Contact Us

Formular de contact


3+0 =


Experienta unui model RICH

20 Septembrie 2016 109 vizualizari

Ana, un model cu incasari de peste 10.000$, la Rich Girls Studio!Job-ul de model nu este unul usor sau fara stres. Trebuie sa stii sa comunici, sa fii serioasa si sa fii mereu pregatita sa inveti lucruri noi si sa iti doresti sa ai incasari de mii de dolari.

In echipa Rich, fiecare avantaj, e conceput special pentru ca modelul sa se simta bine. Serviciile de infrumusetare, cazarea gratuita, plata studiilor, trainingul specializat si cursurile de limba engleza sunt doar cateva dintre avantajele pe care le ai.

In echipa noastra se remarca modele de top, modele care au in fata o cariera internationala si care au o imagine impecabila. Unul dintre modelele noastre se numeste Ana si a vrut sa va impartaseasca experienta ei in echipa Rich Girls:

"Buna, sunt Ana, am 23 de ani si lucrez in domeniu de un an si jumatate. Pentru mine, inceputul a fost un soc, credeam ca banii se fac usor, fara munca. Eram rebela, le stiam pe toate, evident ca aveam incasari mici, pentru ca lucram in felul meu. Pana cand, am cunoscut o colega trainer care m-a convins ca am potential si ca trebuie sa schimb cam totul. Lucrez legal, imi declar toate veniturile de patru zerouri in dolari si imi permit absolut orice. Asa ca nu pot decat sa multumesc echipei Rich Girls... nu.... multumesc familiei Rich Girls!"

Si noi iti multumim, Ana! Ne bucuram ca faci parte din echipa noastra si suntem mandri de tine.

Daca vrei sa fii colega Anei, nu trebuie decat sa ne contactezi si sa programam o discutie libera. De restul ne ocupam noi. :)Alte noutati

Angajari Videochat Bucuresti
Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Fete