Contact Us

Formular de contact


0+0 =


Impodobirea bradului la Rich Girls Studio

30 Noiembrie 2016 81 vizualizari

Rich Girls se pregateste de sarbatori!Sarbatorim venirea iernii si ne bucuram de fiecare clipa impreuna. Pentru noi, fiecare zi e un prilej de bucurie si zambete. Asa ca, am impodobit bradul Rich Girls, si desi era o zi obisnuita, s-a transformat intr-una speciala in care am petrecut pana tarziu. Ne-am adunat si ne-am distrat! Trainerite, modele, manager. Ce e mai frumos decat sa te bucuri de luna cadourilor, sa o astepti cu cozonac si vin, sa zambesti in asteptarea celui mai frumos anotimp?

Bradul a luat diferite forme. L-am impodobit in mai multe feluri, accesorii, panglici Rich Girls dar am descoperit ca cel mai bine i se potrivesc globurile. Ne place sa radem si sa ne relaxam chiar si atunci cand suntem la munca. Desi scopul era unul clar, impodobirea bradului, unele dintre noi mancam, ne machiam, ne faceam parul sau ne pregateam de un bronz frumos la solarul Rich Girls. Fiecare avea o activitate diferita insa Ana si-a adus aminte de brad si am inceput sa cautam bradul! Totul a inceput stangaci, nu gaseam bradul, nu gaseam globurile, ne invarteam in cerc. Punctul culminant a fost cazatura pe scari a traineritei noastre si mai apoi caldura cu care am tratat momentul. A fost o zi cu peripetii, cu hohote de ras si cu un brad impodobit de 3 ori.

In fiecare an impodobim bradul impreuna. Vezi aici cum am sarbatorit si in anii anteriori

Asa e iarna la Rich Girls. Simtim spiritul sarbatorilor, ne distram si ne implicam in fiecare activitate. Astia suntem noi. O echipa sudata, serioasa, amuzanta. Nu ne place tristetea si zambim mereu.

Asta inseamna Rich Girls. O echipa serioasa dar care stie sa se distreze. O echipa corecta, legala si unita care iti va sari in ajutor atunci cand ai nevoie! O echipa alaturi de care poti ajunge model de Top!Alte noutati

Angajari Videochat Bucuresti
Locuri de munca videochat
Angajari Videochat Fete