Contact Us

Formular de contact


0+6 =

Decoruri alese, momente de neuitat si avantaje alese special pentru modelele Rich Girls Studio. Fiecare moment merita pretuit. Vino si tu intr-o echipa unita si plina de entuziasm!


Vezi galeria video a celui mai luxos studio, Rich Girls


  • O poveste de succes nu se obtine niciodata fara ambitie, perseverenta si rabdare! Andreea, este una din modelele noastre de TOP, o femeie INDEPENDENTA si o MAMA minunata! Ea a reusit sa obtina tot ceea ce si-a propus si a luptat pentru a-si indeplini visele! Dar mai bine sa o lasam pe ea sa ne impartaseasa putin din experienta ei de RichGirl!


  • Imagineaza-ti ca fiecare zi de lucru este ca o VACANTA ALL INCLUSIVE DE 5 *, ca zi de zi ai sansa sa iti alegi o alta CAMERA DE LUX care sa te puna in valoare, ca in PERMANENTA exista la dispozitia ta un MAKEUP ARTIST, EYELASHES ARTIST, NAILS ARTIST, HAIR STYLIST si mai mult decat atat o intreaga echipa de TRAINERI SPECIALIZATI vor fi alaturi de tine! Acesta nu este un VIS, este RICHGIRLS STUDIO! Vino alaturi de noi si vei avea parte de un SEJUR DE LUX in fiecare zi!

  • Oare cum reusesc modelele de TOP sa arate atat de RICH? Raspunsul este ca nu exista o reteta! In spatele oricarui model RICH se afla o echipa minunata, foarte bine pregatita, care se asigura minut de minut ca totul este PERFECT! Noua ne place sa o numim FAMILIE! Si pentru ca o familie cu cat este mai mare cu atat este mai fericita, te asteptam si pe tine sa ne ajuti sa ne marim familia!


  • Vrei sa fii si tu o RICHGIRL dar inca nu ti-ai facut curaj? Carmen, managera noastra a sediului din Piata Victoriei, te asteapta cu drag sa iti prezinte toate avantajele de care beneficiaza orice model RICH ! Nu iti fie teama ! Inainte de a fi model, vei fi prietena noastra ! Te asteptam :)

  • Iti doresti o schimbare in viata ta? Vrei un job care sa te implineasca si sa iti aduca numai beneficii? Programeaza chiar acum un interviu, iar intreaga echipa RICHGIRLS se va pune in miscare pentru a te ajuta sa pui in valoare cea mai buna versiune a ta! Vino sa te descoperi alaturi de RICHGIRLS!

  • In meseria de model, de cele mai multe ori o privire patrunzatoare face diferenta si iti da atitudine! De aceea o avem pe Marina. Ea are grija ca privirea noastra sa atraga toata atentia! Ii multumim ca are grija ca genele noastre sa arate perfect si te invitam si pe tine sa faci parte din Super echipa RICHGIRLS!


  • S-a implinit un an de cand Rich Girls Studio este cel mai luxos studio de pe piata. Am sarbatorit asa cum numai noi stim. Limuzina a adus modelele intr-una dintre cele mai fastuase locatii din Bucuresti. Covorul rosu, sampania si piscina sunt numai cateva elemente care au facut sa fie cea mai frumoasa poveste.  • Suntem singurul studio de videochat cu propriul studio foto si cu cei mai buni fotografi din domeniu. Impodobirea bradului a adus entuziasm si multa bucurie.