu numai... existau si dubii cum ar fi: "Nu cred ca ma pot ridica asteptarilor pe care voi le aveti de la mine.", "eu nu pot fi o femeie frumoasa", "eu nu o sa am niciodata castiguri de peste 10.000$ pe luna".

Draga noastra,

De-a lungul timpului ne-am confruntat cu o multime de situatii si putem spune ca experienta noastra ne-a propulsat in Top-ul celor mai iubite studiouri pe plan international. Daca vreti sa ajungeti modele de Top trebuie sa va implicati si sa munciti extrem de mult pentru a atinge performantele la care visati. In Studio-urile Rich Girls intalnesti cea mai mare echipa de trainerite specializate, care sar in ajutorul tau ori de cate ori vei avea nevoie.

Trebuie sa iti spunem inca de la inceput ca nu va fi usor sa ajungi un model de Top. Vei avea mult de munca iar noi te vom ajuta. Job-ul de model de videochat nu este unul usor sau din care sa ai castiguri foarte mari fara sa muncesti prea mult. Este un job care te solicita, din care ai tot timpul de invatat si care te ajuta sa iti descoperi calitatile. Este foarte important pentru noi ca tu sa iti cunosti atuurile si sa ti le evidentiezi. In cei peste 17 ani de experienta am crescut alaturi de modelele noastre si ne-am format o echipa foarte puternica si unita. Am facut greseli, am invatat din ele si am fost in continua dezvoltare. Avem o echipa minunata, muncitoare, ne e drag sa ne petrecem timpul impreuna si sa organizam petreceri.

Tu poti ajunge unul dintre modelele de Top ale Rich Girls Studios. Ai in spate o echipa super tare de trainerite care sunt gata sa sara in ajutorul tau si sa te ajute sa ai venituri de peste 5000$ inca din primele saptamani de munca. Ceea ce trebuie sa stiti este ca nu exista noroc, exista multa munca, implicare si seriozitate. Trebuie sa ii dedici destul de mult timp job-ului, trebuie sa ai un anumit nr ore online, trebuie sa vrei sa faci bani si sa ne lasi sa te ajutam si sa avem grija de tine si de imaginea ta. Crede-ne pe cuvant, orice femeie este frumoasa in felul ei, orice femeie este unica si orice femeie poate sa fie un model Rich. Pe langa suportul pe care ti-l oferim, am creeat un program flexibil pentru ca tu sa poti iesi, sa te poti relaxa si de ce nu... sa vii la petrecerile noastre.

Daca nu esti din Bucuresti, poti beneficia de Cazare gratuita intr-unul dintre apartamentele noastre de lux. Iti promitem, viata ta se va schimba iar lucrurile bune nu vor inceta sa apara: de imaginea ta vor avea grija Rebecka(make-up artist), Cristina (tehnician unghii), Ana (coafeza) si Maria(extensii gene), iar de toate aceste lucruri beneficiezi gratuit, tu, model independent in cadrul studio-urilor Rich Girls. A... si nu uita: Your Richness is Our Business!

Cred ca cel mai bine ne vedem la o bautura rece, intr-un cadru relaxant si foaaarte zambaret! Ce spui, te tenteaza? Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la 0722.10.10.20!

Te asteptam! Nu uita: KEEP CALM AND BE A RICH GIRL!Alte noutati

Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Bucuresti
Angajari Videochat Fete