Imagini din studiourile Rich Girls,
camere individuale si decoruri de lux
Pentru ca este important pentru noi ca tu sa te simti bine la job, iti punem la dispozitie camere individuale cu decoruri de lux, cele mai noi tehnologii si cele mai bune conditii de lucru. Imaginile de mai jos sunt reale si, ca sa te convingi, te invitam sa ne vizitezi.
Sala de conferinte - Rich Girls
Camere de lucru - Rich Girls
Coafor - Rich Girls
Solar - Rich Girls
Galerie video Rich Girls Studio
In meseria de model, de cele mai multe ori o privire patrunzatoare face diferenta si iti da atitudine! De aceea o avem pe Marina. Ea are grija ca privirea noastra sa atraga toata atentia! Ii multumim ca are grija ca genele noastre sa arate perfect si te invitam si pe tine sa faci parte din Super echipa RICHGIRLS!
Oare cum reusesc modelele de TOP sa arate atat de RICH? Raspunsul este ca nu exista o reteta! In spatele oricarui model RICH se afla o echipa minunata, foarte bine pregatita, care se asigura minut de minut ca totul este PERFECT! Noua ne place sa o numim FAMILIE! Si pentru ca o familie cu cat este mai mare cu atat este mai fericita, te asteptam si pe tine sa ne ajuti sa ne marim familia!
Vrei sa fii si tu o RICHGIRL dar inca nu ti-ai facut curaj? Carmen, managera noastra a sediului din Piata Victoriei, te asteapta cu drag sa iti prezinte toate avantajele de care beneficiaza orice model RICH ! Nu iti fie teama ! Inainte de a fi model, vei fi prietena noastra ! Te asteptam :)
Iti doresti o schimbare in viata ta? Vrei un job care sa te implineasca si sa iti aduca numai beneficii? Programeaza chiar acum un interviu, iar intreaga echipa RICHGIRLS se va pune in miscare pentru a te ajuta sa pui in valoare cea mai buna versiune a ta! Vino sa te descoperi alaturi de RICHGIRLS!
Imagineaza-ti ca fiecare zi de lucru este ca o VACANTA ALL INCLUSIVE DE 5 *, ca zi de zi ai sansa sa iti alegi o alta CAMERA DE LUX care sa te puna in valoare, ca in PERMANENTA exista la dispozitia ta un MAKEUP ARTIST, EYELASHES ARTIST, NAILS ARTIST, HAIR STYLIST si mai mult decat atat o intreaga echipa de TRAINERI SPECIALIZATI vor fi alaturi de tine! Acesta nu este un VIS, este RICHGIRLS STUDIO! Vino alaturi de noi si vei avea parte de un SEJUR DE LUX in fiecare zi!
Rich Girls Studios iti pune la dispozitie GRATUIT intreaga echipa de stilisti, nail & make-up artisti, pentru ca tu sa arati de milioane in fiecare zi.
O poveste de succes nu se obtine niciodata fara ambitie, perseverenta si rabdare! Andreea, este una din modelele noastre de TOP, o femeie INDEPENDENTA si o MAMA minunata! Ea a reusit sa obtina tot ceea ce si-a propus si a luptat pentru a-si indeplini visele! Dar mai bine sa o lasam pe ea sa ne impartaseasa putin din experienta ei de RichGirl!
Echipa Rich Girls Studios este alaturi de tine inca din prima zi si iti ofera o multime de avantaje. Cei mai buni Traineri, Fotografi, Make-up artist, Editori video, si nu numai se pun in miscare pentru ca tu sa devii un model de TOP cu incasari de peste 10.000 $ pe luna. YOUR RICHNESS IS OUR BUSINESS!
Contact
Contacteaza-ne
Fii model Rich Girls si vei avea independenta financiara pe care ti-o doresti!
Locatie
Rich Girls Studio - Victoriei
Bucuresti, Piata Victoriei, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mosilor
Bucuresti, Strada Ion Maiorescu, zona Obor, langa metrou si RATB
Rich Girls Studio - Mihai Bravu
Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu, zona Piata Muncii, langa metrou si RATB
Telefon
(+40) 746 10 10 20
(+40) 722 10 10 20
(+40) 786 10 10 20
E-mail
Contact
contact@richgirls-studio.ro
Parteneri
partener@richgirls-studio.ro
Angajari
hr@richgirls-studio.ro
Vrei sa ne cunosti?
Programeaza o vizita in studioul nostru!
4+7=
Newsletter

Aboneaza-te si fii prima care afla ofertele noastre!

Despre noi

Experienta, entuziasmul si tineretea caracterizeaza echipa Rich Girls. Ne place ceea ce facem. Suntem seriosi, iar cand promitem ceva, ne tinem de cuvant.

Seriozitatea de care dam dovada nu implica lipsa umorului. Suntem prieteni si importanti unul pentru celalalt.


Aplica acum si poti avea
masina visurilor tale!

Aplica
ACUM!